Tietoa
Tuoteluettelo

Laatutakuu


Kaikki BIGBOX.FI:ssä myytävät elektroniikkatuotteet on tarkoitettu Euroopan markkinoille, joten kaikkiin tuotteisiin sovelletaan valmistajien määrittämiä takuuaikoja ja vaatimuksia. Euroopan unionin direktiivien mukaan kaikilla tuotteilla on vähintään 24 kuukauden takuu. Oikeushenkilöille takuuaika sovelletaan tai ei sovelleta valmistajien määrittämien takuuehtojen mukaan.

*Ohjelmistotuotteille ei ole takuuta.

Lisäksi on mahdollista tilata lisätakuupalvelu ostettaessa tuotteita.

HUOMIO: Tällä sivulla löydät huoltopalvelujen luettelon tuoteryhmien mukaan. Jos BIGBOX.FI-verkkokaupasta ostettu tuote vioittuu, eikä löydä tältä sivulta tietoa, mihin huoltopalveluun ottaa yhteyttä tietyn tuoteryhmän osalta, ota yhteyttä kaupan vastuuhenkilöön sähköpostitse: [email protected]  ja sinut ohjataan tuotteesi huoltavaan palveluun.

Jos BIGBOX.FI-verkkokaupasta ostettu tuote hajoaa takuuaikana:

 • Takuuaikana hajonneet tuotteet korjataan ilmaiseksi; Takuukorjaukset suorittavat valtuutetut huoltokeskukset;
 • Takuuhuoltoon tuodessa riittää, että sinulla on ostodokumentti tai täytetty takuulomake (jos se on erityisesti tätä tuotetta varten tarpeen);
 • Kun annat puhelimen takuuhuoltoon, irrota se kaikista tileistä ja poista käynnistyslukot; TÄRKEÄÄ: Jos takuuhuoltoon tuotu puhelin on vaurioitunut vedestä tai kosteudesta, eikä tätä ilmoitettu jättämisen yhteydessä, palvelun havaitessa kosteus- tai vesivahingon, saatat joutua korvaamaan palvelun tarkastuskustannukset – 25 euroa, koska tällainen vahinko katsotaan takuun ulkopuoliseksi vikaksi.
 • Valmistajan takuu ei koske laitteen osia, jotka kuluvat luonnollisesti, eikä mekaanisia vaurioita. Mutta ongelmatilanteissa suosittelemme aina ottamaan yhteyttä BIGBOX.FI:n vastuuhenkilöön sähköpostitse: [email protected], joka antaa kaikki tarvittavat tiedot ja ehdottaa sopivinta ratkaisua ongelmaan.

HUOMIO: Saat laskun, joka vastaa takuulomaketta, sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty. Kirjautumalla käyttäjätilillesi kaupassamme voit löytää kaikki aiemmin muodostamasi laskut jokaiselle tilauksellesi tilaushistoriasta.

Lisätietoa

Liettuan lainsäädännön mukaan useimmissa tapauksissa riittää, että sinulla on ostodokumentti (kassakuitti, lasku tai leasing-sopimus), jossa tuote on tarkasti määritelty. Tällainen dokumentti vahvistaa tuotteen hankintapäivämäärän ja henkilön, joka hankki laitteen. Myyjän takuulomake on esitettävä lisäksi vain, jos tuotteen mallia ei ole tarkasti määritelty ostodokumentissa (tällöin takuudokumentissa on määriteltävä laitteen tunnistetiedot). Jos kuitenkin huomaat, että paketissa ei ole takuulomaketta ja olet huolissasi, ota yhteyttä BIGBOX.FI:n vastuuhenkilöön sähköpostitse osoitteessa [email protected], joka selventää kyseisen tuotteen takuupalvelua ja antaa sinulle kaiken tarvittavan avun.

TÄRKEÄÄ: Jos käy niin, että BIGBOX.FI:n verkkokaupasta ostettu tuote vioittuu takuuaikana ja sitä ei voida korjata, valtuutettu huoltopalvelu palauttaa asiakkaalle todistuksen tästä seikasta. Esittämällä tämän todistuksen myyjälle, asiakkaalla on oikeus vaihtaa tuote samaan tai mihin tahansa muuhun sopivaan tuotteeseen, tai BIGBOX.FI sitoutuu palauttamaan maksetut rahat. Jos tällainen tilanne syntyy, skannatun todistuksen tulee lähettää BIGBOX.FI:n vastuuhenkilölle sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja sopia jatkotoimenpiteistä tuotteen vaihtamisen tai rahojen palauttamisen suhteen.

 • Korjatuille tai vaihdetuille tuotteille takuuehdot ovat voimassa jäljellä olevan takuuajan;
 • Takuu ei koske tiedotusvälineisiin tallennettua tietoa. Tietojen menettämisen tai palauttamisen kustannuksia ei korvata;
 • Kannettavien tietokoneiden akkujen takuu on niiden luonnollisen kulumisen vuoksi 6-12 kuukautta, riippuen valmistajasta.

Takuusitoumukset päättyvät seuraavissa tapauksissa:

 • Luonnonkatastrofien (salamaniskun, tulvan, maanjäristyksen, tulipalon) aiheuttamat vikaantumiset;
 • Vian aiheuttaneet sähköverkon häiriöt; Epävakaa jännitteen syöttö (jos tilassa, jossa käytät tuotetta, on jänniteheilahteluja, suositellaan hankkimaan jännitteensäädin, jonka avulla voit välttää epämiellyttävyyksiä, koska takuu ei koske jänniteheilahtelujen aiheuttamia vikaantumisia);
 • Epäasianmukaiset käyttöolosuhteet aiheuttavat vikaantumiset; Puhdistuksesta, leikkaamisesta, naarmuttamisesta aiheutuneet vikaantumiset tai vahingot;
 • Laite on tarkoituksella tai huolimattomuuden vuoksi isketty, vahingoitettu, purettu;
 • Vikaantumiset tai vahingot, jotka johtuvat siitä, että nesteitä tai vieraita partikkeleita (pölyä, hiekkaa, kemikaaleja, ruokaa jne.) on päässyt laitteen sisään;
 • Ruoste, värin muutos (keltaisuus, likaantuminen jne.); Laite on käytetty muuhun kuin sille tarkoitettuun tarkoitukseen;
 • Vikaantumiset on korjattu valmistajan valtuuttamattoman huoltokeskuksen työntekijän/henkilön toimesta;
 • Jos sarjanumero on vaihdettu, poistettu tai sitä ei voi tunnistaa; Laite on käytetty noudattamatta käyttöohjeita ja takuukirjan sääntöjä.


Seuraa BIGBOX.FI kampanjoita ja uutisia sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Bigbox | YouTube: Bigbox | Instagram: Bigbox | LinkedIn: Bigbox Bigbox arvostelut |