Tietoa
Tuoteluettelo

Leivänpaahtimet

Bigbox.fi verkkokauppa Leivänpaahtimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - KitchenAid, Esperanza, Jata, Bosch, Philips. Leivänpaahtimet hinta(t) alkaen 12,93 €. Bigbox.fi:ssä on yli 294 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Suodata seuraavan mukaan

Hinta
Valmistajat
lisää vähemmän
Rungon materiaali +
Teho +
lisää vähemmän
Grilli pullille +
Väri
lisää vähemmän
Suodattimet

Tuotesuodatin Tyhjennä suodattimet

Paahtimet

Herkullinen välipala aamulla, päivällä tai illalla - leivänpaahdin. Tämä laite on suunniteltu leivän tai joskus muidenkin elintarvikkeiden paahtamiseen. Paahdettu leipä saa rapean ulkokuoren, mutta sisällä se voi pysyä pehmeänä. Voit levittää monenlaisia herkkuja paahdetulle leivälle tai lisätä muita ainesosia ja nauttia entistä maukkaammista aamiaisista ja/tai välipaloista.

Bigboxin verkkokaupasta voit hankkia monien valmistajien leivänpaahtimia, kuten Adler, Beper, Bosch, Cecotec, Delonghi, ETA, Gastroback, Graef, Jata, KitchenAid, Sage, Philips, Severin, Tefal ja monet muut. Voit suodattaa ja järjestää tuotteita useiden eri kriteerien perusteella löytääksesi nopeammin juuri sellaisen leivänpaahtimen, joka sopii sinulle parhaiten. Valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota paitsi hintaan, myös teknisiin ominaisuuksiin. Yleisimmin haluttuja ovat sellaiset leivänpaahtimet, joilla on automaattisen ja yksinkertaisen ohjauksen toiminnot. Esimerkiksi jotkut paahtimet voivat paahda leipää eri, erilaisilla tasoilla. Joten, riippuen siitä, pidätkö enemmän tai vähemmän paahtuneesta leivästä - saat juuri sen, mitä odotit.

Joidenkin paahtimien sisällä on ritilä, johon mahtuvat leivät, jotka haluat paahtaa ja valmistaa kuumiksi herkuiksi tai välipaloiksesi. Suurin osa leivänpaahtimista ei todellakaan ole erityisen kalliita. Valikoimassamme on sekä erittäin klassisia tai moderneja, neutraaleja värejä ja todella kirkkaita, retro-, vintage-tyylisiä leivänpaahtimia. Estetiikkaan on tärkeää kiinnittää huomiota myös siksi, että laite näyttäisi kauniilta keittiössä. Se seisoo kuitenkin pöydällä, joten se herättää väistämättä huomiota.

Lähes kaikki mallit ovat mekaanisesti ohjattavissa käyttämällä kytkimiä ja nappuloita, jotka sijaitsevat leivänpaahtimen rungossa. Joskus kytkimet eivät ainoastaan käynnistä tai vaihda tilaa, vaan voivat täysin muuttaa toimintaa, jotta leivänpaahdin voisi valmistaa paitsi leipää myös perunoita, sipsejä tai muita herkkuja.

Jos haluat saada lisätietoa jostakin leivänpaahtimesta, napsauta sen kuvaa tuotekatalogissa. Sinut ohjataan silloin kyseisen tuotteen erilliseen sivuun, jossa voit paitsi nähdä yksityiskohtaisia kuvia leivänpaahtimesta, myös lukea tuotteen teknisen kuvaus ja vertailla sitä toiseen. Tuotteiden vertailua voidaan käyttää vertailtaessa lähes rajatonta määrää leivänpaahtimia.

On tärkeää mainita myös se, että kaikissa tuotteissa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Pidä se mielessä, jotta voit suunnitella ostoksesi paremmin ja saada kaiken tarvittavan ajoissa. Leivänpaahtimet eivät ole ainoa keitto- ja leivontateknologia, jota myymme. Meiltä löytyy myös paistinpannuja, friteerauspannuja, sähköuuneja, vedenkeittimiä ja paljon muuta laitteistoa.

Jos et ole vielä tehnyt sitä - tilaa uutiskirjeemme. He ovat ensimmäisiä, jotka saavat ilmoituksia ja uutisia alennettujen hintojen leivänpaahtimista ja tarjoustuotteista, joten tilaajat usein ostavat halvemmalla. Tilaus ei sido mihinkään ja on ilmaista. Saat maksimaalisen hyödyn ja hanki joka kerta tarvitsemasi, ei vain leivänpaahtimet, parhailla ehdoilla verkossa!