Tietoa
Tuoteluettelo

Mikroaaltouunit

Valitse moderni mikroaaltouuni

Nykyään, kun elämäntahti kiihtyy jatkuvasti, monilla meistä ei yksinkertaisesti ole aikaa nauttia kuumasta ruoasta. Kuitenkin voimme aina turvautua moderneihin teknologioihin. Joten jos sinulla ei ole aikaa seistä liesin ääressä, mutta tuore ja lämmin ruoka on sinulle prioriteetti, turvaa apuun mikroaaltouuni. Ruoka lämpenee nopeasti ja kätevästi niissä. Lisäksi nykyaikaisten laitteiden valmistajat tarjoavat monia lisäominaisuuksia, jotka antavat nauttia monenlaisista ruoan makuista.

Mikroaaltouunien tyypit Valittaessa mikroaaltouunia on erittäin tärkeää valita oikea tyyppi. Bigbox.lt -alustalta löydät kahden tyyppisiä ruoan lämmitys- ja valmistuslaitteita – vapaasti seisovat ja upotettavat mikroaaltouunit. Mitä ostaa, tulisi päättää arvioimalla omat tarpeesi ja elinolosuhteesi. Mikroaaltouunien valmistajat pyrkivät varustamaan laitteensa tarvittavilla toiminnoilla ja lisäominaisuuksilla, ja sinun tarvitsee vain miettiä, mitä niistä tarvitset.

Vapaasti seisovien mikroaaltouunien edut:

Helposti siirrettävissä toiseen paikkaan; Alhainen hinta; Suuri kapasiteetti; Helppo huolto; Funktionaalisuus.

Upotettavien mikroaaltouunien edut:

Esteettisesti miellyttävä ulkonäkö ja mahdollisuus sovittaa se yhteen muun sisustuksen kanssa; Vie vähän tilaa; Erittäin toimiva; Helppo huolto; Suuri kapasiteetti.

Mikroaaltouunin toiminnot Nykyiset mikroaaltouunit voivat ylpeillä useilla ruoanlaittoon tarvittavilla toiminnoilla. Kaikissa mikroaaltouuneissa on kaksi päätoimintoa:

Lämmitys. Voit lämmittää paitsi liha-, kala- tai vihannestuotteita pakastimesta, myös pakastettuja hedelmiä ja marjoja. Lämmitin. Tämä toiminto antaa sinun nauttia höyryävistä lounaista vain muutamassa minuutissa. Ainoa tehtäväsi on laittaa ruoka uuniin ja asettaa lämmitysaika.

Niille, jotka pitävät ruoanlaitosta itse alusta loppuun, saattaa miellyttää mikroaaltouunit, joissa on lisätoimintoja:

Grilli. Uuneissa, joissa on grilli, tämä toiminto antaa sinun nauttia rapeista ja kauniisti paistuneista ruoista. Laitteissa, joissa on kiertoilma, on myös paistotoiminto. Lämpökierto. Tätä toimintoa voivat tarjota mikroaaltouunit, joissa on uuni. Lämmin ilma jakautuu tasaisesti mikroaaltouunissa. Tämä on korvaamaton keittiölaite, jos aiot leipoa kakkuja ja kuivattaa sieniä ja hedelmiä. Muuten, voit lämmittää ruokia useissa kerroksissa samanaikaisesti. Lisäksi nämä uunit voivat sisältää ajastimen, lukkojärjestelmän, höyryn, automaattisen sulkemisen ja nopean käynnistyksen toimintoja sekä muita samankaltaisia ohjelmia. Tämä helpottaa merkittävästi päivittäisiä töitä valmistettaessa jopa aika- ja työvaltaisia ruokia.

Mikroaaltouunit verkossa Etsitkö halpoja, mutta laadukkaita mikroaaltouuneja? Bigbox.lt tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa AEG-, Samsung-, Electrolux-, BEKO-, Bosch- tai Whirlpool-uuneja kohtuulliseen hintaan. Käy meillä ja tutustu tarjolla oleviin tuotteisiin. Voit ostaa haluamasi tuotteen jopa lähtemättä kotoasi. Mikroaaltouunien online-myynti antaa sinun hyödyntää myös kotiinkuljetuspalvelua. Iloinen uutinen on, että voit ostaa kalliimman tuotteen halvemmalla. Tätä varten on olemassa erilaisia tarjouksia.