Tietoa
Tuoteluettelo

Olohuoneen kalusteet

Olohuoneen huonekalut

Ehkä ei ole olemassa sellaista olohuonetta, jossa huonekalut eivät olisi tärkeässä roolissa. Ne eivät ole vain huoneen pääkoriste, vaan ne luovat käytännöllisen ja toiminnallisen tilan arvon. Mitä paremmin valitset huonekalut, sitä paremmin olohuone näyttää ja mitä enemmän hyötyä voit odottaa itse olohuoneelta. Se ei ole vain mukavampi sinulle, vaan sopii myös vieraiden vastaanottamiseen ja mahtuu paljon esineitä.

Kätevintä on, että voit hankkia monenlaisia huonekaluja olohuoneeseen myös verkosta. Bigbox-tuotevalikoimassa on sekä tyylikkäitä ja moderneja että klassisempia vaihtoehtoja. Valikoimista löytyy: ylellisiä italialaisia tai saksalaisia, houkuttelevan hinta-laatusuhteen tarjoavia puolalaisia tai liettualaisia, minimalistisia ja tyylikkäitä skandinaavisia, ainutlaatuisia ja usein epästandardi Provence-tyyliä sekä monia muita.

Täältä voit hankkia:

  • · Olohuonekalustot
  • · Pehtmet huonekalut olohuoneeseen
  • · Kahvi- ja TV-pöydät
  • · Muunneltavat pöydät
  • · Osa-seinät
  • · Lipastot ja hyllyt
  • · Kaapit

Toimitamme ostamasi huonekalut kotiisi optimaalisessa ajassa, tai halutessasi voit noutaa ne itse. Pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia huonekaluja houkuttelevaan hintaan, ja jopa suurimmat ostokset voit hankkia osamaksulla, leasingilla, usein jopa ilman korotusta. Maksuprosessi on turvallinen ja helppo, joten älä epäröi ostaa olohuoneen huonekaluja Bigboxilta jo nyt!

Miten hankkia parhaat olohuoneen huonekalut verkossa?

Jokaisen ihmisen maku on erilainen. Lähes jokainen huone on myös yksilöllinen ja haluaisit sen heijastavan omistajiensa tai koko kodin ainutlaatuista luonnetta. Jotta voitaisiin valita sopivat olohuoneen huonekalut, määritä ensin huoneen tärkein, keskeinen piste. Kaikki pehmeät tai kovat huonekalut tulisi sijoittaa sen ympärille. Joissakin olohuoneissa tämä piste on takka, toisissa - ikkuna tai televisio.

Kun asetat huonekaluja ja suunnittelet niiden asettelua, luo kodikkaita tiloja, jotka kannustavat keskusteluun. Aseta nojatuolit tai sohvat vastakkain. Kulmat ja tuolit eivät saisi olla suunnattu toisiaan kohti edes osittain. Suuressa huoneessa saattaa olla kannattavaa luoda jopa useita erillisiä alueita.

Mieti kulkureittejä. Modulaariset huonekalut ovat tässä suhteessa loistava ratkaisu, koska voit laajentaa niitä tarpeen mukaan. Esimerkiksi, jos sinulle tulee vieraita, tuot lisäsegmentin sohvalle. Kuitenkin, jotta huone pysyisi optimaalisesti suunniteltuna, jätä tilaa kävellä huonekalujen välissä ja kiertää ne. Lisäksi - yritä olla liimaamatta huonekaluja seiniin, jotta pystyt pitämään kaiken helposti huollettavana ja luomaan mukavamman ympäristön.

Joten, jos olet kiinnostunut kauniista modulaarisista tai rungollisista olohuoneen huonekaluista - älä epäröi ja tee valintasi juuri täällä. Meillä usein olohuoneen huonekalut ovat halvempia kuin muualla, koska usein on tarjolla erilaisia tarjouksia.

Valikoimassa on sekä ylellisen näköisiä nahkaisia tai tammi huonekaluja sekä erilaisia, enemmän minimalistisia valkoisia huonekaluja, universaaleja 3+2+1 istumajärjestelyjä ja paljon muuta. Käytä tuotteiden suodattimia ja / tai lajittelutyökalua löytääksesi nopeammin sen, mitä etsit.