Tietoa
Tuoteluettelo

Liedet

Bigbox.fi verkkokauppa Liedet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Gorenje, Electrolux, Beko, Gratus, AEG. Liedet hinta(t) alkaen 28,50 €. Bigbox.fi:ssä on yli 205 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lieden valinnasta

Liesi on kuin keittiön takka, joka pyörii kotitalouden omistajien päivittäisen elämän ympärillä. Jokainen keittiömestari suostuu siihen, että hyvien ideoiden ja kokemuksen lisäksi täydellisen aterian luomiseen tarvitaan ehdottomasti laadukas ja toimiva liesi.

Nykyään liedet valikoima on erittäin laaja, joten tärkein kysymys - mikä liesi on sopivin, vaatii useiden tekijöiden harkintaa. Keittiön koon, suunnittelun ja valittujen kalusteiden mukaan voit valita vapaasti seisovan tai integroidun lieden. Ehkä valitun keittiön seinälaatat ohjaavat, mikä liesi valita olisi järkevä ja edullinen vaihtoehto? Kannattaa myös arvioida, kuinka monelle ihmiselle valmistat ruokaa ja miten mieluiten valmistat sen. Jos asut yksin, kiinnitä huomiota mini-uuneihin. Ne säästävät sekä keittiötilaa että aikaa yksinkertaisten aterioiden valmistuksessa.

Liesityypit

Laaja ja jatkuvasti päivittyvä Bigbox.lt tuotevalikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaiten sopivan lieden sekä sen asennustavan että ruoanlaittotottumusten ja tarpeiden mukaan. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen ruoanlaittovälineen valitset, tunnetut tuotemerkit, kuten AEG, Samsung, Electrolux, BEKO tai Whirlpool, takaavat laadun ja kestävyyden.

Kaasuliedet

Kaasuliesien erottuva piirre on ritilät, joiden päälle astiat asetetaan. Se on paitsi tyylikäs, myös erittäin käytännöllinen, koska ritilöitä voi pestä jopa astianpesukoneessa. Nykyaikaisissa kaasuliesissä on kaasunvalvontajärjestelmä, joka suojaa kaasuvuotoja vastaan. Toinen hyödyllinen ja kätevä näiden kodinkoneiden ominaisuus on sähköinen sytytysjärjestelmä. Sähkösytytys voi olla yksinkertainen (sytytyspainiketta on painettava säätimen painalluksen jälkeen) tai automaattinen. Se on loistava valinta niille, jotka pitävät klassikon ja uutuuden yhdistämisestä.

Sähköliedet

Nykyään suosittuja ovat sileät lasikeraamiset sähköliedet. Ne arvostetaan niiden pitkäikäisyyden ja yksinkertaisen hoidon vuoksi. Lasikeraamiikka on valmistettu erityisestä lämmön- ja mekaanisen vaurion kestävästä lasista ja se kuumenee vain niillä alueilla, joissa lämmityselementit on asennettu. Muu pinta pysyy kylmänä, joten vaikka pienet lapset juoksisivat ympäriinsä, palovamman vaaraa ei ole. Modernit lasikeraamiset liedet lämpenevät vain muutamassa sekunnissa.

Yhdistetyt liedet

Viime aikoina niin kutsutut yhdistetyt liedet ovat yhä suositumpia. Käytännössä asiakkaat ovat erityisen kiinnostuneita malleista, joissa on kaasupinta ja sähköuuni. Kaasupinta antaa sinun käyttää tuttua lieden käynnistysjärjestelmää ja sähköuuni voi tarjota jopa 8 ruoanlaittofunktiota. Tällaiset liedet ovat erittäin käteviä, jos asut alueella, jossa sähkön tai kaasun toimituksissa on häiriöitä.

Induktioliedet

Tämä on uusin ja modernein teknologia, jota voimme tarjota asiakkaillemme lieden valinnassa. Induktioliedessä ei ole lainkaan lämmityselementtiä, mutta ruoka kiehuu tai paistuu silmänräpäyksessä. Induktioliettä ei voi vahingossa kytkeä päälle, koska laite ei käynnisty ennen kuin keitto- tai paistoastia on asetettu sen päälle. Tämä on erittäin turvallinen valinta, kun kotona on alaikäisiä lapsia.

Yksi suurimmista induktiolieden eduista on ruoanlaiton tehokkuus ja säästö. Induktiolieden lämpötilaa voidaan lisätä ja vähentää välittömästi, joten ruoanlaitto tapahtuu nopeasti ja sujuvasti. Nämä laitteet jakavat lämpöä tehokkaasti ja käyttävät vähemmän sähköenergiaa. Joten voimme rohkeasti sanoa, että jopa hieman korkeampi induktiolieden hinta maksaa itsensä takaisin melko nopeasti.

Kuinka valita liesi verkosta?

Verkosta liesin ostaminen on kannattavaa paitsi hyvän hinnan ja olemassa olevien tarjousten vuoksi, mutta myös sen vuoksi, että se tarjoaa mahdollisuuden valita laitteen omien tarpeidesi mukaan. Bigbox.fi-verkkosivuston suodattimet antavat sinun heti valita tuotteita haluamasi hinnan, valmistajan nimen, keittotason ja uunin tyypin, energialuokan ja muiden kriteerien mukaan. Sinun tarvitsee vain merkitä haluamasi kriteerit esitetyissä suodattimissa, ja muutaman minuutin kuluttua saat luettelon parhaiten vaatimuksiasi vastaavista liedeistä.