Tietoa
Tuoteluettelo

Peilit

Bigbox.fi verkkokauppa Peilit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Hanah Home, Eltap, BD_ART, Venture Home, M_M. Peilit hinta(t) alkaen 36,46 €. Bigbox.fi:ssä on yli 200 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Peilit

Koristele kotisi tiloja ja tuo niihin viehättävyyttä ja käytännöllisyyttä. Bigbox-verkkokaupasta löydät useita kylpyhuoneen, eteisen, olohuoneen, makuuhuoneen tai muiden tilojen peilejä. Koristeellinen suurentava tai seinäpeili hyllyllä ilahduttaa paitsi isäntää, myös kotivieraita.

Miten valita peili kotiin verkosta?

Peiliä valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Sinun on arvioitava sen:

· Muoto - pyöreä, sfäärinen, kovera, suorakulmainen, neliö, epäsäännöllinen tai muu,

· Koko - on itsestään selvää, että suuri seinäpeili eteisessä (käytävässä) toimii täysin eri tavalla kuin pieni kosmeettinen meikkipeili.

· Materiaali, design - se voi olla muovia, pronssia, jopa ilman reunusta, esimerkiksi antiikkia, kultaista fasadia (kehykset) ja niin edelleen.

· Peilin ominaisuudet - siinä voi olla LED-valaistus (valaiseva), olla facet-peili, lämmitetty, ei heijastava jne.

· Asennustyyppi - integroitu kalusteeseen, seisova, seinälle ripustettava, liimattava.

Joten mietittävää todellakin on. Mutta se kannattaa - peilit eivät vain heijasta valoa ja elävöitä huonetta, vaan luo myös visuaalisen vaikutelman, ikään kuin tila olisi suurempi. Joten jaamme muutaman yleisen neuvon, jotta valittu peili olisi sopiva!

Ensimmäinen päätös on, pitäisikö peilin olla seisova vai seinälle ripustettava. Tila, tarkemmin sanottuna sen rajoitukset, määrittävät, valitaanko seinä- vai lattiapeili. Kuinka paljon tilaa on vapaana, kuinka paljon on käytössä? Korkea, seisova peili sopii suureen, mahdollisesti avoimeen tilaan, kun taas seinäpeili on huomattavasti monikäyttöisempi missä tahansa sisustuksessa, erityisesti siellä, missä lattiatilaa ei ole kovin paljon.

Suurimmalla osalla peileistä on kehys. Kehyksettömät mallit ovat paljon harvinaisempia. Kehys voidaan pitää lopullisena peilin suunnittelun korostuksena. Kehyksellä voi olla vaikutusta paitsi ulkonäköön. Se määrittää myös tuotteen hinnan ja painon. Puu, lasi ja metalli ovat yleisimpiä kehyksen materiaaleja. Niitä on saatavilla eri väreissä ja ne voivat olla eri tavoin käsiteltyjä - luodaan vanhentunut ilme, matta (värjätty), kiiltävä pinta.

Puukehyksiset peilit sopivat useimpiin sisustustyyleihin. Jos haluat luoda skandinaavista, minimalistista tunnelmaa, valitse vaalea puu. Tammimassaa, erityisesti tummanruskea, sopii parhaiten perinteisempiin sisustuksiin.

Lasikehysten peilit näyttävät heti modernimmilta, erityisesti kun ne on valmistettu tummasta, savun tai suklaanvärisestä lasista. Tosin valikoimassa on nyt myös monia muovipeilejä, jotka voivat luoda samanlaisen vaikutuksen mustalla kehyksellä tai vastaavilla elementeillä.

Metallikehys hehkuu urbaanin designin hengessä. Sen huomiota herättävä ulkonäkö tekee siitä hyvän valinnan koriste-elementiksi. Voit valita messingin, kuparin ja pronssin tai kullan, hopean jäljitelmän.

Miksi peilit kannattaa ostaa Bigbox-verkkokaupasta?

Jos olet kiinnostunut laadukkaista peileistä kotiin: valaistuksella, kaapilla, poikkeuksellisen kokoisia tai tyyppisiä malleja - kaiken löydät täältä, vain verkossa. Kätevät tuotesuodattimet, järjestely- ja vertailutyökalut helpottavat hakuja, ja yksityiskohtainen tieto tuotesivuilla ei jätä kysymyksiä.