Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmanpuhdistin - ilmankostutin Boneco H700

 
Viite
2023366
733,32 €
129,05 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 733,32 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 129,05 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 774,27 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Boneco
Suodattimen tyyppi Hepa 13
Paino, kg 10 kg
Melutasoalue 24-53 dB
Optimaalinen puhdistusalue 100 m2 asti
Ilmankostutustoiminto + Kyllä
Syvyys 34,7 cm
Leveys 43,5 cm
Väri Valkoinen
Korkeus 49 cm
Kaukosäädin + Kyllä
Teho + 34,9 W
Vesisäiliön tilavuus, l 10
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Sveitsi
Tuotekategoria Ilmanpuhdistimet
Ilmanpuhdistin - ilmankostutin Boneco H700
733,32 €

Raitista ilmaa kuin Sveitsin vuoristossa

Älykäs ilmanparannus hybridi-ilmankostuttimella ja -puhdistimella Boneco H700.

Tunne olosi virkeäksi jokaisesta raitista ilmaa hengittämällä. Terveystietoisten ihmisten ei enää tarvitse matkustaa Sveitsin vuorille hengittääkseen ihanaa, elintärkeää ilmaa. He voivat yksinkertaisesti integroida uuden Boneco H700:n jokapäiväiseen elämäänsä!

Terve ilma on kehon luonnollinen tarve. Aiemmin itsestäänselvyytenä pidetystä resurssista on tullut kallis, eikä se ole kaikkien saatavilla. Sinun täytyy joko elää luonnossa tai parantaa tilannettasi älykkäällä ilmastointijärjestelmällä. Boneco H700 on sveitsiläisten insinöörien ja suunnittelijoiden ponnisteluilla luotu innovatiivinen ilmankäsittelyjärjestelmä, joka täyttää korkeimmat toiminnallisuuden ja muotoilun vaatimukset. Se on suuritehoinen hybridijärjestelmä, jossa ilman kostutus yhdistyy puhdistukseen ja joka voidaan ohjelmoida vastaamaan kaikkia tarpeitasi. AUTO-tilassa laite toimii automaattisesti, yhden painikkeen painalluksella, mikä tekee tiestä ihanteelliseen ilmanlaatuun erittäin yksinkertaisen ja mutkattoman.

Terveellistä ilmaa nukkumiseen, elämään ja työhön

Innovatiiviset suodatus- ja kostutusjärjestelmät antavat laitteelle uusia teknisiä mahdollisuuksia. Tämä yhdistelmä antaa ilmalle ominaisuuksia, joita voidaan verrata koskemattomassa luonnossa esiintyviin. Pestävä esisuodatin suodattaa karvat, eläinten hilseen, kotitalouspölyn ja muun suuremman lian. Innovatiivinen HEPA-suodatinpinnoite tuhoaa lähes kaikki bakteerit ja virukset, siitepölyn, hienot hiukkaset ja muut tuholaiset. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, aktiivihiilisuodatin poistaa epämiellyttävät hajut keittiöstä ja tupakointitiloista. Kun ilma on täysin puhdistettu, se kostutetaan ja päästetään takaisin huoneeseen. Kaikki nämä toiminnot on yhdistetty yhteen hybridisuodattimeen, mutta Boneco H700 on loistava saavutus ilman kostuttamisessa ja puhdistuksessa myös ilman tätä suodatinta.

Integroitu hygrostaatti- ja hiukkasanturi tarkkailee huoneen ilmastoa ja säätää olosuhteet automaattisesti tarpeidesi mukaan. Seitsemän tuuletinta on säädettävissä tarpeidesi mukaan. "Sleep"- tai "Toddler"-tilassa järjestelmä toimii erittäin hiljaa, ja tehokkaimmassa tilassa laite toimii täydellä kapasiteetilla. Laitteessa on käyttäjäystävällisiä toimintoja, kuten kaukosäädin, puhdistustila, helposti ymmärrettävä näyttö.

Älykäs laitesuunnittelu

Boneco H700 on erityisen korkealaatuinen laite, joka pystyy haihduttamaan jopa 1000 grammaa vettä tunnissa. Se puhdistaa suurkaupungin sisäilmaston, oli kyseessä sitten asunto, ullakko, toimisto tai lääkärin osasto. Huoneen siivousala on jopa 100m2. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta tätä laitetta ei tarvitse piilottaa huoneen nurkkaan. Itse asiassa tämä laite on erittäin tyylikäs ja ansaitsee tulla nähtäväksi kotonasi. Puhdasta luksusta - puhdasta sveitsiläistä vuoristoilmaa - kotonasi.

BONECO HYBRID H700 ILMASTOKOMPLEKSI ON LUOKASSAAN AINUTLAATU!


Ilmastokompleksi Boneco H700 on esimerkillinen laite, joka luo sopivan mikroilmaston kotiin.
Kompleksi kostuttaa hellävaraisesti ja nopeasti ilman (jopa 1000 ml/h) enintään 150 m2:n huoneessa, puhdistaa ilman laadukkaasti haitallisista epäpuhtauksista esisuodattimen ja HYBRID-suodattimen avulla, täyttää huoneen miellyttävällä aromilla. sisäänrakennettu aromikapseli.
Monipuoliset toiminnot ja työtilojen yhdistelmä mahdollistavat maksimaalisen tuloksen saavuttamisen.

Ilmastointikompleksi Boneco H700 Se on taloudellinen energiankulutuksen suhteen, toimii hiljaisesti ja on helppo hallita. Kompleksia voidaan ohjata älypuhelimella: määritä aikataulusi viikonpäiville ottaen huomioon ilmanlaadun dynamiikka - sen laite tarkkailee jatkuvasti ja tarjoaa optimaalisia ratkaisuja ilmanlaadun ylläpitämiseksi ihanteellisilla arvoilla.

Kolme yhdessä -järjestelmä: tehokasta työtä eri yhdistelmissä:

  • kosteuttava,
  • ilman puhdistus
  • tai molemmat yhtä aikaa
Tämän tuotteen asiakasarvostelut