Tietoa
Tuoteluettelo

Perforaattorit

Bigbox.fi verkkokauppa Perforaattorit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - No-Name, DeWalt, Makita, GRAPHITE, Daewoo. Perforaattorit hinta(t) alkaen 34,89 €. Bigbox.fi:ssä on yli 114 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Miten valitsen lyönnin?

Lävistäjä on ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu, ja sekä se että sen osat maksavat enemmän kuin perinteiset porat. Perforaattorin ja iskuporan tärkein ero on sen tehokkuus kovien materiaalien poraamisessa. Iskuporakone tuottaa iskun mekaanisesti, kun taas perforaattorissa on pneumaattinen iskumekanismi. Perforaattoria tarvitaan, kun työskennellään muurattujen rakenteiden, betonin tai kiven kanssa.

Perforaattorin koko

Kevyiden, enintään 4 kg painavien rei'ityslaitteiden teho on vähintään 800 W, ja niiden iskuvoima on enintään 3 J. 4-6 kg:n painoisissa lävistimissä on 800-1200 W:n moottorit ja 3-6 J:n iskuvoima. Ammattilaisille tarkoitetut lävistimet ovat kaikkein massiivisimpia. Ne painavat yli 6 kg ja ovat tehokkaimpia.

Perforaattorin teho

Mitä suurempi on rei'ityslaitteen teho, sitä parempi on laitteen suorituskyky. Tehokkaampi laite voi käyttää paksumpia poranteriä ja pystyy käsittelemään kovempia materiaaleja.

Perforaattorin toimintatilat

  • Taonta. Muuttaa laitteen taltaksi, jota voidaan käyttää laattojen tai seinien purkamiseen.

  • Poraus. Tämä tila on hyödyllinen, kun käsitellään pehmeämpiä materiaaleja, kuten metallia tai puuta.

  • Poraus takomotoiminnolla. Käytettäväksi betoni-, kivi- tai muurattujen rakenteiden kanssa.

Vääntömomentti

Vääntömomentti newtonmetreinä (Nm) ilmaistuna, joka ilmaisee laitteen kapasiteetin. Suurta vääntömomenttia tarvitaan suurten onteloiden poraamiseen ja massiivisten ruuvien irrottamiseen. Mitä suurempi vääntömomentti, sitä tehokkaampi pora. Tehokkaissa malleissa on jopa 70 Nm:n vääntömomentti.

Pyörimisnopeus

Pyörimisnopeus määrittää työskentelynopeuden ja takomisen tehokkuuden.

Iskuvoima ja iskujen määrä

Nämä kaksi parametria ilmaisevat taltta- ja vasaraporausmenetelmien tehokkuuden tason.

Poran enimmäishalkaisija

Yksinkertaisin rei'itin voi porata halkaisijaltaan enintään 18 mm:n reiän, kun taas ammattikäyttöön tarkoitettu rei'itin voi tehdä jopa 45 mm:n onkalon. Vertailun vuoksi mekaanisessa iskuporakoneessa voidaan käyttää halkaisijaltaan jopa 20 mm:n poranteriä.

Minkä halkaisijan reikiä haluat porata? Paras iskuporakone tekee luultavasti vain 20 mm:n reiän betoniin, mutta yksinkertaisin reikäpora tekee 18 mm:n reiän ja ammattilaispora 45 mm:n reiän.

Lävistystarvikkeet

  • Sivukahva. Tarjoaa miellyttävämmän käsittelyn ja laitteen liikkeen hallinnan.

  • Syvyysrajoitin. Mahdollistaa samankokoisten toistuvien reikien poraamisen.

  • Porasarja. Erilaisiin töihin ja materiaaleihin.

  • Liitin, jonka avulla rei'itintä voidaan käyttää perinteisenä porana.

  • Voiteluaine. Suojaa pölyltä ja pidentää rei'ityslaitteen ja sen lisävarusteiden käyttöikää.

  • Harjat. Rei'itysharjat voivat kulua muutamassa kuukaudessa tai 1-2 vuodessa, riippuen työsi intensiteetistä.