Tietoa
Tuoteluettelo

Monitoimikoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Monitoimikoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - KitchenAid, Bosch, Graef, Philips, Smeg. Monitoimikoneet hinta(t) alkaen 12,73 €. Bigbox.fi:ssä on yli 255 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Keittiökoneet

Vaikka keittiökone ei olekaan tärkein keittiön laite, se voi olla erittäin hyödyllinen, erityisesti keittiöissä, joissa valmistetaan paljon ruokaa ja tarvitaan lisälaite, joka säästää paljon aikaa. Nykyisessä maailmassa aika on arvokasta ja monilla sitä ei ole tarpeeksi, joten keittiökoneet ovat paras ostos, jos etsit laitetta, joka vähentää kuluja keittiössä ja ruoanlaitossa.

Meiltä löydät ja voit ostaa internetistä Bigboxista: Beko, Beper, Blaupunkt, Bosch, Cecotec, Electrolux, Fellowes, Graef, KitchenAid, Philips, Tefal, Zyle ja monien muiden valmistajien keittiökoneet mehupuristimella tai ilman. Voit suodattaa ja järjestää tuotteita sellaisten kriteerien mukaan kuten: hinta, uutuus ja suosio, valmistaja, ruoanlaittoon tarkoitetun astian tilavuus, teho tai onko: mehupuristin, lihamylly, turbo-moodi, cocktail. Jotkut ostajat pitävät toisia kriteerejä tärkeämpinä kuin toiset. On tärkeää löytää tasapaino, jotta kone täyttää kaikki tarpeet.

Astian tilavuus on erittäin tärkeä niille, jotka etsivät suurempaa laitetta - esim. 4-5 hengen perheille. Tällaiselle kotitaloudelle tarvitaan vähintään ~2-2,5l keittiökone. Tätä kokoa tarvitaan myös, jos sinulla on usein vieraita, tykkäät tehdä suurempia aterioita. Minkälaisia teriä käytetään koneessa? Hyvä ja ammattimainen keittiökone pitäisi sisältää useita erityyppisiä teriä, jotta voit leikata, jauhaa, murskata, viipaloida ja suorittaa muita elintarvikkeiden käsittelytehtäviä.

Puhuttaessa tehokkuudesta on mainittava, että eri tarpeille ja eri toiminnoille tarvitaan eri tehoja. Noin 1000W monitoimikone selviytyy melkein kaikista, jopa raskaammista tehtävistä. Normaaliin leikkaamiseen tai leikkaamiseen ei tarvita paljon tehoa, mutta vaikeampaan tehtävään - esim. taikinan sekoittaminen, tarvitsee varmasti enemmän kuin pari sataa wattia.

Mehupuristinosa. Vaikka voit ostaa mehupuristimen erikseen, jos käytät sitä harvoin, monitoiminen keittiökone toimii paremmin. On epärealistista odottaa, että mini-kokoisella, erittäin kompaktilla laitteella olisi tällainen toiminto, mutta suuremmat ja tehokkaammat koneet voivat tarjota lisäetuja. Emme voi olla mainitsematta huoltoa. Kaikki keittiökoneet eivät ole helppoja huoltaa ja / tai puhdistaa. Vaikka suurimmalla osalla on jo osat, jotka voidaan pestä astianpesukoneessa, tämä on silti huomioitava ennen ostamista.

Vakaus ja rungon lujuus - toinen tärkeä yksityiskohta. Jos mahdollista, valitse tukevammista materiaaleista valmistetut ja vankemman näköiset keittiökoneet, jotta ne eivät värise eivätkä liiku liikaa, vaikka ne olisivatkin suurella kuormituksella.

Klikkaamalla katalogissa olevaa koneen kuvaa voit selvittää, millaisia arvosteluja muilla ostajilla on. Listasta näet myös, onko tuotteeseen sovellettavissa alennus ja jos niin, voit ostaa sen halvemmalla.