Tietoa
Tuoteluettelo

Auton latauspisteet

Bigbox.fi verkkokauppa Auton latauspisteet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Teltonika, Wallbox, ABB, NAVITEL, Extralink. Auton latauspisteet hinta(t) alkaen 149,84 €. Bigbox.fi:ssä on yli 43 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Sähköautojen latausasemat kotiin verkossa

Vielä muutama vuosi sitten sähköautojen näkeminen kaduilla oli melko harvinaista, eikä niitä useinkaan otettu huomioon uutta autoa valittaessa. Viimeisten parin vuoden aikana sähköautojen määrä Liettuassa on kuitenkin kasvanut nopeasti, ja julkisia latausasemia ilmestyy eri puolille maata. On luonnollista, että myös kotitalouksien sähköautojen latausasemien tarve on kasvanut. Monet, jotka haluavat säästää aikaa, valitsevat kotiin asennettavan sähköautojen latausaseman, mutta nousee useita kysymyksiä, kuten minkä tyyppisen aseman, laturin ja latauskaapelin valita. Todellakin, sähköautojen latauslaitteiden valinta riippuu auton omistajasta, hänen ajotottumuksistaan ja ajettavasta matkasta. Kuitenkin valintaa tehtäessä on tärkeää tietää muutama keskeinen asia.

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että sähköautojen laturit voivat olla erityyppisiä: ensimmäisen tai toisen tason. Niiden pääasiallinen ero on latausnopeudessa. Ensimmäisen tason laturilla auton lataaminen voi kestää yli vuorokauden, kun taas toisen tason laturi voi lyhentää tämän ajan jopa kahdeksaanosaan. Niiden hinnat eroavat myös: ensimmäisen tason laturi on johto, joka sisältyy sähköauton varusteluun ja se ei ole kallis; sen voi liittää tavalliseen kotipistorasiaan. Toisaalta toisen tason latausasema on kalliimpi, mutta kuten mainitsimme, sen latausnopeus on huomattavasti nopeampi. Lisäksi sen käyttöön tarvitaan erityistä laitteistoa, koska useimmat tällaiset laturit toimivat vain 240 V liitännän kanssa. On olemassa myös kolmannen tason – teollisuuslaturit, joita käytetään julkisissa latausasemissa ja ne tarjoavat erityisen nopean latauksen.

Laturia valittaessa kannattaa myös miettiä, missä sitä käytetään: sisällä vai ulkona. Tyypillisesti latausasemat ovat erittäin kompakteja, joten vaikka asennat sen autotalliin, se ei vie paljon tilaa. Asentamalla latausaseman sisätiloihin suojaat sitä haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Jos laturi asennetaan ulos, on tärkeää varmistaa, että se on säänkestävä, kosteudenkestävä ja sertifioitu. Useat valmistajat tarjoavat myös Skandinavian ilmastoon mukautettuja kestävyysstandardit, joten ne toimivat moitteettomasti myös meidän ilmastossamme.

On myös mainittava, että sähköauton latausasemien käyttö on helppoa – sinun ei tarvitse tietää mitään erityistietoja tai monimutkaisia ohjelmia. Asemissa olevat LED-merkkivalot antavat sinun seurata lataustilaa, virranottoa, energiankulutusta ja muita parametreja.

On erittäin tärkeää varmistaa, että latauskaapeli ja -asema sopivat autoosi. On tärkeää kiinnittää huomiota liitäntätyyppiin. Se tulisi valita valmistajan suositusten mukaan. Markkinoilla on tällä hetkellä yleisimmin Type 1 ja Type 2 -liitäntöjä. Tyyppi 2 -liitintä pidetään eurooppalaisena standardina, joten se on käytössä melkein kaikissa Euroopassa valmistetuissa sähköautoissa. Tosin, jos valitset mallin, jossa on tyyppi 2 -liitäntä, ja hankit lisäkaapelin, voit ladata myös ne ajoneuvot, joissa on tyyppi 1 -liitäntä. Myös johdon pituuteen kannattaa kiinnittää huomiota – sen pitäisi olla tarpeeksi pitkä, jotta voit helposti liittää sen latausasemaan ja autoon. Varmista, että se ei ole liian pitkä, koska se saattaa aiheuttaa lisää haittaa.

Sähköautojen latausasemat kotiin verkossa – erinomainen ratkaisu, ja itse latausasemat – olennainen osa sähköauton käyttöä. BIGBOX.FI:sta löydät erilaisia sähköauton latausasemia hyvään hintaan, ja alennusmyynneissä voit säästää.