Tietoa
Tuoteluettelo

Mehupuristimet

Bigbox.fi verkkokauppa Mehupuristimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Jata, Adler, Philips, Gastroback, Tefal. Mehupuristimet hinta(t) alkaen 16,20 €. Bigbox.fi:ssä on yli 172 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Mehunpuristimet

Jos sinulla on kotona vanha venäläinen tai valkovenäläinen mehunpuristin, tai jos ajattelet, että sinun tulisi sisällyttää ruokavalioosi enemmän hedelmiä, vihanneksia tai herkullisia luonnollisia juomia, tarvitset parhaan mahdollisen mehunpuristimen. Valikoimastamme löydät Adler, Beko, Beper, Blaupunkt, Bosch, BRAUN, Camry, Cecotec, First Austria, Gastroback, Jata, Panasonic, Philips, Sage, Sana, Tefal, Zyle ja muiden tunnettujen valmistajien hitaasti puristavat tai perinteiset mehunpuristimet eri tarpeisiin.

Kuinka valita perinteisen ja hitaasti puristavan mehunpuristimen välillä? Ensin pitäisi erottaa ne ominaisuudet, jotka ovat samanlaisia, ja ne jotka ovat erilaisia. Molemmat puristimet puristavat mehut esimerkiksi mandariineista, appelsiineista, granaattiomenoista, tomaateista, muista vihanneksista ja/tai hedelmistä. Kuitenkin erot alkavat heti käyttöä aloitettaessa.

Perinteinen mehunpuristin - murskaa nopeasti tuotteet mehuksi, sillä on laaja putki tai aukko, johon laitat hedelmiä ja vihanneksia (ei tarvitse paljon leikata). Tämä mehunpuristin sopii hyvin hedelmille ja vihanneksille, joissa on paljon nestettä. Näiden mehunpuristimien hinnat ovat hieman alhaisemmat.

Hitaasti puristava mehunpuristin - murskaa hitaasti hedelmät ja vihannekset, jotka laitat siihen. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä mehunpuristin sopii hyvin paitsi marjojen puristamiseen tai omenoihin, myös pähkinöille, yrtteille ja monille muille elintarvikkeille. Vaikka hinta on hieman korkeampi, lopputulos on tiivistetty mehu. Hitaasti puristavan mehunpuristimen kanssa vaaditaan myös hieman enemmän valmistelua, koska puristin ja sen aukko ovat melko kapeita, joten hedelmät ja/tai vihannekset on leikattava melko pieniksi ennen niiden lisäämistä.

Valitessasi kiinnitä huomiota myös seuraaviin seikkoihin:

Puristusteho ja soveltuvuus - jotkut laitteet sopivat paremmin vihreille, kun taas esimerkiksi sentrifugityyppiset mehunpuristimet hoitavat hyvin, kun on tarpeen puristaa vain hedelmiä ja kovempia vihanneksia.bJoten paras valinta porkkanoiden ja/tai punajuurien ja sitrushedelmien puristamiseen voi vaihdella täysin.

Arvostelut - jos muut Bigbox-käyttäjät ovat ostaneet ja jättäneet mielipiteensä jostakin manuaalisesta tai kiinteästä mehunpuristimesta, näet sen jokaisen tuotteen kohdalta.

Helppokäyttöisyys - kompakti koko, helppo hallinta, kevyt runko. Kun ostat verkossa, varmista, että osat sopivat helposti yhteen, jotta ei tarvita monimutkaista huoltoa.

Ääni - haluaisit aina, että mehunpuristin toimisi mahdollisimman hiljaisesti. Mastikaattorityyppiset mehunpuristimet ovat yleensä hiljaisempia kuin sentrifugityyppiset, joten kun ostat kotiin - tämä tieto on hyvin hyödyllistä. Käyttämällä Bigbox-tuotteiden suodattimia et vain löydä nopeammin sitä, mitä etsit, vaan voit myös kaventaa hakua sinulle tärkeimpien kriteerien mukaan. Mehunpuristimia voi suodattaa sellaisilla kriteereillä kuin: valmistaja, hinta, tyyppi, teho, verkko- ja veitsityypit sekä väri.

Riippumatta siitä, etsitkö ammattimaista hitaasti puristavaa tai perinteistä sähköistä mehunpuristinta, meiltä löydät laajan valikoiman näitä tuotteita. Saat tietää nopeammin, milloin myynnissä on ja useimmissa tapauksissa saat sen halvemmalla, jos tilaat Bigbox-uutiskirjeen. On kätevää ostaa osamaksulla, hyödyntämällä kumppanimme SB Leasingin houkuttelevia tarjouksia.