Tietoa
Tuoteluettelo

Trampoliinit ja niiden tarvikkeet

Hyppynarut

Yksi maailman suosituimmista vapaa-ajan tuotteista, joka täydentää mitä tahansa pihaa tai puutarhaa, ovat hyppynarut. Ne ovat hauskoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Bigbox-verkkokaupasta voit löytää laajan valikoiman hyppynaruja ei vain kotikäyttöön, vaan myös tapahtumiin ja vapaa-ajan tiloihin. BERG, ETAN, Insportline ja Klarfit-tuotteiden hyppynarut erinomaisin hinnoin. Löydä paras vaihtoehto houkuttelevaan hintaan ja tilaa se kotisohvalta käsin.

Kätevien suodattimien avulla voit nopeasti rajata hakua ja nähdä, mitkä hyppynarut vastaavat parhaiten tarpeitasi hinnan, koon ja rakennustyypin perusteella.

Kuinka valita paras hyppynaru? Ennen kaikkea sinun täytyy arvioida tilaa, jossa hyppynaru tulee sijaitsemaan pihallasi tai muussa paikassa. Kuinka paljon tilaa sinulla on? Minityyppiset tai lasten hyppynarut ovat noin 140-250 cm halkaisijaltaan, ja niillä voi hypätä 1-3 lasta riippuen heidän ikästään ja painostaan. Isommat hyppynarut voivat olla jopa 430 cm halkaisijaltaan. Tällaisen kokoiset suuret hyppynarut sopivat jo suuremmille ihmismassoille. Suosituimmat ja standardinomaiset koot ovat 244 cm, 305 cm ja 366 cm hyppynarut.

Jos suunnittelet, että useampi henkilö hyppii hyppynarulla samaan aikaan, on tärkeää tutustua sen teknisiin tietoihin, jotta saat tietää, mikä on sen enimmäispaino, jota se kestää. Sitä ei saa ylittää, koska se heikentää turvallisuutta. On myös tärkeää arvioida, tarvitsetko hyppynarun suojaverkolla vai ilman. Mikä on ero hyppynarujen välillä, joissa on suojaverkko ja joissa ei ole? Ennen kaikkea turvallisuus. On epäilemättä, että hyppynaru suojaverkolla on paljon turvallisempi, mutta hyppynarut ilman verkkoa ovat yleensä halvempia. Hyppynarun ilman verkkoa on helpompi valmistella käyttöön, koska verkkoa ei tarvitse asentaa ja kiinnittää erikseen. Hyppynaru ilman verkkoa sopii ehkä hieman paremmin ammatti- tai korkean tason urheiluun, kuten voimisteluun, akrobatiaan tai vastaaviin lajeihin. Kuitenkin suuremmille tapahtumille, juhlille tai suuremmille lasten ryhmille suositellaan suuria hyppynaruja suojaverkolla.

Jos olet kiinnostunut useista tuotteista, voit vertailla niitä keskenään. Verkkosivuillamme toimiva vertailutyökalu mahdollistaa yhdellä napsautuksella nähdä eri tuotteiden samankaisuuksia ja eroavaisuuksia tässä tuotekategoriassa. Selvitä, miten pienet hyppynarut ovat parempia kuin suuret tai päinvastoin, mikä on niiden tärkein tekninen ominaisuus jne. Kaikki laadukkaat ulkohyppynarut voidaan lisätä toiveluetteloon. Voit nähdä siellä olevat tuotteet aina ja kun olet tehnyt päätöksen ostamisesta, voit lisätä ne ostoskoriin ja ostaa. Valintaa helpottavat korkealaatuiset tuotekuvat ja yksityiskohtaiset kuvaukset. Kuvien yhteydessä oleva piktogrammi näyttää, kuinka kauan hyppynarun toimitus kestää, kunnes se saapuu kotiovellesi tai noutopaikkaan. Näet myös arvostelut, jotka ovat jättäneet käyttäjät, jotka ovat ostaneet samanlaisen hyppynarun.

Jos haluat aina ostaa parhaaseen hintaan ja tietää, milloin hyppynaruille on tarjolla alennuksia, tilaa ehdottomasti uutiskirjeemme. Siinä ilmoitetaan todennäköisesti poikkeuksellisista tarjouksista. Monia hyppynaruja tarjoamme myös ostettavaksi osamaksulla erinomaisin ehdoin.