Tietoa
Tuoteluettelo

Koristepeili Hanah Home A331Y - hopea

 
Viite
3330394
250,02 €
44,00 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 250,02 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 44,00 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 263,98 €.
Toimitus: 16-30 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hanah Home
Materiaali - Puupölylevy (MDF)
Väri - Harmaa
Leveys, cm - 130
Syvyys, cm - 3
Korkeus, cm - 62
Asian muoto Suorakulmio
Tyyppi - Peili
Kotitilaa Makuuhuone, Verkkosivusto
Paino, kg 19
Paino pakkauksen kanssa, kg 20
Pakettien määrä 1
Alkuperämaa Turkki
Koristepeili Hanah Home A331Y - hopea
250,02 €

Muuttaa tilasi tyylikkääksi ja tyylikkääksi

Esittelemme upean peilimme, joka on välttämätön lisä mihin tahansa moderniin kotiin tai hotelliin. Tämä hieno kappale on suunniteltu tuomaan tilaan ripauksen hienostuneisuutta ja ylellisyyttä, kohottamaan välittömästi tunnelmaa ja luomaan kiehtovan keskipisteen.

Vertaansa vailla oleva käsityötaito ja laatu

Erittäin tarkasti ja huolellisesti valmistettu peilimme on valmistettu 100 % mdf-levystä, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tyylikäs ja vankka muotoilu huokuu ajatonta eleganssia, joten se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienoa käsityötä ja huomiota yksityiskohtiin.

Vahvista sisustustasi monipuolisuudella

Tämä peili on mitoiltaan 130 cm leveä, 62 cm korkea ja 2,2 cm syvä, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Riippumatta siitä, ripustatko sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, se parantaa vaivattomasti tilasi estetiikkaa lisäämällä syvyyttä ja kirkkautta.

Helppo asennus ja mukavuus

Peilimme toimitetaan täysin koottuna, valmiina kiinnitettäväksi seinään. Mukana tuleva peili takaa kristallinkirkkaan heijastuksen, jolloin voit ihailla kauneuttasi tai luoda illuusion suuremmasta tilasta. Hopeanvärinen peili lisää ripauksen glamouria ja hienostuneisuutta, täydentäen mitä tahansa sisustustyyliä.

Tekniset tiedot:

  • Tuotetyyppi: Peili
  • Materiaali: MATERIAALI: 100% MDF
  • Leveys: 130 cm
  • Korkeus: 62 cm
  • Syvyys: 2. 2 cm
  • Mukana peili
  • Voidaan kiinnittää seinään
  • Kokoonpantu
  • Väri: hopea

Koe peilimme muuntava voima ja luo tila, joka huokuu eleganssia ja tyyliä. Nosta sisustuksesi uusiin korkeuksiin tämän poikkeuksellisen kappaleen avulla. Tilaa nyt ja anna peilimme kauneuden valloittaa sinut ja vieraasi.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut