Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmankostuttimet

Bigbox.fi verkkokauppa Ilmankostuttimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Stadler Form, Stylies, Zyle, Cecotec, Blaupunkt. Ilmankostuttimet hinta(t) alkaen 10,79 €. Bigbox.fi:ssä on yli 307 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Toimintaperiaate +
Teho +
lisää vähemmän
Optimaalinen kastelualue +
lisää vähemmän
Väri
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Ilmankostuttimet

Ilmankostutin on erittäin hyödyllinen laite huoneissa, joissa on kuiva ilma tai epämiellyttävät hajut. Ilmankostuttimet voivat levittää ilmaan kosteutta, nostamalla sen tasoa, mutta luomatta epämiellyttäviä tuntemuksia. No, diffuusori voi myös tuoksuttaa ilman, levittämällä pölyä, joka koostuu vedestä, joka on sekoitettu tuoksuvan eteerisen öljyn kanssa.

Verkkokaupastamme voit ostaa Zyle, Xiaomi, Stadler Form, Philips, Panasonic, Dyson, Duux, CLEAN AIR OPTIMA, Cecotec, Boneco ja monien muiden valmistajien ilmankostuttimia. Mikä valita sinulle? Ensinnäkin, jokaisen pitäisi pitää hiljainen diffuusori. Tämä tarkoittaa, että ultraäänellinen ilmankostutin tai erittäin hiljainen kotilaitteisto on todennäköisesti paras valinta. Et varmasti halua, että kun kostutin on käynnissä, suuri melu kuuluu.

Suunnittelu on täysin subjektiivinen kriteeri, jonka mukaan sinun on valittava vain itsellesi ja arvioitava sisustuksen ainutlaatuisuus ja etsittävä sellaista tyyppistä kostutinta, joka sopii kauniisti ympäristöön. Suurin osa kostuttimista ei ole suuria (mini) ja mahtuu helposti pöydälle tai ikkunalaudalle. Joissakin malleissa, jotka on tarkoitettu suuremmille huoneille ja joissa on enemmän tehoa, on jo jalustat. Valitessasi, mikä kostutin on paras, kiinnitä huomiota veden haihtumisnopeuteen, tehoon ja optimaaliseen kosteuden alueeseen. Huoneen ilmankostuttimen tulisi sopia huoneen kokoon, muuten ilmaa ei kostuteta tehokkaasti, eikä miellyttävä tuoksu leviä. Parhaat kostuttimet ionisaattorilla ovat erityisen tehokkaita, koska ne eivät vain täytä ilmaa kosteudella, vaan myös hyvillä ioneilla, jotka puhdistavat ja parantavat sen laatua.

Useimmat diffuusorit toimivat eteeristen öljyjen kanssa. Ohjeiden mukaan tiputa tietty määrä öljyä vesisäiliöön (jos tarpeen, sekoita) ja voit kytkeä laitteen päälle ja nauttia tuoksuista heti. Monissa ilman ja mikroilmaston säätöratkaisuissa on usein kostutustoiminto. Muista myös ostaa kosteusmittari, joka antaa sinun tarkistaa huoneen kosteustason ja kuinka tehokkaasti laitteesi toimii. Joissakin kostuttimissa saat mittarin lahjaksi. Usein voi olla niin, että hygrometri (kosteusmittari) on jo asennettu kostuttimen sisälle, joten se voidaan ohjelmoida niin, että se kytkeytyy päälle automaattisesti. On myös tapauksia, joissa kostutin ja puhdistin ovat samassa. Universaaliset mikroilmaston ratkaisut auttavat useimpia ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi kotona tai muissa tiloissa.

Napsauttamalla tuotetta voit paitsi vertailla sitä muihin ja saada tärkeimmät tekniset tiedot siitä, myös nähdä muiden ostajien arvostelut. Voit ostaa kalliimmat kostuttimet myös leasingilla. Jos haluat hyödyntää erikoistarjouksia ja ostaa halvemmalla - alennuksella ja alennetulla hinnalla, kannattaa ehdottomasti tilata Bigbox-uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajat ovat ensimmäiset, jotka saavat tiedon siitä, milloin ilmastoinnin tekniikka (mukaan lukien ilmankostuttimet) saa alennuksia. Tilaajille annetaan usein myös lahjoja.