Tietoa
Tuoteluettelo

Varastot

Bigbox.fi verkkokauppa Varastot jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Keter, HOME & GARDEN, MEISTRO KODAS. Varastot hinta(t) alkaen 52,92 €. Bigbox.fi:ssä on yli 19 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Varastot

Bigbox-verkkokaupasta voit hankkia tyylikkäitä, käytännöllisiä ja ergonomisia varastoja. Olipa etsinnässäsi sitten helpompi ratkaisu puutarhakalusteiden, työkalujen, vähemmän tarvittavien kotitaloustavaroiden tai muiden esineiden säilytykseen, tuotekatalogissamme on monia erilaisia pystytettäviä puisia, metallisia ulko- tai puutarhavarastoja, jotka ratkaisevat monet päänvaivasi ja auttavat löytämään vastauksen kysymykseen - "Mihin kaiken laittaa?".

Tällaiset kysymykset eivät enää tuota päänvaivaa, koska löydät helposti sopivan ratkaisun. Tuotevalikoima on laaja, joten suodatus-, vertailu- ja lajittelutyökalujen avulla voit helposti ja nopeasti valita sellaisen varaston, joka sopii parhaiten kotiisi, puutarhaasi, pihaasi tai mihin tahansa muuhun tilaan.

Miten valita varasto? Ensimmäiseksi pitäisi miettiä tarkoitusta. Onko se työkaluvaja, puutarhavarusteiden varasto vai ehkä tärkeimmän esineiden ja työkalujen säilytystila? Mitä enemmän tavaroita sinulla on, sitä suurempi varasto tarvitset (luonnollisesti). Tuotteen nimen yhteydessä näet useimpien varastojen mitat. Esim. Keter FACTOR 8x6 muovinen pystytettävä varasto on 8 jalkaa leveä ja 6 jalkaa pitkä. On helppo muuntaa nämä mitat metreiksi ja nähdä, että kyseessä on ~2,4x1,8m kokoinen varasto. Mutta ei tarvitse käyttää mitään laskimia tai kääntäjiä, koska varaston tarkat mitat metreissä ja muut tärkeät tiedot on kuvattu tuotesivulla. Siksi, kun napsautat varaston kuvaa katalogissa, näet tuotesivulla heti onko se esim. runkorakenteinen tai jonkin muun tyyppinen varasto, sen koko, paino jne.

Olitpa sitten etsimässä piha-, puutarha- tai muuta varastoa, useimmat ostajat hyötyvät tuotteiden vertailutyökalusta. Sen käyttö on erittäin helppoa. Etsi tuotekatalogista painike, jossa on vaakapalkin kuva, "Lisää ostoskoriin" -painikkeen vieressä. Yksittäisen tuotteen sivulla tämä painike on toisen painikkeen vieressä, joka mahdollistaa tuotteiden lisäämisen toivelistalle. Kun napsautat vertailupainiketta, tuotteet siirtyvät uuteen vertailuvalikkoon sivun alaosassa. Varastoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon paitsi sen koko, myös takuuaika, paino (tärkeää asennuksessa) ja muut parametrit. Vertailuvalikko auttaa vertailemaan monia samankaltaisia varastoja, säilyttämään vertailun tai jopa tulostamaan sen helpompaa tarkastelua varten.

Tässä kategoriassa löydät myös puusta ja muista materiaaleista valmistettuja säilytyslaatikoita. Ne sopivat erinomaisesti varastoihin, kellariin tai autotalliin, kun edes pieni varasto on liian suuri tai tarpeeton ratkaisu.

Jokainen uutiskirjeen tilaaja voi useimmiten ostaa puutarha- ja pihatuotteita halvemmalla - alennushintaan. Uutiskirjeen tilaajat ovat ensimmäisiä, jotka saavat tietoa alennuksista, erikoistarjouksista ja saavat myös lahjoja.