Tietoa
Tuoteluettelo

Kompressorit

Bigbox.fi verkkokauppa Kompressorit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Stanley, Einhell, No-Name, FreedConn, Black&Decker. Kompressorit hinta(t) alkaen 35,11 €. Bigbox.fi:ssä on yli 25 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Miten valita kompressori?

Kompressori on erittäin hyödyllinen työkalu paitsi teollisuudessa myös jokaisessa kodissa. Monipuolisuutensa ansiosta kotimainen ilmakompressori on hyödyllinen monissa tehtävissä. Mutta minkä kotikompressorin valita? Tässä artikkelissa yritämme vastata tähän kysymykseen. Kotikäyttöön tarkoitettua kompressoria ostaessasi voit valita kolmen päätyypin kompressorin välillä: mäntä-, ruuvi- ja siipikompressori.

Useimmissa tapauksissa mäntäkompressori on paras valinta koteihin ja autotalleihin. Ruuvikompressori tarvitsee oikean käyttölämpötilan ja on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, kun taas siipikompressori on yksinkertaisesti liian kallis. Tämän artikkelin loppuosassa keskitymme ominaisuuksiin, joita optimaalisessa kotikompressorissa tulisi olla. Keskustelemme ensin teknisistä parametreista ja sitten lisävaihtoehdoista. Sitä ennen sinun on kuitenkin vastattava yhteen hyvin, hyvin tärkeään kysymykseen.

Mikä kompressori on paras kotikäyttäjälle?

Vastaus kysymykseen, mihin tarvitset kompressoria, määrittää, mitä parametreja etsit myymälässämme. Mihin sitten voit käyttää kompressoria kotonasi? Tässä on lyhyt luettelo tehtävistä:

  • Pyöränpuhallus

  • auton pyörien vaihtaminen ja pulttien kääntäminen

  • paineilmatyökalujen käyttö autotallissa

  • Pölyn puhaltaminen (koneenosat, auto, työpöytä, tietokoneet jne.).

  • maalaus ja lakkaus

  • rappaus

Mitkä ovat kotikompressorin parametrit?

Tyypillinen kotitalouskompressori on hyödyllinen kaikissa edellä luetelluissa toiminnoissa sillä varauksella, että kaikkia niistä ei voida suorittaa useita tunteja keskeytyksettä (esim. maalaus).

Suorituskyky

Jos aiot maalata ja käyttää paineilmatyökaluja, kompressori, jonka kapasiteetti on vähintään 350-400 litraa minuutissa, on hyödyllinen. Näin voit aktivoida paineilma-avaimen ja jopa maalata pienen alueen yhdellä jaksolla. Jos sinun on täytettävä vain autosi pyörät, pienemmän kapasiteetin kompressori riittää.

Säiliö

Mitä suurempi kompressorisäiliö on, sitä harvemmin kompressori on kytkettävä päälle. Teoriassa siis mitä suurempi säiliö, sitä parempi, mutta sinun on harkittava, onko autotallissasi tilaa 200 litran säiliöllä varustetulle kompressorille. Voit ratkaista tämän ongelman valitsemalla kompressorin, jossa on pienempi säiliö (50-100 l), ja asentamalla autotalliin pienen paineilmajärjestelmän, jossa on kätevästi sijoitettu säiliö. Suosittelemme valitsemaan kompressorin, jossa on 50-100 litran säiliö, koska se on tilavuudeltaan monipuolisin.

Maksimipaine

Kotitalouskäyttöön soveltuvien kompressorien enimmäispaine on yleensä 8-10 baaria. Tämä tarkoittaa, että käyttöpaine, jota alemmaksi kompressori ei saa laskea käytön aikana, on vastaavasti 6 ja 8 baarin välillä.

Kaikissa toiminnoissa, jotka saattavat edellyttää kompressorin käyttöä kotona, vaaditaan enintään 6 baarin käyttöpaine. Voit siis huoletta valita kompressorin, jonka enimmäispaine on 8 bar.