Tietoa
Tuoteluettelo

Ompelukoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Ompelukoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Singer, Janome, Brother, Łucznik, MINERVA. Ompelukoneet hinta(t) alkaen 4,47 €. Bigbox.fi:ssä on yli 224 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Saumurit

Saumuri ei ole vain tavallinen ompelukone. Saumuri on erityinen toiminto, joka mahdollistaa tarpeettoman kankaan leikkaamisen ja kahden osan yhdistämisen, samalla kerralla kangasreunan saumuroinnin. Näin ollen saumurilla varustetut ompelukoneet voivat paitsi ommella, myös saumuroida kankaan, ja tehdä samalla saumaustyöt. Vakavissa ompelutehtävissä saumuri ei riitä, koska laite toimii enemmänkin ompelukoneen lisäosana tai lisävarusteena kuin sen vastaavana. Saumuri hoitaa tasasaumat, auttaa tekemään koristeellisia tai miniatyyri saumoja ja suorittaa muita tehtäviä, joihin tavallinen ompelukone ei pysty.

Bigbox-verkkokaupassa voit ostaa Singer-, Rubina-, Jaguar-, Fellowes- ja monien muiden valmistajien saumureita kotitalous- tai ammattikäyttöön. Löydät helposti myös tietokoneohjatun, sähkömekaanisen tai muun tyyppisen ompelukoneen, ei vain saumureita. Parhaan tuotteen valitseminen on helppoa, kun käytät tuotteiden vertailua. Ostoskoriin lisäämiseen tarkoitetun painikkeen vieressä on painike, jonka avulla saumurit voidaan lisätä vertailuun. Vertailuvalikkoon voidaan lisätä lähes rajattomasti ompelukoneita, joten kaikki on kätevä nähdä yhdessä paikassa. Vertailuvalikossa on tärkeimmät tiedot, tekniset erityispiirteet ja muut yksityiskohdat. Kun sinulla on kaikki tämä tieto yhdessä paikassa, löydät todennäköisesti vastauksen kysymykseen, mikä laite on paras ja tiedät tarkemmin, miten valita.

Joidenkin ompelukoneiden toimitusajasta on kysyttävä erikseen. Kun tilaat tuotteita, huolehdimme niiden toimituksesta mahdollisimman nopeasti joko noutopisteeseen tai ovelle. Muiden tuotteiden yhteydessä näet pyöreässä ikonissa arvioidun toimitusajan, joten on kätevä suunnitella vaatehuoltotekniikan ostoa. Yksittäisellä tuotesivulla näet paitsi kuvia, myös tärkeimmät tekniset tiedot, sekä - mitkä ovat muiden ostajien arvostelut tästä mallista ja miten he arvioivat sen.

Jos jokin sähköinen tai muun tyyppinen ompelukone herätti kiinnostuksesi, mutta haluat palata siihen myöhemmin - luo tili ja lisää se toivelistallesi. Näin tuotteet eivät koskaan katoa ja voit ostaa ne, kun sopiva tilaisuus tulee. Kalliimmalle laitteelle tarjoamme lähes aina myös rahoitusvaihtoehtoja - osto osamaksulla. Kumppanimme SB Lizingas ja heidän tarjoamansa kampanja - osamaksu ilman hinnankorotusta tekee halutuista tai tarpeellisista ostoksista paljon helpompia kuin tavallisesti. No, ja ne asiakkaat, jotka haluavat säästää, voivat tilata uutiskirjeen. Ilmoitamme ensimmäisenä tilaajillemme alennetuista hinnoista, alennuksista ja alennusmyynneistä. Siksi he usein ostavat halvemmalla ja voivat ostaa jopa korkealaatuisimmat saumurit tai melkein mitä tahansa muuta laitteistoa halvemmalla kuin tavallisesti.