Tietoa
Tuoteluettelo

GPS-navigointi

Bigbox.fi verkkokauppa GPS-navigointi jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Garmin, Mio, TomTom, Apple, NavRoad. GPS-navigointi hinta(t) alkaen 7,84 €. Bigbox.fi:ssä on yli 56 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Mahdollisuus lisätä karttoja
Kartat
Liittimet
GPS
Bluetooth-yhteys +
Muistikortinlukija +
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

GPS-navigointi

Matkustettaessa Liettuvaan ja erityisesti ulkomaille GPS-navigointi on todella tarpeellinen. Tämä laite kommunikoi jatkuvasti ilmassa liikkuvien satelliittien kanssa ja näyttää tarkan sijaintisi sekä pystyy suunnittelemaan reitin ei vain Liettuassa, vaan myös muissa maissa. Mikä tekee navigoinnista paremman kuin reitin suunnittelusovellukset puhelimessa? Ne toimivat ilman internetyhteyttä. Sinun tarvitsee vain liittää navigointilaite virtalähteeseen tai pitää se päällä paristojen avulla. Riippumatta siitä, kuinka kaukana olet pääteistä tai vaikka olet ulkomailla, GPS-navigointi on erittäin hyödyllinen laite kaikille autoille, kuorma-autoille tai jopa moottoripyörille.

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa TomTom-, Garmin-, Blaupunkt-, Mio-, NavRoad-, Samsung- ja muiden johtavien valmistajien navigointijärjestelmiä, joissa on paljon karttoja. Hyvä ominaisuus, joka auttaa erottamaan parhaan navigoinnin, on karttojen määrä ja yksityiskohtaisuus. Auton GPS-navigoinnissa on yleensä yksityiskohtaiset kartat useimmista EU-maista. Yritykset kuten Garmin, TomTom ja monet muut päivittävät ja täydentävät jatkuvasti karttoja uusilla teillä, tarkentavat osoitteita ja antavat tärkeää tietoa. Tämän ansiosta nämä laitteet palvelevat pitkään. Päivittämällä kartat säännöllisesti navigaatiossa voit käyttää sitä jälleen tehokkaasti. Pitkän matkan kuljettajille, ulkomaille usein matkustaville tai autolla matkustamisesta nauttiville tämä laite on erittäin hyödyllinen ja tärkeä.

Useimmat GPS-navigointilaitteet toimivat SD-kortilla. Siihen tallennetaan tärkeimmät tiedot ja voit lisätä tai päivittää karttoja. Mitä suurempi SD-kortti sinulla on, sitä enemmän tietoa ja karttoja siihen mahtuu. Kannattaa myös kiinnittää huomiota erityisiin Android-navigointijärjestelmiin. Ne toimivat merkittävän käyttöjärjestelmän perustalla, joten ne ovat erittäin helppoja käyttää ja saat maksimaalisen hyödyn niistä, jotka käyttävät Android-puhelimia. Parhaan navigoinnin valitseminen on yleensä mahdollista näiden kriteerien perusteella: hinta, tietokanta, näytön koko, lisäliitännät. Hinta ja budjetti ovat melko tärkeitä kriteerejä. Koska useimmat navigointijärjestelmät näyttävät ensi silmäyksellä melko samanlaisilta, ostajan budjetti on erittäin tärkeä. Onneksi Bigbox tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuden ostaa suurinta osaa navigointijärjestelmistä edullisemmin kuin muualla. Lisäksi uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisinä tietoa tuotteista, joita koskee tarjous, joten he ostavat GPS-järjestelmät parhailla mahdollisilla hinnoilla. Valinnan helpottamiseksi voit supistaa hakua hinnan ja suosikkien mukaan ja vertailla GPS-järjestelmiä yksinkertaisesti lisäämällä ne tuotteen vertailuun ja näkemällä, mikä vaihtoehto on parempi.