Tietoa
Tuoteluettelo

E-kirjan lukulaitteet

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

E-kirjojen lukijat

Yksi maailman suosituimmista laitteista on e-kirjojen lukijat. Tämä laite tarjoaa interaktiivisemman ja hauskemman lukukokemuksen. Sen avulla ei tarvitse kuljettaa mukanaan paksuja ja painavia kovakantisia kirjoja matkoilla tai käyttää paljon rahaa kirjojen ostamiseen, vaan voit hankkia e-kirjojen lukijan ja pitää siinä kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia erilaisia kirjoja. Lukijassa on kirkas 6-tuumainen, 8-tuumainen tai vielä suurempi näyttö, jossa näkyy kirjan sisältö. Jotkut kirjat voivat olla interaktiivisia (äänen tai kuvien kanssa).

Mikä e-kirjojen lukija on paras? Valinta riippuu tarpeistasi ja odotuksistasi. Voit valita sen paitsi budjetin perusteella, myös näytön tarkkuuden, sisäisen muistin (GB) ja käyttöjärjestelmän perusteella. On erittäin kätevää, että kun ostat e-kirjojen lukijan verkosta Bigboxin kautta, voit lajitella ja suodattaa tuotteita eri kriteereiden mukaan. Voit helposti rajata hakuasi hinnan, valmistajan, näytön koon, tarkkuuden, sisäisen muistin tai jopa käyttöjärjestelmän mukaan. Bigboxin kautta voit hankkia Amazonin, Denverin, INKBOOKin, Pocketbookin ja muiden valmistajien e-kirjojen lukijoita mukavasti ja usein edullisemmin kuin muualla.

Tuoteluettelossa jokaisen lukijan kohdalla näet pyöreän piktogrammin ylävasemmalla puolella. Siinä on ilmoitettu odotettu toimitusaika. Tämä tieto auttaa asiakkaitamme suunnittelemaan hankintoja tai lahjoja paremmin. E-kirjojen lukijat ovat yksi suosituimmista valinnoista syntymäpäivä- tai joululahjoiksi. Kun napsautat mitä tahansa tuotetta tuoteluettelossa, päädyt sen yksilölliselle sivulle, jossa näet kaikki tärkeimmät tiedot teknisistä tiedoista asiakkaiden arvosteluihin. Todellisten ihmisten mielipiteet auttavat sinua tekemään valinnan helpommin.

Puhuttaessa valinnan helpottamisesta on syytä mainita myös vertailutyökalu. "Lisää vertailuun" -painikkeen vieressä "Lisää ostoskoriin" -painikkeen, jonka avulla voit lisätä tuotteet vertailutaulukkoon. Siihen voi lisätä lähes rajattoman määrän tuotteita, tässä tapauksessa e-kirjojen lukijoita. Taulukossa näytetään tärkeimmät tiedot ja erot eri tuotteiden välillä (hinta, koko, sisäinen muisti jne.).

E-kirjojen lukijoille myydään usein elektronisia kirjoja, jotka ovat yleensä paljon halvempia kuin vastaavat kovakantiset vaihtoehdot. Näin voit lukea enemmän säästäväisemmin ja kätevämmin. Elektronisten kirjojen tietokannat ovat valtavia, ja niistä voit löytää paitsi klassikoita myös teknistä tai erikoistunutta kirjallisuutta, jota tarvitaan työtarkoituksiin tai henkilökohtaiseen kehitykseen.

Jos haluat hankkia e-kirjojen lukijan vielä halvemmalla kuin yleensä tai etsit erikoistarjouksia, tilaa rohkeasti uutiskirjeemme. Tilauksen tehneet saavat tiedon ja ilmoitukset ensimmäisinä siitä, milloin tietokoneiden laitteet, mukaan lukien e-kirjojen lukijat, ovat tarjouksessa. Lisäalennukset, lahjat ja tärkeät tiedot auttavat sinua ostamaan mukavammin, halvemmalla ja helpommin.