Tietoa
Tuoteluettelo

Uunit

Bigbox.fi verkkokauppa Uunit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Electrolux, Bosch, Gorenje, Whirlpool, AEG. Uunit hinta(t) alkaen 169,12 €. Bigbox.fi:ssä on yli 383 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Itsepuhdistuva
Höyrykeitto
Hallinto
Kapasiteetti, l
l l
Grilli
Väri
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Laaja uunivalikoima

Meillä voit valita laajasta uunivalikoimasta. Täältä löydät suosituimpien valmistajien tuotteet: Electrolux, AEG, Beko, Bosch, Gorenje, Samsung, Miele, Whirlpool, Ariston, Candy jne.

Itsepuhdistuvat uunit Itsepuhdistuvan uunin kannattaa valita niille, jotka tykkäävät kokata paljon, mutta haluavat säästää aikaa ja/tai terveyttä eivätkä halua käyttää kemiallisia puhdistusaineita. Pyrolyysi Pyrolyysi on itsepuhdistuvan uunin järjestelmä, joka poistaa uunista rasvat ja muut epäpuhtaudet. Puhdistusjärjestelmän toimintaperiaate: uuni kuumennetaan erittäin korkeaan (500 °C) lämpötilaan, lämpö hajottaa uunin epäpuhtaudet, jäljelle jää vain tuhkaa, joka voidaan helposti pyyhkiä pois liinalla.

Katalyyttiset seinät Katalyyttiset seinät ovat itsepuhdistuvan uunin järjestelmä, joka poistaa uunista rasvat ja muut epäpuhtaudet. Puhdistusjärjestelmän toimintaperiaate: katalyytit liuottavat rasvat uunin seinämiltä. Puhdistussession jälkeen epäpuhtaudet jäävät uunin pohjalle, ja ne voidaan helposti pyyhkiä pois.

Höyry Höyry on itsepuhdistuvan uunin järjestelmä, joka poistaa uunista rasvat ja muut epäpuhtaudet. Tätä itsepuhdistusmenetelmää on vain höyryuuneissa, joissa on erillinen vesitoimitus. Puhdistusjärjestelmän toimintaperiaate: uuni täytetään höyryllä, joka liuottaa uunin epäpuhtaudet.

Hydrolyysi Hydrolyysi on itsepuhdistuvan uunin järjestelmä, joka poistaa uunista rasvat ja muut epäpuhtaudet. Hydrolyysin itsepuhdistusjärjestelmä on uuneissa, joissa ei ole höyryntuotantoyksikköä. Puhdistusjärjestelmän toimintaperiaate: astiaan lisätään vettä ja se sijoitetaan uunin pohjalle. Kun lämmitys on päällä, uuni täyttyy höyryllä, joka liuottaa uunin epäpuhtaudet.

Uunin tyyppi: Mitä valita? Kaasu Nykyään monet ihmiset vaihtavat kaasu-uunit sähköisiin uuneihin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka kaasu-uunit tulevat yhä vähemmän suosituiksi, niillä on omat etunsa. Kaasu-uunit ovat huomattavasti ergonomisempia kuin sähköuunit, ja ne voidaan liittää kaasupulloihin. Vaikka tämä ei ole tärkeää suurelle osalle ihmisistä, jotka asuvat maaseudulla tai joilla on maaseudun mökkejä, kaasu-uuni voi olla erinomainen valinta.

Suurin haitta kaasu-uuneille on vähäinen toimintojen valikoima. Lisäksi kaasu-uunit yleensä lämpenevät vain alhaalta päin, harvoin myös ylhäältä.

Sähkö Mitä kauemmas mennään, sitä useammin ostajat valitsevat sähköuunit. Aiemmin tällaiset uunit jäivät jälkeen pitkän lämpenemisajan vuoksi, mutta tämä ongelma on ratkaistu ja markkinoille on tullut nopeasti lämpeneviä uuneja. Sähköuunit tarjoavat suuremman valinnanvapauden verrattuna kaasu-uuniin. Niissä on monia erilaisia toimintoja ja paistotapoja. Yksi suurimmista sähköuunien eduista on lämmitys. Kaasupuunien lämmitys on yleensä vain alhaalta päin, joten ruoka ei aina kypsy tasaisesti. Sähköuuneissa ruokaa voidaan lämmittää sekä ylhäältä että alhaalta, mutta myös usein sivuilta ja takaa.

Suurin haitta sähköuuneille on suurempi sähkönkulutus.

Uunin paistotoiminnot Grilli Grillitoiminto on erinomainen valinta ruoan pinnan tasaiseen ruskistamiseen. Grilli on asennettu uunin yläosaan, se on erityinen lämmityselementti, joka tuottaa lämpöä ja antaa ruoalle rapean pinnan, säilyttäen sisäpuolen mehevän.

Konvektio Konvektiotoiminto muistuttaa hyvin paljon grilliä, mutta ruoanlaiton aikana ruokaa lämmitetään paitsi ylhäältä myös kuumalla ilmalla. Uunissa olevan kuuman ilman kierron ansiosta ruoka ruskistuu kauniisti joka puolelta, mutta pysyy sisältä pehmeänä ja mehukkaana.

Höyryvalmistus Höyryvalmistus on todellinen pelastus terveellisen ruoan ystäville. Höyryssä valmistetut ruoat ovat paljon terveellisempiä ja ravitsevampia kehollemme. Höyryvalmistuksella varustetuissa uuneissa on sisäänrakennettu höyrygeneraattori, joka muuntaa veden höyryksi. Tällä tavoin ruoka valmistetaan erittäin terveellisesti ja maukkaasti.

Mikroaaltotoiminto Mikroaaltotoiminnon avulla voit käyttää uunia mikroaaltouunina. Yhdistelmäuuni on erittäin hyödyllinen niille, joilla ei ole tilaa mikroaaltouunille keittiössä.