Tietoa
Tuoteluettelo

Trimmerit

Bigbox.fi verkkokauppa Trimmerit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Makita, No-Name, Bosch, Gardena, Karcher. Trimmerit hinta(t) alkaen 26,24 €. Bigbox.fi:ssä on yli 177 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Ruohonleikkurin tyyppi
Leikkuuleveys, cm +
cm cm
Leikkuualueen väli, m2 +
Ruohokokoelma +
Mulching +
Edistyminen
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Trimmerit

Jos haluat ylläpitää kaunista nurmikon, pensaiden ja kasvillisuuden estetiikkaa ympäri omaa kotiasi tai omaisuuttasi, trimmeri on yksi tarpeellisimmista työkaluista. Niiden avulla voit lyhentää ja hoitaa nurmikkoa paitsi keskellä nurmikkoa, myös helposti leikata sitä, mikä kasvaa polkujen, tasanteiden tai rinteiden vieressä, jota perinteisellä ruohonleikkurilla ei aina onnistu tehdä. Bigbox-verkkokaupassa voit valita laajasta trimmerivalikoimasta. Täältä voit ostaa AMBER, Black + Decker, Bosch, Grizzly, Karcher, Makita, Metabo, MTD, Oleo-Mac, STIGA ja monien muiden valmistajien tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Käytä käteviä suodattimia nähdäksesi vain ne tuotteet, jotka ovat sinulle tärkeimpiä ja täyttävät parhaiten tarpeesi ja odotuksesi. Bigbox-kaupassa voit suodattaa sellaisten kriteerien mukaan kuin: valmistaja, trimmerin tyyppi, leikkausalan väli, ruohon keräystoiminto (on / ei), silppuamistoiminto, liikkeen tyyppi.

Valinta alkaa aina trimmerityypistä. Niitä on kolme. Trimmeri voi olla akkukäyttöinen, sähköinen tai bensiinikäyttöinen. Lyhyesti kustakin tyypistä.

  • Akkukäyttöisillä trimmereillä ei ole johtoja, mutta niillä on ladattava akku, jonka energiaa käytetään pyörittämään teriä tai leikkausrengasta. Ne ovat hieman hiljaisempia kuin bensiinivaihtoehdot eivätkä saastuta ilmaa yhtä paljon. Haitat - hieman suurempi laitteiden paino ja erittäin rajoitettu toiminta-aika (yleensä <2h)
  • Sähkötrimmereitä käytetään johdon avulla, liitäntänä sähköpistorasiaan. Kuten akkukäyttöinenkin, tämäntyyppinen trimmeri ei räiski kovaa, ei levitä polttoaineen hajua, eikä ole niin saastuttava ympäristölle. verrattuna bensiini- ja akkutrimmereihin, tämä vaihtoehto painaa vähiten ja on ergonomisin. Kuitenkin ne soveltuvat vain pienille alueille, muussa tapauksessa tarvitaan sähkögeneraattori tai paljon jatkojohtoja.
  • Bensiinikäyttöiset trimmerit ovat suosittuja suuremmilla alueilla tai siellä, missä maasto on epätasaista ja haluat tehdä työt nopeasti, ja trimmerin käyttäjällä on kokemusta. Ne painavat melko paljon, ja nelitahtimoottori toimii melko kovaa, mutta bensiinikäyttöisillä yksiköillä on aina eniten tehoa, joten ne selviävät parhaiten korkeista ruohoista tai leikkaamisesta epätasaisella maastolla. Uskotaan, että bensiinilaite on parasta kokonaisuudessaan ja ellei alue ole pieni tai halua todella akkulaite, aina kannattaa valita tämäntyyppinen trimmeri.

Jos käytit tuotteiden suodattimia ja silti jäi useita samankaltaisia ​​trimmereitä, joista on vaikea valita paras, voit käyttää tuotteiden vertailutyökalua. Voit lisätä useita erilaisia ​​trimmereitä vertailuun ja nähdä tärkeimmät tekniset tiedot tiiviisti yhdessä paikassa. Näin näet nopeasti, mikä trimmeri on esim. tehokkaampi, mikä on pidempi akun käyttöaika tai mitkä saksalaiset trimmerit ovat suurempaa leikkuualaa ja niin edelleen. Muiden ostajien jättämät arvostelut, jotka näkyvät tuotesivun yläosassa, voivat myös auttaa valinnassa.

Jos haluat ostaa vielä paremmalla hinnalla kuin tavallisesti, voit tilata uutiskirjeen ja kuulla ensimmäisenä erityisistä tarjouksista, alennuksista, saada erityisiä lahjoja.