Tietoa
Tuoteluettelo

Makuuhuoneen kalusteet

Makuuhuoneen huonekalut

Huonekaluja ja sisustuselementtejä voit ostaa myös verkossa suoraan Bigboxin verkkokaupasta. Tuotekatalogissamme on eri tyyliin liettualaisia, latvialaisia, puolalaisia, ylellisiä saksalaisia ja italialaisia sekä muiden maiden valmistajien huonekaluja makuuhuoneisiin.

Mukavat tuotteiden suodattimet ja lajittelutyökalut auttavat sinua hankkimaan parhaat huonekalut mahdollisimman nopeasti. Valitse sinulle tärkeimmät kriteerit, merkitse tärkeimmät huonekalujen ominaisuudet ja sinulle näytetään välittömästi sopivimmat, suosituimmat tai ainutlaatuiset ja epästandardit makuuhuoneen huonekalut.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajiksi saat olla ensimmäisten joukossa, jotka kuulevat, milloin makuuhuoneen huonekaluille on tarjolla alennuksia. Niiden aikana voit hankkia sängyn, lipaston, kaapin, pöydän, yöpöydät tai muut huonekalut vielä houkuttelevampaan hintaan – halvemmalla kuin tavallisesti.

Useimmille ostoksille tarjoamme mahdollisuuden ostaa osamaksulla, erittäin houkuttelevilla ehdoilla, jotka takaa kumppanimme. Luotettavien valmistajien huonekalut voimme toimittaa osoitteeseesi tai valmistaa ne noudettavaksi myymälästämme Kaunassa. Jos olet kiinnostunut laadukkaista, eri tyyliin makuuhuoneen huonekaluista – älä tuhlaa aikaa jonottamiseen. Tilaa tuotteet verkosta ja unohda kaikki huolesi!

Makuuhuoneen huonekalujen valinta verkossa

Makuuhuoneen huonekaluvalikoima koostuu monista erilaisista tuoteryhmistä, jotka eivät koostu vain yksittäisistä, klassisista tai moderneista makuuhuoneen huonekaluista, vaan myös niiden kokoelmista. Tarkastellaan päätuoteryhmiä ja mitä voit hankkia Bigboxista.

Makuuhuoneen sängyt - täältä löydät erikokoisia yhden hengen, kahden hengen tai kerrossänkyjä. Jotkut mallit myydään patjalla, toiset ilman, joten huomioi tämä. Joissakin sängyissä on käytännöllisiä laatikoita, toiset mallit voivat olla valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Meillä on malleja aikuisille sekä vaihtoehtoja lastenhuoneeseen.

Sänkyjen ritilät - erityinen rakenne-elementti, joka asetetaan patjan alle useimmissa sängyissä. Ne takaavat, ettei patja putoa ja pitää unen asennon tasaisena. Ritilät voi olla tarpeen ostaa erikseen sängyn kanssa tai vaihtaa rikkoutuneet.

Makuuhuoneen kaapit - yksi tärkeimmistä huonekaluista missä tahansa makuuhuoneessa, paitsi sängyssä ja, jos ei ole erillistä walk-in tyyppistä kaappia. Täältä voit valita erittäin monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu erikorkuisista, leveyksistä, puun, kuten tammen, jalavan, muiden tai massiivipuun ja jopa metallista valmistetuista huonekaluista. Ne auttavat sinua helposti lajittelemaan vaatteita tai muita esineitä.

Makuuhuoneen lipastot - vaatteille tai muille esineille. Lipastot ovat erittäin optimaalinen huonekalu, joka antaa sinun laittaa enemmän esineitä kuin yöpöytä, mutta ei vie niin paljon tilaa kuin kaappi.

Yöpöytä - huonekalu, jota kutsutaan myös yöpöydäksi, yleensä siinä on pinta ja yksi tai useampi laatikko. Tähän voi laittaa lääkkeitä, hygieniatuotteita tai muita esineitä, joita tarvitset aamulla tai ennen nukkumaanmenoa.

Kosmeettiset pöydät - komeita Provencen tyyliin tai valkoiset, minimalistiset. Ne on suunniteltu tekemään meikkauksesta ja pukeutumisesta helpompaa ja mukavampaa.

Patjat - ei täysin huonekalu, mutta erottamaton osa tärkeintä makuuhuoneen huonekalua - sänkyä. Patjan pehmeys ja muut ominaisuudet vaikuttavat suuresti lepäämisesi. Valitse tavallisten, erittäin pehmeiden, ortopedisten tai muun tyyppisten patjojen välillä.

Patjansuojat - tarkoituksena on parantaa edelleen unen laatua ja levittää patjan päälle.