Tietoa
Tuoteluettelo

Pyörösahat

Bigbox.fi verkkokauppa Pyörösahat jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Makita, DeWalt, No-Name, SKIL_RED, GRAPHITE. Pyörösahat hinta(t) alkaen 3,92 €. Bigbox.fi:ssä on yli 88 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kuinka valita pyörösaha?

Koetko ongelmia, kun on tarpeen sahata puuta suoraan ja tarkasti? Pyörösaha auttaa sinua suorittamaan tällaisen tehtävän. Vaikka sitä käytetään enimmäkseen puutöissä, voit käyttää tätä työkalua myös muovin ja joidenkin kevyiden metallien sahaamiseen.

Työkalun ominaisuuksista ja toiminnoista riippuen sahausteho voi olla erilainen. Kerromme parametreista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessasi pyörösahaa.

Pyörösahan teho

Se, millä materiaaleilla voit työskennellä, riippuu suuresti moottorin tehosta. On myös tärkeää ottaa huomioon kierrosluku minuutissa ja mahdollisuus säätää sitä. Mitä suurempi moottorin teho, sitä suurempi kierrosluku minuutissa. Tämä suhde vaikuttaa tehokkaampaan työhön ja paremman työkalun hallintaan.

Sahalevyt

Hyvät lisävarusteet työssä ovat puoli menestystä. Sahalevyt eroavat hampaiden asettelulta, niiden määrästä ja materiaaleista, joista ne on valmistettu. Sen mukaan, minkä levyn valitset, voit sahata pitkin tai poikittain kuitua. Mitä enemmän hampaita sahalevyssä on, sitä hienommat ovat sahaukset. Ennen kuin aloitat työskentelyn pyörösahan kanssa, on hyvä miettiä, minkä sahalevyn valitset.

Sahasyvyyden säätö tarkkaa työtä varten

Tehokkailla moottoreilla varustetut mallit voivat ylpeillä suuremmilla terillä ja tehokkaammalla jopa 65 mm sahasyvyydellä. Siksi materiaalien tarkka sahaaminen on paljon helpompaa. Erityisesti, kun puu on eri paksuista.

Pjovimislinja  

Terien säätömahdollisuus koneen perustan suhteen on erittäin tärkeä, koska se mahdollistaa kulmap cuts. Se sallii levyn terien kallistamisen 90 tai 45 asteen kulmassa. Työtä voi myös helpottaa koteloon asennettu laser, joka näyttää leikkauslinjan työpinnalla.  

Työskentelymukavuus  

Jokaisessa sahassa on oltava mukavat ja ergonomiset kahvat. Parasta on valita malli, jossa on etu- ja takakahva, jotta voit tarkasti hallita leikkauksia. Työpajan puhtauden ylläpitäminen on erittäin tärkeää, ja siihen auttaa laitteeseen asennettu lastuimurin liitäntä.  

Turvallisuus ja lisävarusteet  

Useimmissa pyörösahoissa on jarru, joka estää moottorin vahingossa käynnistymisen. Myös leikkauslevyn suoja on tärkeä. Valitse pyörösahan paino huolellisesti, jotta laite ei ole liian raskas ja voit käsitellä sitä vapaasti työskentelyn aikana.  

Leikkauslevyn valinnassa on tärkeää arvioida, mihin sitä käytetään. Oikein valittu leikkauslevy vaikuttaa leikkauksen laatuun. Ostaessasi pyörösahaa mukana tulee yleensä yleiskäyttöinen puuleikkauslevy. Jos suunnittelet työskentelyä muiden materiaalien kanssa, kannattaa investoida niihin tarkoitettuihin lisävarusteisiin.