Tietoa
Tuoteluettelo

Urheilutarvikkeet

Urheilutuotteet

Bigbox-verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia urheilutuotteita. Täältä voit hankkia erilaisia harrastelijoiden ja/tai ammattilaisten treenivälineitä ja -tarvikkeita, kuten painonnostoja, voimistelupalloja, muita treenivälineitä sekä monia muita vastaavia urheiluvälineitä kotikäyttöön, salille tai ulkokäyttöön. Koska aktiivinen vapaa-ajan vietto on yhä suositumpaa eri-ikäisten ihmisten keskuudessa, ei pidä unohtaa, että laadukas urheilu koostuu paitsi halusta, hyvistä treeniohjelmista ja riittävästä ajasta. Tarvitaan myös sopivia treenivälineitä, jotka mahdollistavat tehokkaan ajan käytön, hyvän lihasten ja/tai kehon treenaamisen ja haluttujen tulosten saavuttamisen.

Olipa tavoitteenasi parantaa kestävyyttä, lisätä voimaa tai korostaa lihaksia, Bigbox-verkkokauppa tarjoaa kaiken, mitä tarvitset laadukkaaseen urheiluun verkossa. Tuotekategoriasta "treenilaitteet" löydät juoksumatot, kuntopyörät, stepperit, sekä muita treenilaitteita ja -tarvikkeita. Jokaisessa kategoriassa olevat urheilutuotteet voidaan järjestellä, suodattaa ja lajitella omien kriteeriesi mukaan. Lisäksi sinulla on käytettävissäsi kätevä vertailutyökalu. Se mahdollistaa useiden tuotteiden (parhaiden tapauksessa vastaavien tuotteiden) lisäämisen vertailutaulukkoon ja antaa tiivistetyn yhteenvedon niiden ominaisuuksista ja eduista verrattuna muihin tuotteisiin.

Gymnastiset ja kuntoilutuotteet sisältävät kaiken tarvittavan lämmittelyyn, kevyisiin treeneihin, kuntosaliharjoitteluun ja urheiluun ilman treenilaitteita. Tässä kategoriassa on myös talviurheiluvälineitä tai ympäri vuoden käytettäviä urheilutuotteita (esim. sauvakävelykepit). Näiden tarvikkeiden joukossa ovat muun muassa voimistelupallo, jousiammunta, kuminauhat, treenimatot, käsipainot, painonnostotangot ja muuta. Meillä on myös urheilutuotteita lapsille.

Jokaisella Bigboxin tuotteella on erillinen tuotekuvaus, jonka avulla asiakkaat voivat tutustua tarkemmin tuotteen ominaisuuksiin, katsella korkealaatuisia valokuvia ja lukea kuvauksen. Jotta ostosprosessi olisi mahdollisimman mukava ja sujuva, jokaisen urheilu-, vapaa-ajan, vesi- tai minkä tahansa muun tuotteen yhteydessä on ilmoitettu arvioitu toimitusaika. Näin autamme asiakkaitamme suunnittelemaan aikataulunsa paremmin ja toteuttamaan tilauksia ajoissa. Jos pidit useammasta kuin yhdestä tuotteesta, voit lisätä ne toiveluetteloon ja palata niihin myöhemmin. Jos haluat ostaa edullisesti, kannattaa tilata Bigbox-uutiskirje. Tällä tavoin saat ilmoituksia tarjouksista ja siitä, mitä urheiluvälineitä nyt myydään paremmalla hinnalla. Niille, jotka haluavat hankkia kalliimpia urheiluvälineitä mukavasti, yhteistyökumppanimme SB Lizingas tarjoaa usein joustavimmat osamaksuehdot, usein jopa ilman lisäkuluja.

Jos sinulla on kysyttävää, vastauksia niihin löydät osiosta "Tietoja" tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.