Tietoa
Tuoteluettelo

Kannettavat tietokoneet

Etsitkö kannettavaa tietokonetta, joka vastaa odotuksiasi? Bigbox.fi on valikoima halpoja henkilökohtaisia kannettavia tietokoneita ja malleja, jotka sopivat erinomaisesti työhön, koulutukseen, pelaamiseen, videoihin, äänentoistoon ja liiketoiminnan tarpeisiin. Tutustu uusimpiin tarjouksiimme ja löydä itsellesi sopiva kannettava tietokone! Bigbox.fi tarjoaa parhaan kannettavien tietokoneiden valikoiman, tarjouksia ja usein toistuvia alennuksia. Tartu tilaisuuteen ja osta kannettava tietokone netistä edullisemmin. Täältä löydät tietokoneet valmistajilta Acer, Asus, Apple, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, LG, Microsoft, MSI, Razer, Samsung ja muut johtavat tietokonevalmistajat. Mitä sinun tulisi pitää mielessäsi, kun selaat myymäläämme? Kannettavan tietokoneen ominaisuudet määräytyvät sen suorituskykyparametrien perusteella. Verkkokaupastamme löydät kymmeniä erilaisia kannettavia tietokonemalleja tarpeisiisi. Voit helpottaa hakua käyttämällä suodattimia, joiden avulla voit valita oikean prosessorin, näytönohjaimen, RAM-muistin, tallennuskapasiteetin, näytön läpimitan ja resoluution, käyttöjärjestelmän ja muita parametrejä.

Myös muut ostajat olivat kiinnostuneita näistä kannettavien tietokoneiden kategorioista: PelitietokoneetTietokoneet koulutukseen ja työhönKannettavat tietokoneet tieteeseenKannettavat tietokoneet töihinMini/pienet kannettavat tietokoneetKannettavat tietokoneet kosketusnäytölläKevyet kannettavat tietokoneetApplen tietokoneetAsus tietokoneetDell tietokoneetMSI tietokoneetLenovo tietokoneetTehdaskunnostetut tietokoneet.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Kannettavat tietokoneet

Useimmille ihmisille tarvitaan kannettava tietokone työhön, opiskeluun tai peleihin. Suurin osa niistä on selvästi etulyöntiasemassa pöytätietokoneisiin verrattuna, koska niitä voi kuljettaa töihin, matkoille ja siten ei rajoita mahdollisuuksia. Jos olet kiinnostunut parhaista Lenovo, Apple, Asus, Dell, MSI, Acer, Huawei, HP ja muiden valmistajien tietokoneista - voit huoletta ostaa ne Bigboxilta verkossa!

Valikoimassamme on erittäin paljon erikokoisia, tyyppisiä ja suorituskykyisiä kannettavia tietokoneita opiskeluun, työhön, peleihin tai yleisiin tarpeisiin. Kuinka valita paras kannettava tietokone?

Ennen kaikkea tiedä, että kannettava tietokone sopii sinulle parhaiten, ei pöytätietokone. Jos asut väliaikaisessa paikassa (esim. vuokra-asunto, opiskelijakoti), teet etätyötä tai vapaata työtä, matkustat paljon asiakkaan luona tai ylipäätään matkustat paljon - kannattaa valita kannettava tietokone. Kuitenkin, jos haluat pelata pelejä ja/tai etsit tehokkainta tekniikkaa parhaaseen hintaan, kannattaa harkita myös pöytätietokoneen vaihtoehtoa. Kannettavat tietokoneet pelejä varten ovat erittäin tehokkaita, mutta ne ovat painavia ja kuluttavat paljon energiaa. Siksi tehokkaimmat ja parhaat tehokkaat kannettavat tietokoneet eivät ole kovin käteviä, koska ne painavat 2–4 kg ja niissä on ~16–17 tuuman näyttö, eivätkä ne ole niin kannettavia kuin haluaisit ehkä.

Bigboxin verkkokaupan kätevät tuotefiltterit auttavat löytämään sopivan kannettavan tietokoneen. Useimmat niistä rajoittavat näytettävien tuotteiden luetteloa ja näet heti, mikä 17 tuuman pelikannettava tai 13,3 tuuman ohut kannettava sopii parhaiten työhön.

Tässä ovat tärkeimmät valintaperusteet:

  Näytön koko - mitä suurempi se on, sitä miellyttävämpää kuvan katselu on. Kuitenkin 13 tuuman näytön tietokone on paljon kannettavampi kuin esimerkiksi 14 tai 15,6 tuuman näytön. Aseta prioriteetit itsellesi.
Kiintolevy - kannettavissa tietokoneissa kannattaa aina valita suurempi SSD-kiintolevy. Vaikka SSD-laitteet ovat halvempia, tietokone, jossa on SSD-levy, käynnistää ohjelmat ja pelit nopeammin, ja voit helposti tilata lisätilaa pilvipalveluista edullisesti. Suurempi HDD vaatii mekaanista tilaa tietokoneen sisällä ja lisää sen painoa.
RAM-muisti - suosittelemme valitsemaan vähintään 8 Gt RAM-muistia. Se on vähimmäisvaatimus sujuvalle toiminnalle uusimmassa Windows 11 -versiossa. Peleihin suosittelemme vähintään 16 Gt tai enemmän RAM-muistia.
Prosessorityyppi - Intel i5 varmistaa sujuvan toiminnan ja kohtalaisen suorituskyvyn pelaamisessa. No, Intel i7 tai jopa i9 -prosessorit ovat parhaita peleihin tai graafiseen työhön.
Näytön resoluutio - mitä suurempi se on, sitä paremmin elokuvien katselu ja pelit näyttävät. Kuitenkin se myös tasaisesti nostaa tietokoneen hintaa. Melkein ilman poikkeuksia pienikokoiset, 10- tai 11,6 tuuman näytön tietokoneet ovat halvempia kuin laite, jossa on 13 tuuman tai suurempi näyttö.
Näytönohjain - tärkeä grafiikoille ja peleille. Työskentelyyn ja yksinkertaisiin päivittäisiin tehtäviin hyvä näytönohjain ei ole välttämätön.

Kannettavia tietokoneita halvemmalla verkossa Kannettavat tietokoneet eivät ole vielä kovin suosittu tuote, mutta niiden kysyntä kasvaa joka päivä. Yhä useammat ihmiset haluavat sijoittaa jotain pitkäaikaista, mutta monet päättävät olla ostamatta kannettavaa tietokonetta juuri sen korkean hinnan vuoksi. Älä kuitenkaan pelästy - voit aina löytää hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon edullisemmin. Paras tapa tehdä se on etsiä tarvittavia tuotteita verkosta, koska tarjoukset ovat usein paljon halvempia. Esimerkiksi Bigboxin verkkokaupasta voit varmasti löytää sinulle sopivan kannettavan tietokoneen - olipa kyseessä sitten edullisempi vaihtoehto tai tuote hyvällä tarjouksella. Sinun tarvitsee vain vierailla kyseisellä verkkosivustolla ja tutustua valikoimaan. Älä unohda kiinnittää huomiota näytön kokoon, resoluutioon ja muihin sinulle henkilökohtaisesti tärkeisiin ominais.