Tietoa
Tuoteluettelo

Mikrofonit

Bigbox.fi verkkokauppa Mikrofonit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Boya, Rode, Trust, Razer, Audio technica. Mikrofonit hinta(t) alkaen 4,31 €. Bigbox.fi:ssä on yli 284 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Mikrofonit

Videoiden tallentamiseen, juhliin, viihteeseen tai jopa karaoke-laulamiseen - löydät mikrofonit verkosta. Bigboxin verkkokaupasta voit hankkia Audio Technica, Beyerdynamic, Boya, Sennheiser, Trust ja monien muiden valmistajien ammattikäyttöön ja harrastajille tarkoitettuja mikrofoneja tallentamiseen, laulamiseen ja muihin viihdetarkoituksiin.

Jos etsit täydellistä vaihtoehtoa lavalle, lapsille tai ulkokäyttöön tarkoitettua mikrofonia peleihin, dynaaminen mikrofoni sopii paremmin. Vahvan rakenteen ansiosta ne sopivat hyvin lavalle tai aktiiviseen viihteeseen. Kondensaattorimikrofoni puolestaan sopii paremmin musiikin tallentamiseen studiossa. Langaton vokaali- tai solmittava, mini ammattimikrofoni? Etsitpä mitä tahansa, verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita. Mukavat suodattimet ja lajittelutyökalut auttavat kaventamaan hakua nopeasti, ja tuotteiden vertailutoiminnolla voit valita todella parhaan vaihtoehdon. Voit myös järjestää tuotteet eri kriteerien, kuten hinnan, suosion, nimen jne. mukaan.

Mikrofoni on hyvin erikoistunut laitetyyppi. Yksi tyyppi mikrofonia voi sopia hyvin tietokoneelle, äänitallennuksiin, verkkolähetyksiin tai keskusteluihin Skype-, Discord- ja Zoom-sovellusten kautta. Se ei kuitenkaan sovellu musiikin tallentamiseen tai viihteeseen, liikkumiseen tai ääniraitojen luomiseen videoihin. Tämän vuoksi on hyödyllistä klikata kiinnostavan tuotteen kuvaa katalogissa ja lukea koko kuvaus ja tekniset tiedot. Kuvausta lukiessa voit löytää tietoa, kuten:

  • Herkkyyden äänelle
  • Tallennettavien äänien taajuusalueen
  • Mitä paketti sisältää (esim. mikrofoni jalustalla tai johdoilla)
  • Lisäkäyttömahdollisuudet

Toinen tärkeä valintakriteeri on liitäntätyyppi ja langattomat mikrofonit. Aluksi langallisista mikrofoneista. USB-mikrofonit ovat yleensä kätevämpiä käyttää, koska USB-liitäntä löytyy melkein kaikkialta. XLR-mikrofonit tarjoavat usein paremman äänenlaadun äänitallenteille, mutta ne maksavat enemmän ja edellyttävät äänityslaitteiston hankkimista. Langaton mikrofoni toimii yleensä Bluetooth-yhteydellä ja mahdollistaa äänen tallentamisen mobiilisti. Langattomat mikrofonit ovat hieman kalliimpia.

Jos etsit mikrofonia musiikin tai äänitallenteiden luomiseen, sinun on tiedettävä yksi asia. Ennen kaikkea tarvitset sopivan tilan tallentamiseen. Se ei voi olla tavallinen tila, jossa on paljon kaikua tai huminaa. Äänitallennusstudio tulisi verhoilla ääntä vaimentavalla ja kaikua estävällä materiaalilla. Siksi mikrofonin hankkiminen tietokoneelle verkosta ei riitä, vaan tarvitset myös ylimääräisiä kustannuksia.

Jos olet kiinnostunut mikrofoneista ja haluat ostaa sen itsellesi, studioon, henkilökohtaisiin tallenteisiin tai viihteeseen, tai ehkä harkitset sitä lahjaksi jollekin - älä missaa tilaisuutta etsiä parhaita tarjouksia Bigboxin tuotekatalogista. Lisäksi uutiskirjeemme tilaajat yleensä ostavat edullisemmin. He saavat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, alennuksista ja muista ainutlaatuisista tarjouksista äänitekniikasta.