Tietoa
Tuoteluettelo

Puutarhakalusteet

Promo

Ulkokalusteet

Kodin tai maatilan vieressä on mukava, hyvä ja mukava olla, levätä tai tehdä jotain, tarvitset ehdottomasti ulkokalusteita. Bigbox-verkkokaupassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa kaikenlaisia ulkokalusteita hyvään hintaan. Täältä löydät tuoleja, riippumatot, nojatuolit, katokset, tarvikkeet ja hoitotuotteet sekä monia muita erilaisia tuotteita.

Miksi ulkokalusteita tarvitaan? Ensinnäkin toiminnon vuoksi. Ulkotilasta ei ole paljon hyötyä, jos siinä ei ole paikkaa istua, levätä tai viettää aikaa. Joten jokaiselle terassille tai verannalle on tarpeen laadukkaat taitettavat ja/tai pehmeät ja modernit ulkokalusteet. Toiseksi - estetiikka. Visuaaliselta kannalta ulkotila näyttää erittäin tyhjältä ja ankealta, jos siinä ei ole mitään. Kalusteet eivät ainoastaan tee siitä mukavaa, vaan myös lisäävät kauneutta.

Mitä kalusteita ulkotilaan pitäisi ostaa? Ensinnäkin voit aloittaa muutamasta tärkeimmästä elementistä. Bigbox-myymälässä on ulkokalustesettejä, joten voit ehdottomasti hankkia kaiken kerralla eikä sinun tarvitse kerätä kaikkea yksitellen. Jos kuitenkin haluat koota ihanteellisen ulkokalusteyhdistelmän, sinun pitäisi päättää teemasta. Joissakin paikoissa modernit metalliset ulkokalusteet näyttävät paljon paremmilta, kun taas toisissa paikoissa punotut tai puiset, luonnollisemman ja luonnonmukaisemman ulkonäön omaavat kalusteet näyttävät paljon paremmilta. Tärkeimmät ostokset ovat yleensä: pöytä ja/tai tuolit. Jos sinulla on uima-allas pihalla, tarvitset ehdottomasti myös lepotuoleja, jotka mahdollistavat tällaisen mukavuuden maksimaalisen hyödyntämisen kotisi lähellä.

Riippumatto on erinomainen investointi mukavuuteen. Jos kodin tai maatilan vieressä on tilaa, jossa voit ripustaa riippumaton varjoon, älä epäröi tehdä niin. Lapset, mutta myös aikuiset nauttivat suuresti lepäämisestä, levosta tai arjen huolien irrottamisesta. Vaikka keinut eivät yleensä ole osa kalusteita, ne kuuluvat tähän luokkaan. Keinut ovat erityisen suosittuja lasten ja teini-ikäisten keskuudessa, joten jos sinulla on lapsia kotona, kannattaa investoida tähän ratkaisuun.

Suurin osa ulkokalusteista valmistetaan tilauksesta tai tuodaan varastoistamme tai kumppaneidemme varastoista. Jokaisen kalusteen tai kalusteryhmän kohdalla on ilmoitettu arvioitu toimitusaika. Jos olet kiinnostunut useammasta erilaisesta tai samanlaisesta huonekalusta, voit lisätä ne vertailuun ja nähdä tekniset erot. Jokaisella tuotteella on yksityiskohtainen kuvaus ja useita korkearesoluutioisia kuvia, jotka auttavat sinua valitsemaan. Maksu- ja toimitustiedot löydät kohdasta "Tiedot" tai voit kysyä niitä suoraan asiakaspalveluosastoltamme puhelimitse tai sähköpostitse. Useimpiin tuotteisiimme kumppanimme SB Leasing tarjoaa erittäin hyvät ehdot osto-optiolle, usein ilman lisähintaa. Jos haluat ostaa ulkokalusteita Bigboxista mahdollisimman edullisesti, tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin saat ensimmäisenä tietää, milloin niille on tarjouksia ja alennuksia.