Tietoa
Tuoteluettelo

Hyllyt

Bigbox.fi verkkokauppa Hyllyt jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Hanah Home, Halmar, Ho-me, Venture Home, Eltap. Hyllyt hinta(t) alkaen 6,21 €. Bigbox.fi:ssä on yli 207 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Hyllyt

Eri tiloihin kotona tai toimistossa sopivia hyllyjä voi kätevästi ostaa myös verkosta, Bigbox-verkkokaupasta. Tuotevalikoimastamme löytyy lukuisia huonekaluja ja niiden tarvikkeita. Usein valikoiduille tuotteille on tarjolla tarjoushinta, ja voit ostaa ne jopa edullisemmin kuin tavallisesti.

Tuotteiden suodattimien avulla on helppo löytää, mitkä valkoiset kulmahyllyt tai mustat metallihyllyt tyydyttävät parhaiten tarpeesi ja odotuksesi. Voit itse valita kätevimmän maksu- tai toimitustavan ja saada suosikkihuonekalusi nopeasti.

Kuinka valita parhaat hyllyt verkosta?

Jos haluat ostaa parhaat hyllyt verkosta, sinun tulee ottaa huomioon kaksi pääasiallista tekijää. Nämä ovat hyllyn tyyppi ja sen asennus ja kiinnitys.

On itsestään selvää, että tietyissä koti- tai toimistotiloissa sopivat paremmin tietyntyyppiset hyllyt kuin toisissa tiloissa. Esimerkiksi niin sanotut kirjahyllyt sopivat erinomaisesti kirjojen säilyttämiseen tai kauniiden esineiden esittelyyn, mutta niiden käyttötarkoitus on huonosti yhteensopiva raskaiden tai suurten esineiden säilytyksen kanssa. Tärkein tieto tästä:

Hyllytyypit

  • · Kirjahyllyt - yleensä seinään kiinnitettävät, ripustettavat kirjahyllyt sopivat parhaiten kirjoille, pelilaatikoille tai esineiden esittelyyn, kuten valokuville, keramiikalle tai koriste-esineille.
  • · Oven päälle ripustettavat hyllyt - tällaiset hyllyt ripustetaan korkealla sijaitsevan oven yläpuolelle ja sopivat täydellisesti tiloihin, joissa tila rajoittaa asennettavien tai suurempien hyllyjen määrää.
  • · Ripustettavat hyllyt - tämä moderni hyllytyyppi kiinnitetään seinään. Se on laaja hyllyjen tyyppi, joka jakautuu edelleen eri alatyyppeihin.
  • · Eri materiaalien hyllyt ja niiden edut
  • o Metallihyllyt sopivat erinomaisesti raskaiden esineiden säilytykseen ja täydentävät kaupunkityylisiä sisustuksia. Ne ovat kestäviä ja luotettavia.
  • o Puuhyllyt ovat klassisen näköisiä ja sopivat sekä toimistoon että melkein mihin tahansa huoneeseen kotona, koska designvaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset.
  • o Muovihyllyt erottuvat erittäin houkuttelevalla hinnalla, helppokäyttöisellä asennuksella ja hämmästyttävällä kestävyydellä.
  • o Lasihyllyt erottuvat heti ylellisyydellä ja viehättävyydellä. Jos haluat kiinnittää huomiota johonkin, sekä suljetut lasihyllyt että ripustetut lasiset läpinäkyvät hyllyt auttavat siinä.
  • · Huonekaluihin sisäänrakennetut hyllyt - TV-tasot, sohvapöydät tai multimediajärjestelmät voivat sisältää säilytyskaappeja, eivätkä vain laatikoita. Niiden sisältä voi joskus löytyä säilytys- tai hyllyratkaisuja.

Hyllyjen asennus ja kiinnitys

Yleensä hyllyt voidaan kiinnittää seinään tai ne voidaan asettaa paikalleen. Jälkimmäiseen tyyppiin ratkaisut voivat sisältää myös pyöriä, koska ne on integroitu huonekaluihin. Liikuteltavuus on äärimmäisen hyödyllistä toimistossa tai työhuoneessa.

Kuitenkin suurin osa kylpyhuoneisiin, kenkähyllyille tai seinään kiinnitettäville hyllyille kiinnitetään telineillä tai erityisillä kiinnityselementeillä. Koska tuotteita voi suodattaa mittojen mukaan, voit helposti löytää ympäristöösi parhaiten sopivat kokoontaitettavat, koristeelliset, pyöreät tai muilla ominaisuuksilla varustetut hyllyt.