Tietoa
Tuoteluettelo

Astianpesukoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Astianpesukoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Bosch, Electrolux, Beko, Whirlpool, AEG. Astianpesukoneet hinta(t) alkaen 290,08 €. Bigbox.fi:ssä on yli 391 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Tiskikoneet

Kotona astianpesu vie paljon aikaa. Se on tylsä, ei erityisen miellyttävä ja aikaa vievä tehtävä. Tiskikoneet säästävät aikaa ja pesevät astiat huolellisesti ja puhtaasti. Se on erittäin hyödyllinen hankinta. Riippumatta siitä, etsitkö asennettavaa, vapaasti seisovaa tai osittain asennettavaa tiskikonetta, Bigbox-tuotekatalogista löydät varmasti tarvitsemasi.

Bigbox-verkkokaupasta ostajat voivat valita AEG, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Miele, Samsung, Siemens Whirlpool ja monien muiden merkkien tiskikoneista. Voit suodattaa ja järjestellä tuotekatalogin tiskikoneet sellaisten kriteerien mukaan, kuten: suosio, hinta, valmistaja, energiatehokkuusluokka, asennustyyppi (kytkentä), leveysalue, kapasiteetti sarjoissa, pesuohjelmien määrä ja monia muita.

Minkälainen tiskikone sinun pitäisi valita? Mikä malli sopii sinulle parhaiten? Ennen kaikkea, mieti kuinka paljon astioita kertyy päivässä tai kahdessa. Astiat pestään yleensä tämän ajanjakson aikana. Valitse optimaalinen tiskikone tämän määrän perusteella. Jos se on liian suuri, sen käyttö ei kannata, ja jos se on liian pieni, astioiden peseminen useita kertoja on epäkäytännöllistä.

Onko tiskikoneessa hyvä kuivaustoiminto? Tämä on erittäin tärkeä kysymys, joka vaikuttaa valintaasi. Kuinka suuren alueen voit varata tiskikoneelle? Tarvitsetko minikokoisen, kapean (40 cm leveä, 45 cm leveä) tai ei niin pienen, suuremman 50cm, 60cm tai jopa leveämmän tiskikoneen? Suosituimmat ovat yleensä melko standardikokoisia, mutta Bigbox-tuotekatalogissa on myös epästandardikokoisia pöytämallisia, kiinteitä ja muita tyyppisiä Saksan tai muiden maiden valmistajien tiskikoneita. Selvitä sen mitat ennen ostamista.

Useimmissa tuotteissa on tarjolla osto-optio - vuokraus ilman lisähintaa. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, suurimman osan niistä voi hankkia maksamalla kiinteän suuruisia eriä jopa 24 kuukauden ajan ilman mitään lisähintaa.

Onko tiskikonetta syytä ostaa? Kaikki riippuu siitä, miten haluat käyttää aikaasi ja onko sinulla sitä hukattavana. Jos sinulla ei ole sitä paljon ja et halua käyttää tuntia tai useampia melkein päivittäin astioiden pesemiseen, silloin integroitava, seisova tai muun tyyppinen tiskikone on ehdottomasti hyödyksi. Säästetty aika parantaa elämänlaatua, antaa sinulle enemmän aikaa tärkeille töille, harrastuksille tai jopa vapaa-ajalle perheen ja ystävien kanssa.

Klikkaamalla jokaisen tiskikoneen kohdalla voit nähdä tuotteen hinnan, laitteen kytkennän, onko korkeus 80 cm, saada tärkeimmät tekniset tiedot ja muuta ajankohtaista tietoa. Uutiskirjeemme tilaajat ostavat usein halvemmalla verkosta, koska he saavat ensimmäisenä tiedon alennusmyynneistä, alennuksista ja erikoistarjouksista.