Tietoa
Tuoteluettelo

Jääkaapit

Bigbox.fi verkkokauppa Jääkaapit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Liebherr, Samsung, Whirlpool, Hisense, Bosch. Jääkaapit hinta(t) alkaen 14,91 €. Bigbox.fi:ssä on yli 1371 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Usein kysytyt kysymykset

Jos juuri hankit uuden jääkaapin tai olet juuri siirtänyt ja asentanut jääkaapin uuteen paikkaan, suositellaan, ettei laitetta käytetä vähintään 3 tuntiin. Tämä antaa kompressorin öljyn asettua kunnolla. Kun on kulunut 3 tuntia, voit kytkeä laitteen sähköpistorasiaan ja ottaa sen käyttöön.

Ennen tuoreiden elintarvikkeiden asettamista jääkaappiin, suositellaan jättämään laite tyhjäksi yön yli, jotta jääkaappi vakiintuu. Tämä antaa jääkaapille enemmän aikaa:

  • Saavuttaa tarvittavan lämpötilan
  • Jäähdyttää veden asianmukaisesti
  • Valmistaa ensimmäisiä jääpalalasteja

Samsung on muuttanut pesukoneiden, pesukoneiden, kuivausrumpujen, jääkaappien, astianpesukoneiden ja televisioiden energiatehokkuusmerkintöjä uuden energia-asetuksen mukaisesti.

Energiamerkinnät otettiin käyttöön 20 vuotta sitten, jotta kuluttajat ymmärtäisivät ostamiensa kodinkoneiden energiatehokkuuden. Tuotteet luokiteltiin A:sta G:hen, minkä jälkeen tehokkaammille tuotteille annettiin A+-, A++- ja A+++-merkinnät.

Maaliskuusta 2021 alkaen luokat palaavat alkuperäiseen A-G-asteikkoon, jossa A (vihreä) on tehokkain ja G (punainen) vähiten tehokas sähkölaite. 

Miksi merkit muuttuvat?

Muutoksilla pyritään tekemään energiatehokkuusmerkinnöistä helpommin ymmärrettäviä.

Muutokset ovat myös tiukentaneet merkintävaatimuksia ja muuttaneet energialuokan laskentamenetelmää. Tämän vuoksi vanhoissa merkinnöissä olleista lisäluokista (A+, A++ ja A+++) on luovuttu yksinkertaisemman merkinnän (A-G) hyväksi. Merkintä riippuu tuotteesta ja sen ominaisuuksista. Lisäksi itse merkintöihin ja energiatehokkuuden laskentamenetelmiin tehdyt muutokset eivät mahdollista vanhojen ja uusien merkintöjen suoraa vertailua. Uusia merkintöjä voidaan verrata vain muihin saman tuoteryhmän uusiin merkintöihin. Merkinnöissä ilmoitetaan tuotteen energiankulutus/säästö, jotta kuluttaja voi tehdä sopivimman ostopäätöksen.

Miten uudet merkinnät eroavat vanhoista?

Luokat A+, A++ ja A+++ poistuvat asteittain käytöstä. Uusissa energiamerkinnöissä käytetään luokkia A-G.

Uusissa energiamerkinnöissä energiatehokkuus lasketaan 100 jaksoa kohti eikä vuotta kohti. Tämä kuvastaa paremmin sitä, miten ihmiset käyttävät pesukoneitaan, ja antaa selkeämmän kuvan siitä, miten tehokas pesukone on.

Vedenkulutus lasketaan nyt jokaista pesukertaa kohden, mikä antaa myös tarkemman käsityksen pesukoneen tehokkuudesta.

Energiamerkinnässä on uusi kohta, jossa ilmoitetaan, kuinka paljon pesukone tai kuivausrumpu aiheuttaa melua. Tämä luokitus ilmoitetaan kirjaimilla A-D.

Laatikossa on kaksi energiamerkkiä - kumpi on oikea?

Tuotepakkauksessa on edelleen sekä vanha että uusi energiamerkintä. Uudet merkinnät eroavat vanhoista merkinnöistä siinä, että niissä on QR-koodi merkinnän oikeassa yläkulmassa. Uudet merkinnät kattavat energialuokat A-G, ja ne korvaavat vanhat merkinnät A+++-D.

Oikea merkintä riippuu päivämäärästä. 1. maaliskuuta 2021 alkaen myyntipisteessä on käytettävä vain uutta A-G-merkintää. Vähittäismyyjillä on 1. maaliskuuta alkaen 14 työpäivää aikaa korvata vanhat merkinnät uusilla.

Jos jääkaappi ei toimi kunnolla, on suositeltavaa tarkistaa ensin virtalähde. Jos virransyöttö on riittävä, mutta ongelma jatkuu, lue alla olevat vianmääritysvinkit.
Jos ongelma jatkuu kotona kaikkien suositeltujen vaiheiden noudattamisen jälkeen, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme.

Tarkista asennuspaikka

Jääkaapin on oltava paikassa, jossa on riittävästi tilaa. Takaseinästä on oltava vähintään 10 senttimetriä ja molemmilla sivuilla ja yläreunassa vähintään 5 senttimetriä tilaa. Jääkaappi on sijoitettava paikkaan, jossa se voi luovuttaa lämpöä. Jos jääkaappi on tukossa, ne eivät välttämättä toimi kunnolla.

šaldytuvas turi stovėti vietoje, kurioje pakankamai erdvės
Tarkista jääkaapin suuntaus

Avaa jääkaapin ovi noin 30-40 senttimetriä ja vapauta se. Oven pitäisi sulkeutua itsestään. Jos se ei sulkeudu, jääkaapin etuosan alaosassa olevien jalkojen ruuveja on säädettävä.
Tarkista myös, että jääkaappi on vaakatasossa. Jos sitä ei ole säädetty oikein, jääkaappi ei ehkä toimi kunnolla.

patikrinkite šaldytuvo išlyginimą
Varmista, että jääkaapin takaosa on puhdas

Suosittelemme jääkaapin takaosan imuroimista kerran tai kaksi kertaa vuodessa. On tärkeää varmistaa, että kompressorin alueella ei ole pölyä lämmönvaihdon estämiseksi. Jos jääkaapin takaosassa on pölyä, jääkaappi/pakastinlokeroihin voi muodostua jäätä tai kosteutta, ja laite voi pitää enemmän ääntä käydessä.

pasirūpinkite šaldytuvo galinės dalies švara
Älä aseta mitään tuotteita ilmankiertoaukkojen eteen

Jääkaapin ja pakastimen pakkassuojajärjestelmän sisäisten kiertoaukkojen on oltava aina auki. On erittäin suositeltavaa, että näiden aukkojen läheisyyteen ei aseteta elintarvikkeita, sillä vihanneslaatikoiden alle voi kertyä kosteutta tai takaseinään voi muodostua jäätä.

priešais oro cirkuliacijos angas nedėkite jokių produktų
Tarkista tila näytöstä

Jos jääkaappi ei jäähdytä, mutta jäähdytystoiminto toimii kunnolla, tarkista, että lomamoodia ei ole aktivoitu (jos tämä vaihtoehto on käytettävissä jääkaappimallissasi). Poista lomatila käytöstä näytöstä ja katso lisätietoja käyttöoppaasta.

išjunkite atostogų režimą

Jääkaapit

Jääkaapit ovat korvaamattomia laitteita jokaisessa kodissa. Niiden avulla voimme säilyttää ruoan pidempään raikkaana, tuoksuvana ja ravitsevana. Erilaisia jääkaappien tyyppejä on todella paljon, joten riippuen teidän toiveistanne ja tarpeistanne, pystytte varmasti hankkimaan sellaisen, joka täyttää kaikki odotuksenne.

Bigbox-verkkokaupasta löydät valtavan valikoiman näitä laitteita. Saksalaiset jääkaapit - AEG, Bosh, Miele tai Liebherr - eivät todellakaan petä, sillä ne erottuvat ainutlaatuisella laadulla ja erittäin korkealla energiatehokkuusluokalla.

Tietysti yksi suosituimmista on tavallinen 50 cm tai 55 cm leveä kotijääkaappi, jolla on keskikokoinen tilavuus. Kuitenkin tällainen tilavuus ei aina riitä ihmisille, joten mahdollisia ovat myös kaksioviset tai jopa nelioviset, suuret side by side -laitteet. Niihin mahtuvat varmasti kaikki ruokatuotteet, aina yksinkertaisesta maidosta tai oluesta juhlien juomiin ja erilaisiin vihanneksiin asti. Toki jokainen koti ei voi sallia itselleen tällaisen kokoista jääkaappia tilan puutteen vuoksi, mutta tällaisessa tapauksessa on ratkaisu - upotettavat laitteet. Todellisuudessa integroitavat jääkaapit ovat erittäin kätevä valinta, koska ne eivät vie paljon keittiön tilaa. Jos kuitenkin haluatte vapaasti seisovia, liikuteltavia jääkaappeja, mutta vapaa tila ei ole niin paljon, silloin sopivat myös mini-, kapeat tai jopa ilman pakastinta varustetut laitteet. Toki jos haluatte säilyttää paljon herkkuja talveksi, jääkaappi ilman pakastinta ei ole paras vaihtoehto - tällaisessa tapauksessa kannattaa ehkä valita malli, jossa on neljä pakastinlokeroa.

Jos olette viinin ystävä, ehkä kiinnostutte pienistä, siihen erityisesti suunnitelluista jääkaapeista? Vaikka sanotaankin, että parhaat viinit säilytetään kellareissa, tämä laite on erinomainen vaihtoehto, jos teillä ei ole sellaista mahdollisuutta. Tyypillisesti viinikaapit ovat todella pieniä, mutta älkää antako niiden koon hämätä, koska niihin mahtuu melko paljon! Näissä laitteissa on erityisesti sisäänrakennetut hyllyt, jotka auttavat pitämään pullot turvallisesti paikoillaan ilman riskiä, että ne kaatuisivat tai putoaisivat, ja usein ne ovat lasiovilla varustettuja, joten voitte nähdä haluamanne juoman hyvin nopeasti. Lisäksi, jos pidätte matkustamisesta autolla, hyvä sijoitus voi olla matka-jääkaappi. Se on todellinen turistinen atribuutti. Nämä laitteet ovat erittäin tehokkaita - ne toimivat 12 V akun ja auton sähkön avulla, ja ne ovat myös kannettavia, joten voitte sijoittaa ne mihin tahansa mukavaan paikkaan.

Yhä suositumpi vaihtoehto on älykäs jääkaappi, joka on varustettu lisäominaisuuksilla, kuten kosteustason ylläpitämisellä, no frost -ominaisuudella eli sulatuksen puuttumisella ja näytöllä, josta voi nähdä jääkaapin sisällön avaamatta sitä, sekä ohjauksella älypuhelimen kautta. Lisäksi tällaiset laitteet ovat usein jääpalakoneella varustettuja, mikä on erityisen hyödyllistä lämpiminä vuodenaikoina. Uudet jääkaapit ovat myös eri suunnittelumalleja - saatavilla on värikkäitä, kuten mustia tai punaisia termoelektrisiä jääkaappeja, retro-tyylisiä amerikkalaisia jääkaappeja. Valinta on todella laaja, joten voitte varmasti hankkia sellaisen, joka sopii parhaiten sisustukseenne.

Löydätte monia erilaisia jääkaappimalleja Bigbox-verkkokaupasta. Vaikka aluksi ette ehkä haluaisi tai tuntisi olonne epämukavaksi ostaa niin suurta tuotetta verkosta, se on todella helppoa ja kätevää. Bigboxista voitte usein löytää jääkaappeja, joille on tarjolla tarjous, joten saatte hankittua haluamanne laitteen paljon edullisemmin. Lisäksi joskus on käynnissä poistomyynti, jolloin sekä jääkaappien että muiden tuotteiden hintaa alennetaan merkittävästi.