Tietoa
Tuoteluettelo

Lineaarisahat

Bigbox.fi verkkokauppa Lineaarisahat jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Makita, No-Name, SKIL_RED, GRAPHITE, Grunder. Lineaarisahat hinta(t) alkaen 24,32 €. Bigbox.fi:ssä on yli 30 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Kuinka valita pistosaha?

Hyvälaatuisten työkalujen valitseminen on tärkeää. Ne vaikuttavat paitsi työskentelyn mukavuuteen ja tarkkuuteen, myös käyttäjän turvallisuuteen. Toiminnallisten työkalujen joukossa, joilla on laajat käyttömahdollisuudet, ovat pistosahat. Niitä käyttävät sekä ammattilaiset että kotinikkarit. Ennen ostamista kannattaa harkita, kuinka valita pistosaha, joka vastaa tarpeitasi.

Pistosaha

Pistosaha on sähkötyökalu, joka on yhä suositumpi. Sen suosio johtuu suhteellisen yksinkertaisesta ja intuitiivisesta käytöstä sekä monikäyttöisyydestä. Tällä työkalulla voidaan tehdä monia perustöitä puun kanssa. Sähkötyökaluna se koostuu moottorista ja siihen kiinnitetystä sahanterästä. Viimeksi mainittu liikkuu tasaisella edestakaisella liikkeellä, mikä mahdollistaa erilaisten materiaalien leikkaamisen. Oikein ohjattuna työkalu mahdollistaa sileän, tarkan ja nopean leikkauksen. Valmistajat tarjoavat sekä johdollisia että akulla toimivia pistosahamalleja.

Missä pistosahoja käytetään?

Jotkut sahat on suunniteltu leikkaamaan: puuta, puulevyjä, eristemateriaaleja tai jopa tiiliskiviä. Työkalun ominaisuudet valitaan suoraan tarpeidesi ja työn erityispiirteiden mukaan. Pistosahat ovat monien ammattilaisten, mukaan lukien puusepät ja sisustuksen viimeistelijät, työkalupakissa. Ne sopivat erinomaisesti myös kotiverstaaseen ja puutarhaan, jossa niitä voidaan käyttää puun leikkaamiseen. Tässä suhteessa pistosahat ovat paitsi monikäyttöisiä, myös erittäin käytännöllisiä. Usein ne korvaavat tarkkuutensa vuoksi sirkkelin ja kuviosahan.

Mitä huomioida pistosahaa ostaessa?

On muutamia keskeisiä asioita, jotka on otettava huomioon tätä työkalua ostettaessa. Ensinnäkin arvioi työkalun teho. Sen tulisi olla sovitettu työkalun käyttötarkoitukseen. Kotikäyttöön riittävät pienemmän tehon mallit, mutta ammattikäyttöön on valittava tehokkaammat sahat. Tarkista myös, minkä tyyppinen sahanterä on asennettu tiettyyn malliin. Mitä parempi sahanterän laatu, sitä mukavampi ja tarkempi leikkaaminen on. Tämä on tärkeää, jotta työssä voidaan vähentää mahdollisia materiaalihävikkejä.

On myös otettava huomioon muita pistosahan teknisiä ominaisuuksia, mukaan lukien liikkeen nopeus, korkeus, leikkaussyvyys valitussa materiaalissa (esim. puu, profiilit, metalliputket jne.). Työskentelymukavuuden ja turvallisuuden kannalta tärkeä on työkalun paino ja mitat. Tämän kategorian parhaat tuotteet ovat ergonomisesti suunniteltuja. Toinen tärkeä kysymys on, valitaanko akulla toimiva vai johdollinen malli. Paljon riippuu työn erityispiirteistä ja siitä, onko kyseisessä paikassa sähkönsyöttöä.