Tietoa
Tuoteluettelo

Tabletit

Tabletit

Mukavampaan työhön, monipuolisempaan vapaa-aikaan, elokuvien tai valokuvien katseluun. Tabletit ovat erittäin monikäyttöisiä laitteita, jotka yhdistävät kannettavan tietokoneen toiminnallisuuden älypuhelimen kätevyyteen ja sijoittuvat näiden laitteiden väliin. Nämä laitteet sopivat täydellisesti useimmille ihmisille työssä, joissa ne toimivat graafisen tiedon lähteenä tai työkaluna, sekä kotona, missä voit mukavasti katsoa elokuvia Netflixistä tai piirtää lempisovelluksella tai pelata.

Bigbox-verkkokaupassa kauppaa käydään monenlaisilla tableteilla. Täältä löydät Apple iPad, Huawei Mediapad, Microsoft Surface, Samsung Galaxy Tab, Lenovo Tab ja IdeaTab -mallit sekä niihin liittyvät tarvikkeet. Olitpa sitten etsimässä lasten tablettia tai itseäsi varten työhön tai harrastuksiin, voimme lähes taata, että löydät meiltä etsimäsi - kätevästä avustajasta elektronisten kirjojen lukemiseen tärkeimpään esitystyökaluun työssä.

Kuinka valita paras tabletti? Sinun tulee tietää, että tablettitietokoneet on valittava huolellisesti tarpeen mukaan. Viihdekäytössä ja tavallisessa käytössä sekä työhön ja grafiikkaan tarkoitetuilla tableteilla on suuria eroja teknisissä tiedoissa ja hinnassa. Jälkimmäisillä on suuremmat ja tarkemmat näytöt, parempi prosessori, tehokkaampi näytönohjain ja enemmän muistia. On myös tabletteja, joissa on SIM-kortti. Laittamalla SIM-kortin näihin laitteisiin, ne voivat toimia myös toimistopuhelimena, jota sinulla on käsillä työpaikalla.

Yleensä tabletteja voidaan jakaa kolmeen ryhmään valmistajan perusteella. Nämä ovat iPad, Microsoft Surface ja Android-tabletit. iPad on yleisesti tunnustettu parhaaksi työkaluksi medialle, piirtämiselle ja grafiikalle. Siksi hankkimalla iPadin kynällä saat erittäin tehokkaan työkalun täyttämään nämä tarpeet. Microsoft Surface on erinomainen laite tarkkaan työhön erityisillä ohjelmilla - esimerkiksi reaaliaikaiseen seurantaan toimistossa tai työpajan parametreissa, rakennustyömailla ja vastaavissa tehtävissä. Koska se toimii Windows-käyttöjärjestelmällä, tämä tablettitietokone näppäimistöllä on varmasti paras vaihtoehto intensiiviseen työhön. Android-tabletit ovat usein halvempia kuin muut, joten ne sopivat parhaiten kotikäyttöön, lapsille ja viihteelle. Androidilla on myös eniten kannettavia, pienikokoisia (enintään 7 tuumaa) tabletteja, jotka ovat helppoja kuljettaa mukana.

Usein tuotteisiin sovelletaan tarjouksia. Jos tilaat uutiskirjeemme alennuksista, saat tiedon ensimmäisenä. Klikkaamalla jokaista tuotetta löydät tärkeimmät tiedot teknisestä osasta ja saat tietää, mitkä ovat asiakkaiden arvostelut siitä tabletista. Bigboxin tablettitietokoneita voit hankkia mukavasti myös osamaksulla. Yhteistyökumppanimme SB Lizing tarjoaa usein osamaksuvaihtoehtoa ilman lisäkustannuksia!