Tietoa
Tuoteluettelo

KLARNA - Jaa maksut osiin

Klarna mahdollistaa joustavan ostosten maksun
Klarna tuo joustoa ostojen maksamiseen, sillä voit suorittaa maksut laskutuksen kautta tai sinulle sopivissa maksuerissä.

Turvallisuus. Helppokäyttöisyys. Joustavuus.
Valitsemalla Klarnan maksutavaksi kassalla, sinulla on mahdollisuus suorittaa ostosten maksu myöhemmin, itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Saat aina tuotteen ensin, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa siitä. Voit vapaasti päättää, haluatko suorittaa maksun yhdessä erässä tai jakaa maksun useampaan osaan. Klarna tarjoaa kätevän, nopean ja turvallisen tavan tehdä ostoksesi. Asiakkaana hyödyt aina Klarnan kuluttajille tarjoamasta ostajan suojasta.

Kuinka Klarna toimii
Valitse ostoskorisi tuotteet ja sen jälkeen Klarna maksutavaksi kassalla.
Luottopäätös tehdään välittömästi kassalla antamiesi tietojen perusteella.
Klarna toimittaa sinulle laskun Klarna-sovelluksen tai sähköpostin kautta.
Voit jatkossa valita Klarnan maksutavaksi yksinkertaisesti yhdellä napsautuksella.


Osta nyt. Maksa jälkeenpäin.
Tee tilauksesi tänään ja maksa tuote vasta, kun olet saanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Klarna tarjoaa sinulle 30 päivää korkotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen postituksesta. Lasku toimitetaan tilauksesi mukana ja se näkyy myös Klarna-sovelluksessa. Jos haluat jostain syystä palauttaa tuotteen, sinun ei tarvitse odottaa rahojen palautumista tilillesi. Tutustu Klarnan luottosopimusehtoihin.

Jaa maksut osiin
Klarnan avulla voit jakaa maksut jopa 36 kuukaudeksi. Voit myös yhdistää kaikki eri kaupoissa tekemäsi ostokset yhteen laskuun ja päättää itse, kuinka monessa kuukausierässä haluat suorittaa maksun. Klarnan erämaksu ei edellytä monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Teemme luottopäätöksen heti kassalla antamiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun, voit valita itsellesi sopivan erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitellään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä. Lue lisää Klarnan joustavasta erämaksusta.

Klarna-sovellus
Klarna-sovelluksen avulla voit hallita maksujasi helposti. Saat kattavan yleiskuvan eräpäivistä ja maksettavista laskuista. Voit suorittaa ostoksesi maksun haluamallasi tavalla, joko välittömästi tai myöhemmin. Sovelluksessa saat muistutukset tulevista eräpäivistä - asiakaspalvelutiimimme on saatavilla chatin kautta sovelluksessa ympäri vuorokauden.

Turvallinen maksutapa
Klarna käyttää edistyksellisiä turvamenetelmiä henkilökohtaisten tietojesi suojaukseen. Klarnan ostajan suojan ansiosta voit kokeilla tuotteita kotona ja varmistaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin maksat. Tutustu Klarnan palveluehtoihin.

Tietosuojailmoitus
Bigbox toimii Klarnan yhteistyökumppanina ja joutuu täten luovuttamaan joitakin asiakastietojasi Klarnalle. Tämä koskee asiakkaita, jotka valitsevat Klarnan maksutavaksi. Klarna käyttää tietoja luottotietojesi tarkistamiseen, jotta se pystyy tarjoamaan sinulle mahdollisuuden erämaksuun. Luovutamme Klarnalle seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, aikaisemmat maksut sekä tilaushistoriasi, joka sisältää maksu- ja toimitustavat. Kaikki henkilökohtaiset tietosi käsitellään Suomen lainsäädännön ja tietosuoja-asetusten mukaisesti. Tutustu Klarnan tietosuojailmoitukseen.

Usein kysyttyä
Klarnan asiakaspalvelu on koonnut sivuilleen yleisimmät kysymykset.

Tietoa Klarnasta
Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista ja on tunnettu turvallisista ja sujuvista maksupalveluistaan sekä erinomaisesta asiakaskokemuksestaan. Yritys tarjoaa suoraveloituspalveluja ja osamaksupalveluja sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen – sujuvasti yhdellä klikkauksen maksukokemuksella.

Klarna toimii kansainvälisesti 17 maassa ja sen menestyksen taustalla on yli 2500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 85 miljoonan kuluttajan ja 205 000 kauppiaan tarpeisiin. Asiakas voi valita maksutavakseen joko korttimaksun, laskun tai osamaksun.


Seuraa BIGBOX.FI kampanjoita ja uutisia sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Bigbox | YouTube: Bigbox | Instagram: Bigbox | LinkedIn: Bigbox Bigbox arvostelut |