Tietoa
Tuoteluettelo

Rakentajat lapsille

Bigbox.fi verkkokauppa Rakentajat lapsille jota myy yksi suosituimmista valmistajista - LEGO®, No-Name, ..., PLAYMOBIL, Cobi Klocki. Rakentajat lapsille hinta(t) alkaen 3,13 €. Bigbox.fi:ssä on yli 1050 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Rakennuslelut lapsille

Rakennuslelut ovat ihanteellinen ostos ja loistava lelu, kun haluat, että lapsi ei vain leiki, vaan samalla myös kehittyy. Tunnetuimmat rakennuslelut ovat LEGO-rakennuslelut. Ne sopivat sekä pojille että tytöille, ja myös aikuiset ovat usein innokkaita liittymään lasten kanssa rakentamaan.

Bigbox-tuotevalikoimassa on lähes sata erilaista tyyppiä ja vaikeustasoa rakennusleluja, jotka sopivat lapsille 10 kuukauden iästä aikuisuuteen asti. Kuinka valita sopivin rakennuslelu tällaisesta runsaasta valikoimasta? Bigbox-verkkokaupassa on tuotteiden suodattamis- ja lajittelutyökalut. Niiden avulla asiakkaat voivat rajata hakuaan ja nähdä vain heidän valitsemiaan kriteerejä vastaavat rakennuslelut. Esimerkiksi jos haluat valita vain LEGO- tai PLUS PLUS -tuotteet, voit yksinkertaisesti valita vastaavat suodattimet. Onko sopivia rakennuspalikoita 3-vuotiaille lapsille? Valitse tarvittavat suodattimet ja näet, mitkä rakennuslelut ovat kyseistä tyyppiä. Kätevä vertailutyökalu auttaa sinua näkemään, mitä etuja metallisilla tai puurakenteisilla rakennusleluilla voi olla sinulle.

Opettavat rakennuslelut ovat ainutlaatuinen ja opettavainen valinta kaikille lapsille. Kuvittele, kuinka hienolta tuntuu tietää, että lapsesi ei vain leiki ja uppoudu huvitteluun, vaan samalla kehittää taitojaan. Tällaiset lelut kehittävät avaruudellista hahmotuskykyä, suunnittelutaitoja ja voivat jopa opettaa perusfysiikan lakeja. Lisäksi on olemassa robotteja tai vastaavia rakennusleluja. Ne eivät vain paranna avaruudellista hahmotuskykyä ja hienomotorisia taitoja, vaan auttavat myös eläytymään peliin ja luomaan lapselle oman leikkimaailman.

Jos tuote on hieman kalliimpi, Bigbox tarjoaa aina kätevän rahoitusmahdollisuuden SB-luoton avulla. Laadi alustava rahoitussuunnitelma ja katso, millainen olisi alustava kustannus ja kuukausierä. Tarjoamme usein korottoman rahoituksen, joten sinun on todella helppo hankkia kaikki tarvittava. Lisää mieluisat tuotteet ostoskoriin, toivelistaan tai vertaa niitä muihin Bigbox-verkkokaupassa oleviin tuotteisiin.

Napsauttamalla katalogissa olevaa rakennuslelua voit saada lisätietoja. Esimerkiksi onko rakennuslelu magneettinen, tarttuva vai puinen tai ehkä jokin aivan muu tyyppi. Yksittäisellä tuotesivulla esitetään kaikki oleelliset tiedot tästä rakennuslelun ominaisuudet, koko, osien määrä jne. Tuotteen vieressä oleva piktogrammi osoittaa helposti, milloin voit odottaa toimitusta kotiin tai milloin voit noutaa rakennuslehden noutopisteestä. Luo tili ja tilaa uutiskirje, jotta saat tietää, milloin tarjous on voimassa ja mitkä rakennuslelut ovat alennuksessa. Tilauksen tehneet saavat tietoa alennuksista ja erikoistarjouksista nopeammin ja voivat siksi ostaa mieluisia tuotteita edullisemmin kuin normaalisti.

Jos sinulla on kysyttävää jostakin tuotteesta, toimitustiedoista tai muista ostoehtoista, voit aina soittaa ilmoitettuun puhelinnumeroon tai lähettää sähköpostia. Tiimimme auttaa mielellään löytämään tietoa tai antaa tarvittavat vastaukset.