Tietoa
Tuoteluettelo

Ilmankuivaimet

Bigbox.fi verkkokauppa Ilmankuivaimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Wood's, TROTEC, Cecotec, Meaco, HTW. Ilmankuivaimet hinta(t) alkaen 12,95 €. Bigbox.fi:ssä on yli 74 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Soveltuu enintään (neliömetrin) huoneisiin
lisää vähemmän
Ionisointitoiminto+
Vesisäiliön tilavuus, l
Teho +
W W
Väri
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Ilman kuivaimet, kosteuden kerääjät

Niissä kodeissa tai tiloissa, joissa on paljon kosteutta, tarvitaan ilman kuivaajia, kosteuden kerääjiä. Nämä laitteet toimivat keräämällä kosteutta ilmasta ja muuttamalla sen vedeksi, joka säilytetään erityisessä säiliössä. Jos kosteutta ei kerätä ilmasta, se aiheuttaa ajan myötä paitsi epämukavuutta, myös vahingoittaa viimeistelyä, huonekaluja ja jopa terveyttäsi. Verkkokaupassamme voit ostaa Wood's, Stadler Form, Meaco, Supra, HTW ja monien muiden valmistajien ilmankuivaajia. Löydät täältä myös suosituimmat: Wood's WDD80 tai Supra BTI 2 ja Meaco DD8l, sekä uusimmat laitteet kodillesi tai työpaikallesi. Tuotteidemme joukosta löydät myös tarvikkeita ja lisävarusteita kuivaimillesi.

Kuivaaja valitaan yleensä kahden kriteerin mukaan: hinta ja teho. Hinta on erittäin tärkeä ja jokaiselle ostajalle yksilöllinen kriteeri. Bigboxista ostaminen on mukavaa, koska meillä on eri hintaluokissa olevia kuivaajia, joten sinulla on laaja valikoima lähes kaikissa hintaluokissa. Toinen kriteeri on luultavasti vielä tärkeämpi, koska riippumatta hinnasta, kuivaajan tulee suorittaa tehtävänsä - kuivata ilma huoneessa. Jos sen teho on liian pieni, ylimääräistä kosteutta ei poisteta huoneesta tarpeeksi, ja laite toimii lähes turhaan. On parempi, että kuivaaja on hieman ylitehoinen, jotta sitä ei tarvitsisi käyttää jatkuvasti täydellä teholla. Älä unohda olla realistinen. Kuivaajan on toimittava jatkuvasti, jotta kosteus ei kasaantuisi huoneeseen. Se ei poista lähdettä, mutta se ei salli liian suuren kosteuden vallata, joka vahingoittaisi esineitä ja sinua.

Sähköinen ilmakuivain asetetaan yleensä pystyasentoon ja kytketään pistorasiaan. Tämä rajoittaa sen toiminta-aluetta, mutta voit ostaa jatkojohdon, jolla ongelma voidaan poistaa. Jotkut kuivaajat sisältävät myös ylimääräisiä toimintoja - esimerkiksi ionisaattoreilla. Tämä toiminto on hyödyllinen, koska ionilla rikastettu ilma on puhtaampi, pehmeämpi ja parempi kehollesi. Kalliimmat mallit sisältävät usein myös erittäin innovatiivisia ohjausratkaisuja. Ne ovat usein ohjattavissa paitsi mekaanisesti, myös elektronisesti tai älykkäästi. Esimerkiksi ilmakuivauskompressorin voi kytkeä päälle kaukosäätimellä, ohjelmoida tai jopa liittää älykkään kodin hallintajärjestelmään puhelimessa tai tabletissa.

Riippumatta siitä, mikä kuivaaja tai kuivaajat kiinnostavat sinua, napsauttamalla tuotekuvaa ohjataan sen erilliselle sivulle, jossa on tärkeimmät tiedot toiminnasta, teknisistä yksityiskohdista ja muista tiedoista. Täältä löydät myös asiakkaidemme arvostelut.

Alennuksella voit ostaa vielä halvemmin. Hyödynnä erityisiä SB Leasing -tarjouksia tai tilaa Bigbox-uutiskirje, jotta saat ensimmäisenä tietää, milloin ilmastointilaitteille tai muille tuotteille on alennuksia. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä vastausta itse, voit rohkeasti esittää ne Bigbox-tiimille puhelimitse, sähköpostitse tai lähettämällä viestejä sosiaalisen median tileihimme.