Tietoa
Tuoteluettelo

Höyrysilityskeskukset

Bigbox.fi verkkokauppa Höyrysilityskeskukset jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Philips, Laurastar, Tefal, Cecotec, Jata. Höyrysilityskeskukset hinta(t) alkaen 7,26 €. Bigbox.fi:ssä on yli 70 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Lämmityksen kesto
Pystysuora höyryvirtaus +
Säädettävä höyry +
Kalkinpoistotoiminto +
Rautapohja +
Tippumissuoja +
Teho +
Väri
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Silitysjärjestelmät 

Silitysjärjestelmä antaa sinun silittää vaatteita tai isoja kankaita nopeasti ja erittäin yksinkertaisesti. Järjestelmän käyttö on parhaimmillaan, kun haluat mahdollisimman ammattimaista tulosta. Se on erityisen hyödyllinen myös silloin, kun silität hyvin herkkiä ja hauraita kankaita tai haluat saada työn tehtyä mahdollisimman nopeasti. Mutta mitä odottaa silitysjärjestelmältä, kuinka valita paras laite ja mihin ominaisuuksiin kiinnittää huomiota?

Ensinnäkin – voit hankkia Beko, Bosch, BRAUN, Philips, Miele, Tefal, Samsung ja muiden tunnettujen valmistajien silitysjärjestelmiä Bigboxista. Ne ovat monenlaisia, mutta useimmiten ne silittävät höyryllä. Tässä ovat laitetyypit, joista voit valita:

Silityslaitteella varustettu ammattimainen höyrygeneraattori – se on erityinen laite, jonka voit siirtää minne tahansa, missä tarvitset ja silittää erittäin laadukkaasti erityyppisiä kankaita. Se on enemmän teollisen tyyppinen laite, joka on tehokas, mutta siltä puuttuu hienovaraisuus. Tavallinen silitysjärjestelmä – silitysraudalla varustettu erityinen vesitankki, josta otetaan vettä ja tuotetaan höyryä. Pystysuora silitysjärjestelmä – silitysraudan sijaan, nämä järjestelmät silittävät vaatteita pystyasennossa. Silitysjärjestelmä, jossa on lauta – ei ole erillistä säiliötä, se on integroitu silityslaudan kanssa ja kiinnitetty siihen. Silitysrauta on myös kiinnitetty samaan lautaan. Silityskaappi – pääasiassa Samsung JETSTEAM -laitteet. Nämä innovatiiviset, älykkäät ja modernit ratkaisut näyttävät nykyaikaisilta, digitaalisilta kaapeilta. Kun vaatteet tai kankaat asetetaan niihin, ne käsitellään korkean lämpötilan höyryllä ja erityisillä ionisoiduilla ilmavirroilla. Vaatteita ei tarvitse koskea itse, ne silittävät automaattisesti, ja samalla niistä poistetaan lähes kaikki bakteerit, virukset, epämiellyttävät hajut. Muistathan, että ammattimainen silitysjärjestelmä ei välttämättä ole paras ratkaisu. Toisinaan parhaat järjestelmät ovat melko yksinkertaisia, koska kaikki riippuu tarpeestasi. Paras laite on useimmiten se, joka tarjoaa sinulle parhaan hinta-laatusuhteen. Kuivauskaapit ovat todennäköisesti hyödyllisin ratkaisu ajan kannalta, mutta niiden hinta on todennäköisesti suurin. Edullisempi silitysjärjestelmä sopii paremmin niille, jotka haluavat säästää mahdollisimman paljon ja etsivät laitetta, joka voi nopeuttaa silitysprosessia ja parantaa tulosta.

Kun napsautat mieleistäsi tuotetta, näet heti sen kuvat ja tärkeimmät tekniset tiedot. Napsauttamalla ”Vertaile” -painiketta, voit verrata melkein rajoittamattoman määrän tämän kategorian laitteita keskenään. Näet myös selvästi muiden ostajien arvostelut tästä tuotteesta.

Bigbox tarjoaa silitysjärjestelmät ostettavaksi paitsi kertamaksulla, myös hyödyntämällä kumppanimme SB Leasingin tarjousta ostaa osamaksulla, usein ilman hintakorotusta.

Jos haluat tietää, milloin tuotteet ovat alennuksessa ja milloin voit ostaa niitä halvemmalla – tilaa uutiskirjeemme.