Tietoa
Tuoteluettelo

Hanah Home Beylerbeyi kirjahylly - musta, Atlantin valtameri

 
Viite
3327487
298,82 €
52,58 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 298,82 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 52,58 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 315,51 €.
Toimitus: 18-32 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hanah Home
Materiaali - Puupölylevy (MDF)
Väri - Musta
Leveys, cm - 160
Syvyys, cm - 26
Korkeus, cm - 160
Asian muoto Suorakulmio
Kotitilaa Makuuhuone, Verkkosivusto, Toimisto
Paino, kg 30.59
Paino pakkauksen kanssa, kg 32.2
Pakettien määrä 1
Alkuperämaa Turkki
Hanah Home Beylerbeyi kirjahylly - musta, Atlantin valtameri
298,82 €

Muuttaa tilasi modernilla ja tyylikkäällä kirjahyllyllä

Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin tylsiin kirjahyllyihin, joista puuttuu persoonallisuus ja tyyli? älä katso enää pidemmälle! moderni ja uutuuskirjahyllymme on täällä mullistamassa tilasi ja lisäämään ripauksen teollista charmia.

Vapauta luovuutesi

Ainutlaatuisen muotoilunsa ja tyylikkäiden linjojensa ansiosta tämä kirjahylly on todellinen statement-kappale, joka kohottaa välittömästi minkä tahansa huoneen estetiikkaa. Halusitpa sitten esitellä suosikkikirjojasi, esitellä rakkaita keräilyesineitäsi tai järjestää tavaroitasi, tämä kirjahylly tarjoaa runsaasti tilaa ja loputtomia mahdollisuuksia.

Rakennettu kestämään

Tämä kirjahylly on valmistettu 100-prosenttisesti melamiinipinnoitetusta lastulevystä ja tukevasta metallirungosta, ja se on paitsi visuaalisesti houkutteleva myös rakennettu kestämään aikaa. Uunikuivattu maali takaa kestävyyden ja kulutuskestävyyden, joten se on pitkäikäinen investointi kotiisi.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Tässä kirjahyllyssä on lukuisia hyllyjä ja sen korkeus on 160 cm, joten se tarjoaa runsaasti säilytystilaa kaikkiin tarpeisiisi. Säädettävän hyllykorkeuden ansiosta voit mukauttaa asettelun niin, että se sopii täydellisesti tavaroillesi. Lisäksi se voidaan helposti kiinnittää seinään, mikä lisää vakautta ja turvallisuutta.

Tekniset tiedot:

  • Tuotetyyppi: Kirjahylly
  • Materiaali: Hyllystö: Hyllystö on varustettu hyllystöllä, joka on varustettu hyllystöllä: Materiaali: 100 % melamiinipinnoitettu lastulevy
  • Paksuus: 18 mm
  • Runko: Runko: 100% metallia
  • Uunikuivattu maali takaa kestävyyden
  • Leveys: 160 cm, korkeus: 160 cm, syvyys: 26 cm.
  • Hyllyn korkeus: 24. 5 cm
  • Väri: Musta ja Atlantin mänty
  • Konsepti: Moderni - Uutuus, Teollinen
Tämän tuotteen asiakasarvostelut