Tietoa
Tuoteluettelo

Matot

Bigbox.fi verkkokauppa Matot jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Conceptum Hypnose, Venture Home, Eltap, Vind. Matot hinta(t) alkaen 7,09 €. Bigbox.fi:ssä on yli 979 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Matot

Vihtyisyyttä, mukavuutta ja luonnetta huoneisiin tuovat matot ovat erittäin tärkeä sisustusyksityiskohta. Joissakin tapauksissa matto voi olla myös ulkoasun koristelu, koska valikoimassamme on useita ulkokäyttöön tarkoitettuja mattoja, joita voidaan ostaa helposti myös verkosta.

Valitse itsellesi sopivat ominaisuudet suodattimien avulla. Sen perusteella näet heti, mitkä sadat tai jopa tuhannet matot sopivat parhaiten kylpyhuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai muihin tiloihin ja jopa ulkoasun koristeluun. Tuotekuvauksen runsas tieto on myös erittäin hyödyllistä. Valittaessa mattoa on tärkeää tietää paitsi sen mitat, myös sen koostumus ja pääominaisuudet. Kumimatto sopii parhaiten ulkokäyttöön, portaille tai parvekkeelle, kun taas pehmeä ja mukava villamatto löytää oman paikkansa makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Verkosta ostettavat matot – kuinka valita?

Ei ole enää niin vaikeaa päättää, minkä maton ostaa parhaiten verkosta. Laaja valikoima, yksityiskohtainen tieto ja kätevät työkalut tekevät hausta ja valinnasta paljon helpompaa. Bigboxin verkkokaupan suodattimet auttavat sinua kaventamaan valintaa.

Ensimmäinen asia on arvioida, minkä kokoista ja muotoista mattoa haluat. Se voi olla pyöreä, suorakaiteen muotoinen, neliö tai jokin muu tai jopa epäsäännöllisen muotoinen. Valitse suodattimilla mitat (esim., suosituimmat ovat 200x300cm, 120x170cm, 120x150cm, 200x200cm, 3x4m (tai 300x400cm), jos matto on suuressa huoneessa, ja huomattavasti pienemmät mitat kylpyhuoneessa, eteisessä ja muualla). Suodata myös muodon perusteella, ja näet heti, mikä matto on pyöreä ja mikä suorakaide tai neliö.

Tilatyyppi auttaa myös suodattamaan kätevästi. Voit järjestää matot sen perusteella, missä niitä on tarkoitus käyttää. Jokaisella matolla on suunnittelu ja materiaalit, joilla on ominaisuuksia, jotka toimivat parhaiten tietyssä ympäristössä. Esimerkiksi keittiössä ei todellakaan sovellu pitkäkarvainen pehmeä matto, mutta kosteudenkestävästä materiaalista tehty versio sopii täydellisesti. Autotie on ihanteellinen lapsille. Valitse tila, ja voit heti nähdä, mikä siihen sopii.

Nopeampaa hakua varten voit suodattaa myös väreittäin. Jos tiedät, että tarvitset: punainen, vihreä, musta, keltainen, harmaa, vaaleanpunainen, ruskea tai muun värisen maton, voit merkitä tämän kriteerin.

Persialainen tai lampaannahka tai luonnollinen kuitu, kuten kudottu tai bambumatot, saavat aina erityistä huomiota. Ne kaikki heijastavat ylellisyyttä ja/tai ainutlaatuisia ominaisuuksia, joten ne, jotka haluavat niitä, kannattaa investoida lisää. Materiaalivalikoimasta voit valita paitsi erityisiä, myös suositumpia materiaaleja ja nähdä, mikä matto on polypropeenista, viskoosista, lyhytkarvaisesta villasta, modernista vinyylistä tai muusta.

On syytä mainita myös suosituimmat ja hintasuodattimet. Suosituimman suodattimen avulla näet suosituimmat valinnat kaikkien Bigboxin ostajien keskuudessa. No, ja hintasuodatin antaa sinun löytää halvempia, laadukkaita vaihtoehtoja, usein myös tarjouksella.