Tietoa
Tuoteluettelo

Kirjahylly Hanah Home Meta - Musta, Atlantin mänty

 
Viite
3327278
303,07 €
53,33 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 303,07 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 53,33 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 319,99 €.
Toimitus: 16-30 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 34,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hanah Home
Materiaali - Puupölylevy (MDF)
Väri - Musta
Leveys, cm - 120
Syvyys, cm - 28
Korkeus, cm - 169
Asian muoto Suorakulmio
Kotitilaa Makuuhuone, Verkkosivusto, Toimisto
Paino, kg 40.375
Paino pakkauksen kanssa, kg 42.5
Pakettien määrä 3
Alkuperämaa Turkki
Kirjahylly Hanah Home Meta - Musta, Atlantin mänty
303,07 €

Muuttaa tilasi perinteisen kirjahyllymme ajattoman tyylikkyyden avulla

Oletko kyllästynyt sotkuisiin tiloihin ja epäjärjestettyihin kirjakokoelmiin? älä etsi enää kauempaa! perinteinen kirjahyllymme on täydellinen ratkaisu tuomaan järjestystä ja tyyliä kotiisi.

Luo viihtyisä ja kutsuva ilmapiiri maalaismaisella charmilla

Tässä yksityiskohtiin paneutuen valmistetussa kirjahyllyssä yhdistyvät perinteiset, maalaismaiset, skandinaaviset ja koulun inspiroimat elementit, ja se on todella ainutlaatuinen kappale. Sen lämmin Atlantin mänty -väri lisää luonnollista kauneutta, kun taas tyylikkäät mustat korostukset tuovat modernin vivahteen.

Kokeile ensiluokkaisten materiaalien kestävyyttä ja laatua

Kirjahyllymme on valmistettu 100 % melamiinipinnoitetusta lastulevystä, joka takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja kestää naarmuja ja tahroja. 25 mm:n paksuus lisää jämäkkyyttä ja vakautta, jolloin voit luottavaisesti asettaa esille suosikkikirjasi, sisustuksesi ja paljon muuta. Jalat ja pylväät on valmistettu 100-prosenttisesta valkopuusta, joka on tunnettu lujuudestaan ja kestävyydestään.

Evaivaton kokoaminen ilman työkaluja.

Sano hyvästit turhauttaville kokoonpanoprosesseille! kirjahyllymme on suunniteltu helppoon ja vaivattomaan pystytykseen. Mitään työkaluja ei tarvita, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Seuraa vain selkeitä ohjeita, ja saat uuden kirjahyllysi käyttökuntoon hetkessä.

Tekniset tiedot:

  • Tuotetyyppi: Kirjahylly
  • Materiaali: Hyllykkö: Hyllykkö, joka on valmistettu kahdesta eri materiaalista: Materiaali: 100 % melamiinipinnoitettu lastulevy
  • Paksuus: 25mm
  • Jalat ja pylväät: Jalat ja pylväät: Jalat: 100% valkopuu
  • Leveys: 120 cm
  • Korkeus: 168. 5 cm
  • Syvyys: 28 cm
  • Hyllyn korkeus: 28,7 cm
  • Jalkojen korkeus: 10 cm
  • Väri: Musta ja mänty

Elävöitä asuintilasi perinteisellä kirjahyllyllämme ja nauti toiminnallisuuden ja tyylin täydellisestä yhdistelmästä. Tilaa nyt ja koe hyvin järjestetyn ja kauniisti sisustetun kodin ilo.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut