Tietoa
Tuoteluettelo

Pöytäpelit

Bigbox.fi verkkokauppa Pöytäpelit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - ..., Sunrise, Tactic, Piatnik, BRAIN GAMES. Pöytäpelit hinta(t) alkaen 1,61 €. Bigbox.fi:ssä on yli 812 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Pöytäpelit

Mikä voisi olla parempi tapa viettää rauhallinen ilta perheen, ystävien tai hauskanpitoa varten kuin pöytäpelit? Bigbox-verkkokaupassa on satoja erilaisia pöytäpelejä lapsille, aikuisille, teini-ikäisille ja kaikille, jotka rakastavat keräilyä tai etsivät lahjaa.

Kuinka valita paras pöytäpeli? Ensinnäkin, sinun tulisi päättää, millaisesta pelistä olet eniten kiinnostunut. Helpointa on tehdä tämä määrittämällä, kenelle ja/tai mihin tarkoitukseen peli on tarkoitus hankkia. Jos etsit peliä perheelle, et tule pettymään legendaarisella Monopoly-pelillä. Sitä voi pelata perheen tai ystävien kanssa. Lisäksi on niin monta erilaista Monopoly-versiota, että vaikka tietäisitkin, mikä peli se on, on todennäköistä, ettet ole kokeillut kaikkia niiden versioita.

Niille, jotka haluavat jännitystä, voi valita noppiin perustuvia pelejä. Ruletti tai vastaavat pelit sopivat täydellisesti juhliin ja illanviettoihin. Koulutukselliset pöytäpelit ovat parhaita lapsille jo 3-vuotiaasta lähtien ja voivat myös kiinnostaa aikuisia. Lasten koulutuspeleissä kehitetään koordinaatiota, avaruudellista hahmotuskykyä ja tutustutaan ympäristöön. Aikuisille suunnatut koulutuspelit testaavat tietoja. Veikkauspelit, Alias, iKnow tai vastaavat loogiset pöytäpelit voidaan katsoa koulutuspeleiksi. Niitä pelatessa et voi sanoa, ettei uuden oppiminen ole hauskaa!

Pareille sopivat täydellisesti palapelit ja pienemmät pöytäpelit, kuten UNO-kortit tai vastaavat. Pöytäpelien harrastajille ja lapsille jo 4, 6 tai 7 vuoden iästä lähtien sopivat myös toiminta- ja fantasiateemaiset tai strategiset pelit. Strategiset pöytäpelit ovat itse asiassa yksi suosituimmista ja niiden parissa lapset voivat kasvaa ja muistella tätä viihdettä myös vanhemmalla iällä.

Teini-ikäisille yleensä sopivat loogiset tai juhliin suunnatut pelit, joita pelataan useamman ihmisen voimin. Mainitsemamme Alias, Monopoly, iKnow, Veikkauspelit ja muut sopivat parhaiten teini-ikäisille. Ja lopuksi - etsiväpeli. Sitä tulisi pelata vanhemmille, eli aikuisille tai vähintään 10-vuotiaille lapsille, koska siinä tarvitaan paljon päättelyä, loogista ajattelua ja hyvää sääntöjen ymmärrystä.

Joten jos olet kiinnostunut pöytäpeleistä ja haluat ostaa niitä halvemmalla verkosta - Bigbox-verkkokauppa on juuri se paikka, jossa sinun pitäisi olla!

Satoja uusia ja klassikoksi muodostuneita pöytäpelejä kahdelle, pareille tai suurille ihmisryhmille sekä eri-ikäisille lapsille (esim. 5-vuotiaille). Hasbron, EUREKAn, Tacticin, Piatnikin ja muiden valmistajien pöytäpelit ovat suosittuja paitsi Liettuassa myös sen ulkopuolella. Lajittele tuotteet itsellesi tärkeiden kriteerien mukaan, selvitä, mille pelille tarjous on voimassa, vertaile useita tuotteita keskenään, löydä kaikki oleellinen tieto yksityiskohtaisista kuvauksista, lisää ne toivelistaasi ja osta helposti verkosta. Jokaisen tuotteen vieressä ilmoitamme myös sen arvioidun toimitusajan. Löydä täydellinen pöytäpeli hauskaan illanviettoon tai pelihetkeen koko perheen kanssa parhaaseen hintaan!