Tietoa
Tuoteluettelo

Pöydät

Pöydät

Olipa kyseessä työ, ruokailu, sisustus, tavaroiden säilytys tai muut tarpeet kotona tai toimistossa, oikeanlainen pöytä on tarpeen. Bigboxin verkkokaupassa voit ostaa FMD, Up Up, ModernHOME, Home&Styling tai muiden valmistajien pöytiä.

Toimitamme tilaamasi huonekalut määräajassa sinulle sopivimmalla tavalla. Lisäksi, jos tuote on tarjouksessa ja hinta on alennettu, voit hankkia haluamasi pöydät huomattavasti halvemmalla kuin tavallisesti. Erityisiä alennuksia sovelletaan myös niihin, jotka ostavat eriteltyjä tuotteita osamaksulla. Lisäksi tarjoamme usein ilmaisen toimituksen pöydille.

Miten valita työpöytä?

Kotona tai toimistossa olevan työpöydän tulisi olla tietyillä ominaisuuksilla. Ensinnäkin kaikkien työvälineiden, kuten tietokoneen näytön ja hiiren, näppäimistön (tai kannettavan tietokoneen), kirjoitusvälineiden, kansioiden, jne., tulisi mahtua siihen. Tällä pöydällä tulisi myös olla kätevät laatikot tai hyllyt tavaroiden säilyttämiseen. Jos malli on säädettävällä korkeudella, se on suuri etu, etenkin intensiivistä luovaa työtä tekeville.

Tilaa säästäville henkilöille kotona tai tavallisessa toimistossa taitettava tai laajennettava pöytä pyörillä on hyödyllinen, koska se on myös tarpeeksi liikkuvaa.

Miten valita ruokapöytä?

Ruokapöydän tulisi olla tarpeeksi tilava, jotta kaikki talouden asukkaat voivat syödä siinä mukavasti. Erittäin hyvä investointi on usein muunnettava ruokapöytä, joka voidaan laajentaa vieraiden saapuessa ja taittaa yhteen, kun talossa on vähemmän ihmisiä.

Ruokapöytänä voi toimia myös tavallinen keittiöpöytä ja jopa baaripöytä, jos tällainen asettelu sopii sisustukseesi. Jotkut sisustukset hyötyvät myös kulmasta ruokapöytästä.

Miten valita sohvapöytä, kahvipöytä?

Sohvapöytä, kahvipöytä on pieni huonekalu, joka tekee rajan toimivan huonekalun ja koristeen välillä. On erittäin kätevää, jos sen pintaan mahtuu lamppu, valaisin, aikakauslehti, kirja tai tarjotin. Pyöreä tai neliömäinen sohvapöytä, kahvipöytä tulisi olla kuin taustalla toimiva näyttelijä avoimen tilan tai olohuoneen tähden takana. Tämän tähden on suuri ruokapöytä tai sohva.

Minimalistisessa, urbaanissa sisustuksessa ergonominen olohuoneen kahvipöytä toimii hyvin. Toisaalta - tammi- tai puinen pöytä toimii universaalina klassikkona, joka sopii melkein kaikkialle.

Miksi pöytien ostaminen verkossa kannattaa?

Bigboxista pöydät kannattaa ostaa runsaan valikoiman vuoksi. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut taitettavasta ruokapöydästä, nousevasta työpöydästä, klassisesta sohvapöydästä tai modernista, metallisesta baaripöydästä, meillä on vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

Tuotesivuilla on kaikki tärkein tieto pöydän mitoista ja muista ominaisuuksista, kuten mistä materiaaleista se on valmistettu, jne. Kätevien tuotesuodattimien avulla on helppo merkitä, että olet kiinnostunut vain: valkoisesta, mustasta, massiivipuusta tai pienikokoisesta, minipöydästä, jne.

Voit hankkia pelikoneelle tai muun tyyppiselle pöydälle myös osamaksulla. Ja jos sinulla on kysyttävää - asiakaspalveluhenkilöstömme vastaa niihin puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.