Tietoa
Tuoteluettelo

KOE QLED 8K:N TÄYSI TEHO

QLED-televisioissa käytetään kvanttitähteitä - materiaalia, joka koostuu erikokoisista nanohiukkasista. Tämän ansiosta tämän television avulla voit nauttia uskomattomasta kirkkaudesta ja erittäin tarkasta värintoistosta.
Lue lisää

Loputon kehitys

Maailman ykkös-tv-brändi 15 vuoden ajan

NEO QLED 8K

NEO QLED 8K

Tänään alkaa 'Samsung Neo QLED' -teknologian aikakausi.

Näytä nyt
NEO QLED 4K

NEO QLED 4K

Koe se, mitä rakastat, kuten koskaan ennen.

Näytä nyt
OLED

OLED

Taataan vertaansa vailla oleva rikas musta väri ja puhdas valkoinen väri

Näytä nyt
QLED 4K ir Crystal UHD

QLED 4K ir Crystal UHD

Sinulle räätälöity värien ja yksityiskohtien suunnittelu

Näytä nyt

QLED-televisiot

Bigbox.fi verkkokauppa QLED-televisiot jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Samsung, Nokia, Hisense, Xiaomi. QLED-televisiot hinta(t) alkaen 466,40 €. Bigbox.fi:ssä on yli 51 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Inspiraatiota varten

Inspiration
Inspiration

Usein kysytyt kysymykset

Neo QLED“ on QLED-näyttöjen seuraava sukupolvi, jossa on edistyksellinen Mini LED -taustavalojärjestelmä, joka koostuu tuhansista LEDeistä, jotka on levitetty koko näytön alueelle. Tämä taustavalo auttaa säätelemään tarkasti näytön eri alueiden kirkkaustasoja, mikä takaa erittäin korkean kuvakontrastin ja laadukkaan mustan toiston.

Samsung QLED“ - televisioissa on näytöt, joissa käytetään ainutlaatuista kvanttikuvapistekerrosta. Tämä kerros koostuu piiatomien mikroskooppisista nanohiukkasista. Valon väri riippuu hiukkasten koosta: jotkut hehkuvat sinisenä, toiset vihreänä tai punaisena. QLED-näytöt ovat erittäin kestäviä, kuluttavat vähän sähköä, niiden kirkkaus on erittäin suuri ja värintoisto tarkka, ja ne voivat toistaa jopa miljardi eri sävyä.

Samsung Lifestyle TV - valikoima tarjoaa ostajille televisiomalleja, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet ja sopivat erilaisiin tyyleihin:

  • Samsung The Frame -televisiot, jotka on suunniteltu muistuttamaan taideteoksia. The Frame -televisioissa on vaihdettavat kehykset, ja ne voidaan ripustaa seinälle. Tavanomaisen mustan ruudun sijasta televisio kytketään pois päältä, jolloin se näyttää kuvia, valokuvia tai sulautuu kokonaan.
  • Samsung The Serif -tässä televisiossa on erityinen muotoilu. Sitä voidaan käyttää jalustan kanssa tai ilman. The Serif on varustettu kontaktittomalla NFC-pariliitännällä, jonka avulla voit siirtää puhelimessasi olevaa sisältöä, kuten valokuvia, videoita ja musiikkia, television suurelle näytölle.
  • Samsung The Sero on tarkoitettu älykkäille kuluttajille. Koska tässä televisiossa on pyörivä näyttö, jonka avulla voit katsella pystysuuntaista sisältöä, kuten TikTok-videoita.
  • Samsung The Premiere -laserprojektori auttaa sinua rakentamaan kotiisi elokuvateatterin. Tämä lyhytheittoinen projektori sijoitetaan aivan seinän viereen ja se luo jopa 130 tuuman läpimittaisen näytön.
  • Samsung The Terrace TV on suunniteltu toimimaan ulkotiloissa, joten se voidaan asentaa kotisi terassille.

Samsung QLED - ja Neo QLED -televisioissa on myös erinomaista muotoilua ja ainutlaatuisia suunnitteluratkaisuja. Samsung tarjoaa erilaisia jalustoja ja kiinnitysjärjestelmiä, joiden avulla televisio voidaan asentaa seinälle jättämättä paljon tilaa.

Esimerkki: UE48JU6472UXXH

Television mallikoodin selitys:

U = LED

E = Euroopassa valmistettu

48 = Diagonaalikoko tuumaa

JU = Ensimmäinen kirjain, tässä tapauksessa J, ilmaisee mallivuoden (J-2015), kirjain U ilmaisee UHD (4k) -kuvanlaadun.

6472 = Sarja (ensimmäinen numero ilmaisee sarjan, tässä tapauksessa 6 on kuudes sarja).

U = Muotoiluominaisuudet

XXH = Muut tiedot

Esimerkki: UE55F8000STXXH   

Mikä on Samsung television mallikoodi?

 

 

U of UE55F8000STXXH

Q = QLED

U = LED 
P = Plasma 
L = LCD 
H = DLP 
K = OLED

 

E of UE55F8000STXXH

N = Pohjois-Amerikka
E = Eurooppa
A = Aasia

55 of UE55F8000STXXH

Diagonaalin koko tuumina

 

 

 

 

 

F of UE55F8000STXXH

Full HD, UHD & S-UHD mallivuodet


A = 2021

TU = 2020 UHD

T = 2020 FHD

RU  = 2019 UHD

R = 2019 FHD

NU  = 2018 UHD

N = 2018 FHD

MU = 2017 UHD

M = 2017 HD

KS = 2016 SUHD

KU = 2016 UHD

K = 2016 FHDJ = 2015 
JU = 2015 UHD 
JS = 2015 Curved (kaareva) 
H = 2014 
HU = 2014 UHD 
F = 2013 
E = 2012 
D = 2011 
C = 2010
B = 2009

 

QLED mallivuodet

 

QN**A  = 2021 8K/4K Neo QLED

Q***A  = 2021 4K QLED

Q***T  = 2020 8K QLED

Q**T = 2020 UHD QLED

Q950R = 2019 8K QLED

Q**R  = 2019 UHD QLED

Q900R = 2018 8K QLED

Q9FN = 2018 Back Lit UHD QLED

Q8DN = 2018 Back Lit Flat UHD QLED

Q*CN = 2018 Edge Lit Curved UHD QLED

Q*FN = 2018 Edge Lit Flat UHD QLED

Q*CAM = 2017 Curved QLED

Q*FAM = 2017 Flat QLED

* numeroarvo

80 of UE55F8000STXXH

Tämä numero osoittaa sarjan (8) ja alasarjan (0). Kunkin sarjan tarkat tekniset tiedot vaihtelevat malleittain, mutta mitä korkeampi sarja, sitä korkeammat ovat kyseisen mallin tekniset tiedot.

00 of UE55F8000STXXH

Toiminto tai muotoilu, tässä tapauksessa "00" viittaa kehyksen väriin. Käy Samsungin tukisivulla ja syötä television mallinumero, niin saat lisätietoja toiminnoista ja malleista.

X of UE55F8000STXXH

Erityinen ostaja (X = ei yhtään)

XH of UE55F8000STXXH 

Määrämaa (XH = FI)

Tavallisia televisioita ei ole suunniteltu toimimaan sääolosuhteissa, joissa lämpötilan ja kosteuden vaihtelut voivat vaikuttaa niihin. Samsung The Terrace -sarjan mallit on suunniteltu ulkokäyttöön. Ne on varustettu suljetuilla, säänkestävillä koteloilla. Erittäin kirkkaan QLED-näytön ansiosta The Terrace tarjoaa selkeän näkymän päivänvalossa.

Valoisassa huoneessa oleva televisio tarvitsee suuren kirkkauden, jotta kuva olisi kirkas ja kontrastikas. QLED -näytöt soveltuvat parhaiten tällaisiin olosuhteisiin, sillä niiden kirkkaus on yli 1000 nitsiä.

Kontrasti, tummat sävyt ja mustan toisto ovat ratkaisevia, kun katsot elokuvia ja televisiota pimeässä huoneessa.Neo QLED -televisiot täyttävät nämä vaatimukset parhaiten. Ne on varustettu Mini LED -taustavalaistusjärjestelmällä, joka koostuu tuhansista LED-valoista, jotka on levitetty koko näytölle. Tämän taustavalaistuksen avulla voit säätää kirkkautta tarkasti näytön eri alueilla näytettävän kuvan tarpeiden mukaan.

4K-televisio (3840 x 2160 pikseliä) näyttää kuvan, joka on yhtä yksityiskohtainen kuin 8 megapikselin valokuva, ja 8K-näytön jokainen ruutu on yli 33 megapikseliä (7680 x 4320 pikseliä). Tämän päivän Samsungin televisiot on varustettu tekoälyohjatuilla kuvanlaadun parannusjärjestelmillä, jotka tuottavat puuttuvia pikseleitä, kun lähetetään pienemmän resoluution kuvaa. Tämä auttaa sinua saamaan 4K- ja 8K-näytöistäsi kaiken irti, kun katsot tavallista tai HD-sisältöä.

HDR (High Dynamic Range) on seuraavan sukupolven standardi High Dynamic Range -lähetyksille, joka tuo TV-lähetysten laadun lähemmäs sitä, mitä ihmissilmä näkee. Sille on ominaista värisävyjen rikkaus, joka tuo esiin yksityiskohdat kuvan tummimmissa ja kirkkaimmissa osissa.

HDR vaatii erityisen kirkkaan näytön, jotta kuva olisi hyvä. Samsung QLED-televisioiden maksimikirkkaus on yli 1000 nittiä HDR-lähetyksiä varten. HDR-laatuista videota voi katsoa Netflixissä, Amazon Prime Videossa, Apple TV:ssä ja muissa Liettuassa saatavilla olevissa verkkopalveluissa.

Älytelevision avulla voit käyttää internetpalveluja ja asentaa erilaisia sovelluksia televisioon. Kaikissa Samsungin televisioissa on TIZEN-käyttöjärjestelmä. Niissä on sovelluskauppa, josta voit asentaa YouTuben, Netflixin, Apple TV:n, Go3:n ja monia muita suosittuja sovelluksia. Lisäksi Samsungin televisiot tarjoavat mahdollisuuden suoratoistaa sisältöä mobiililaitteista televisioruutuun ja ohjata siihen liitettyjä laitteita.

Mitä isompi televisio, sitä parempi. Siksi kannattaa valita suurin televisio, jonka budjetti ja kodin sisustus sallivat. Kannattaa myös ottaa huomioon etäisyys, jolta aiot katsella televisiota. Kaikkein vaikuttavin visuaalinen vaikutus saavutetaan, kun televisioruutu kattaa 40° näkökentästäsi. Optimaalisen etäisyyden löydät kertomalla television läpimitan (tuumina) luvulla 3. Tämän kaavan mukaan 75-tuumaista televisiota katselee parhaiten noin 2,25 cm:n etäisyydeltä, kun taas 55-tuumaista televisiota riittää 1,65-1,7 metrin etäisyys.