Tietoa
Tuoteluettelo

Projektorit

Bigbox.fi verkkokauppa Projektorit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Epson, BenQ, Optoma, Acer, ViewSonic. Projektorit hinta(t) alkaen 29,02 €. Bigbox.fi:ssä on yli 181 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Projektorin valintaominaisuudet

Kotiteatteriprojektorit eivät vielä ole kovin suosittuja Liettuassa, mutta yhä useammat ihmiset kiinnostuvat tästä tuotteesta. Bigbox.fi ei jää paitsi tästä trendistä ja tekee paljon työtä tämän suuntauksen parissa. Se on hieno harrastus kotona, jolloin koko perhe voi kokoontua kattavan elokuvabuffetin äärelle ja nauttia yhdessä katsomisesta, naurusta tai jopa itkusta. Tällaiset harrastukset voivat vahvistaa perhesiteitä merkittävästi, ja muistakaa, että sijoitat todella pitkäaikaiseen esineeseen etkä vain yksittäisiin elokuvalippuihin elokuvateatterissa. Tämä kotiteatteri viehättää yhä useampia ihmisiä, mutta suurimmat vaikeudet alkavat silloin, kun on valittava sopiva projektori.

Kuvasuhteen valinta projektoriaa valittaessa Kuvasuhteen valinta projektoriaa valittaessa on erittäin tärkeä seikka, josta sinun pitäisi tietää mahdollisimman paljon. Tässä muutamia keskeisiä asioita, joita sinun pitäisi harkita ennen tämän esineen hankkimista:

16:9-kuvasuhde. Jos sinulla on laajakuvanen DVD, HDTV tai Blu-Ray, tällöin 16:9-kuvasuhde on paras ratkaisu. On tärkeää mainita, että markkinoilla on todella paljon tällaisia projektorimalleja, joista monet on suunniteltu erityisesti korkealaatuisiin kotiteatterijärjestelmiin.

4:3-kuvasuhde. Tämä on melko suuri kuvasuhde. Useimmat projektorit nykyään kuitenkin valmistetaan edellä mainitulla 16:9-kuvasuhteella, joten voi olla vaikea löytää sinulle sopivaa mallia, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun.

2.40:1-kuvasuhde. Markkinoilta voi löytää myös laajempia kuin 16:9-kuvasuhteen elokuvia. Tässä tapauksessa, jos useimmat suosikkielokuvasi ovat hieman suuremmassa formaatissa, 2.40:1-kuvasuhde voi olla paras ratkaisu.

Resoluutio ja muut huomioon otettavat tekijät 1280x720. Tämä oli pitkään suosituin resoluutio. Tällaisilla projektorit tarjoavat todella hyvää videolaatua. 1280x800. Tällainen resoluutio on hybridimalli, joka pystyy näyttämään 720p-korkean resoluution kuvan sekä XGA- että WXGA- (tavalliset tietokoneiden resoluutiot) tiedoilla. Jos katsot sisältöä, joka sisältää sekä kuvaa että tietokoneen tietoja tai yksinkertaisesti selaat verkkoa, tämä muoto on sopivin. 1920x1080. Tällä resoluutiolla näytetään HDTV 1080i-signaaleja. Periaatteessa tämä mahdollistaa kirkkaimmat HD-sisällön lähteiden kuvat. 4k. Tämä on uusin saatavilla oleva resoluutio, jota kutsutaan joskus myös Ultra HD:ksi. 4k-projektorien hinta on kuitenkin melko korkea, joten jos etsit jotain hieman edullisempaa, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

Projektoria valitessasi sinun ei kuitenkaan pitäisi unohtaa kiinnittää huomiota muihin lisätekijöihin, kuten käytettyjen lamppujen tyyppiin (hehkulamppu tai LED), projektoria koon (isompi tai pienempi). Lisäksi kiinnitä huomiota siihen, onko projektori laser- vai ei-laser-pohjainen.

Projektorit halvemmalla verkossa Projektorit eivät ole vielä kovin suosittu tuote, mutta joka päivä tämän tuotteen kysyntä kasvaa. Yhä useammat ihmiset haluavat sijoittaa jotain pitkäaikaista, mutta monet päättävät olla hankkimatta projektoria juuri sen korkean hinnan vuoksi. Älä kuitenkaan pelästy - voit aina löytää hyvän ja laadukkaan vaihtoehdon edullisemmin. Paras tapa tehdä se on etsiä tarvittavia tuotteita verkosta, koska tarjoukset ovat usein paljon halvempia. Esimerkiksi Bigbox.fi-verkkokaupasta varmasti löydät projektoreita sinulle sopivaan hintaan - olipa kyseessä sitten edullisempi vaihtoehto tai tuote hyvällä tarjouksella. Sinun tarvitsee vain vierailla kyseisellä verkkosivustolla ja tutustua valikoimaan. Älä unohda kiinnittää huomiota kuvasuhteeseen, resoluutioon ja muihin henkilökohtaisesti tärkeisiin ominaisuuksiin.