Tietoa
Tuoteluettelo

Tuulettimet

Bigbox.fi verkkokauppa Tuulettimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Cecotec, Beper, Adler, Jata, Tristar. Tuulettimet hinta(t) alkaen 8,70 €. Bigbox.fi:ssä on yli 338 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Tuulettimet

Edullinen ja tehokas ratkaisu ilmanvaihdon parantamiseen huoneissa tai jopa ulkoalueilla on pöytätuuletin. Bigbox-verkkokaupassa tarjoamme teille mahdollisuuden ostaa Beper, Cecotec, Elit, Duux, Jata, MPM, Xiaomi, Tristar, Zyle ja muiden valmistajien tuulettimia sekä niiden tarvikkeita.

Voit helposti lajitella ja suodattaa tuotteita sellaisten kriteerien perusteella kuin: valmistaja, hinta, teho ja muut. Pieni tuuletin on hyödyllinen pienissä tiloissa, kun taas suurempi tuuletin auttaa saavuttamaan hyvän ilmanlaadun myös suuremmissa huoneissa tai tiloissa. Bigboxista ostaville kuluttajille hyötyä ei tuo ainoastaan laaja valikoima, vaan myös se, että monille tuotteille on usein tarjolla alennuksia, joten niitä voi ostaa halvemmalla tai edullisemmin leasing-ehdoilla, esim. ilman hinnankorotusta.

Suurin osa kuluttajista toivoo ja haluaa, että tuuletin on hiljainen. Modernit, huonekäyttöön tarkoitetut, olipa ne sitten pöydälle asetettavat tai korkealla jalustalla olevat laitteet, toimivat melko hiljaisesti ja niiden tuottama ääni on taustamainen eikä häiritse kotitöitä tai lepoa. Ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteet lisäävät yleensä paljon mukavuutta, joten hiljaisella tuulettimella voit nauttia paitsi viileämmästä ilmasta huoneessa, se myös ei häiritse tavallista toimintaasi.

Valitessasi laitetta kiinnitä huomiota sen tehoon. Jäähdytysteho mitataan yleensä teholla (W) ja miten tätä tehoa voidaan säätää. Käsikäyttöiset tai mekaaniset tuulettimet ovat yleensä vähemmän tehokkaita, kun taas pöydälle asetettavat tai jopa ilman puhdistavat Dyson-tuulettimet ovat erittäin tehokkaita ja voivat jäähtyä tai jopa lämmittää ilmaa suuremmassa tilassa, joten ne sopivat hyvin myös suurille taloille. Jos on mahdollista valita, suosittelemme valitsemaan tehokkaamman tuulettimen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jopa täydellä teholla käynnistetty, mutta liian heikko laite ei yksinkertaisesti tuo mitään hyötyä. Tehokkaampi, mutta säädettävä tuuletin antaa aina, jopa suurimman helleaallon aikana, viilennystä.

Muista, että tuulettimen käyttöä ei pidä väärinkäyttää ja se on tehtävä varovaisesti, koska pitkäaikainen ja sopimaton käyttö (erityisesti liian kylmä ja liian voimakas puhallus) voi vahingoittaa terveyttäsi. Ilmanpuhalluksen voimakkuutta on säädettävä vähitellen, käyttämällä mahdollisimman vähän maksimaalista jäähdytystä. Jotkut mallit tarjoavat myös lämmin ilman puhallustoiminnon, joten huoneessa oleva ilma on raikas paitsi kesällä, myös mukava tulla sisään, kun ulkona on kylmä. Lämmitetty ilma ei aiheuta välttämätöntä epämukavuutta.

Jokaisen tuotteen kohdalla ilmoitetaan sen toimitusaika ja tärkeimmät tekniset tiedot. Voit vertailla ajankohtaisia ja mielenkiintoisia tuulettimia keskenään saadaksesi tietää tärkeimmät asiat sinua kiinnostavasta laitteesta ja ostaa Bigboxista juuri sen, mikä tuo sinulle eniten hyötyä.