Tietoa
Tuoteluettelo

Älykkäät kellot

Älykellot, rannerenkaat ja tarvikkeet

Yksi suurimmista innovaatioista, joka muuttaa monien ihmisten arkea, ovat älykellot ja älyrannekkeet. Ne sopivat parhaiten aktiivisille ihmisille, joilla on kiireinen, intensiivinen ja/tai kiireinen elämäntapa. Älykello voi seurata liikuntaasi ja aktiivista ajanviettoa (laskea askeleita, mitata sykettä jne.) ja näyttää ajan lisäksi paljon muutakin. Lisäksi korkealuokkaiset älykellot, kuten Samsung Galaxy Watch tai Apple Watch, mahdollistavat ilmoitusten näyttämisen, jotka saat puhelimeesi, SIM-kortilla varustetuissa malleissa voit vastata puheluihin, kuunnella musiikkia ja jopa suorittaa lähimaksuja Google- tai Apple Pay -integraation avulla vastaavasti. Ne ovat myös erinomainen lahja läheisille, työtovereille, lapsille tai ystäville.

Älykellot ovat jotain tavallisen kellon ja matkapuhelimen välillä. Tällainen kello ei ainoastaan näytä aikaa, vaan se voi seurata sijaintiasi GPS:n avulla, mitata biometrisiä tietojasi, yhdistää puhelimeesi ja näyttää tärkeimmät uutiset, jotka saat. Useimmat mallit ovat hyvin monipuolisia, mutta vaihtamalla rannekkeita ja joitain tarvikkeita kellot voivat näyttää enemmän miehiltä tai sopivat paremmin naisille tai lapsille. Jos älykellossa on SIM-kortti, voit jättää puhelimen kotiin, kun menet esimerkiksi lenkille tai kauppaan. Kello itse seuraa tietoja aktiivisesta vapaa-ajastasi GPS:n avulla, ja kaupassa voit tehdä lähimaksuja nopeammin ja helpommin kuin puhelimella.

Toisaalta älyrannekkeet ovat useammin keskittyneet edistämään aktiivista elämäntapaa. Parhaat mallit sisältävät verenpaineen mittauksen, sykemittarin, ne voivat siirtää biometriset tiedot puhelimeen, tallentaa harjoittelutiedot jne. Urheilukellot sopivat paremmin urheiluun, mutta verrattuna rannerenkaisiin ne voivat tarjota enemmän toimintoja. Miten ne eroavat tavallisista älykelloista? Ennen kaikkea niiden toiminnallisuus on enemmän suunnattu aktiiviseen elämäntapaan, kun taas tavallisissa älykelloissa on tasapainoisempi näkökulma työhön ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Urheilukellolla on hieman luotettavampi rakenne, kosteudenkestävät ominaisuudet ja rannekkeet, jotka ovat vähemmän alttiita hankaukselle ja kestävät pidempään.

Valitaanko urheilukello vai älykello? Kaikki riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen sitä käytetään. Jos et käytä päivittäisessä työssäsi tai arjessasi paljon kosketuksettomia maksujärjestelmiä etkä tarvitse nopeaa vastaamista puheluihin, valitse urheilukello. Edistyksellisimmät mallit antavat suosituksia liikuntaan, mittaavat korkeutta merenpinnan yläpuolella, kehon painoindeksiä ja parantavat aktiivista elämäntapaasi. Tavalliset, ei-urheilulliset älykellot ovat parhaita, kun päivän aikana kohtaat paljon tehtäviä ja haluat helpomman tavan seurata ja järjestää kaikkea.

Voit aloittaa älyrannekkeesta, joka tarjoaa perustoiminnallisuutta ja näyttää hyvältä ranteessa. Käytä Bigboxin tuotevertailutyökalua, jotta näet paitsi tuotteiden positiiviset arvostelut, myös yhden mallin edut verrattuna toiseen. Kiinnostavatko paremmat hinnat? Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon tarjouksista, alennuksista ja erikoisalennuksista ensimmäisten joukossa!