Tietoa
Tuoteluettelo

Lasten sängyn runko laatikolla, harmaa, 70x140cm, mänty

 
Viite
3166133
156,19 €
 
Toimitus: 7-11 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 55,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja ...
Paino pakkauksen kanssa, kg 21.4
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Tuotekategoria Pinnasängyt

Tästä puisesta lasten sängynrungosta laatikolla tulee käytännöllinen ja koristeellinen yksityiskohta minkä tahansa makuuhuoneen sisustukseen.

Sängyssä on näppärästi suunniteltu puumökkikehys, johon voit ripustaa sängyn verhot antaaksesi lapsellesi yksityisyyttä. Sitä voidaan käyttää myös lukunurkkaana tai lasten leikkimökkinä. Massiivimäntypuusta valmistettu sängyn runko on erittäin vahva ja kestävä. Vahvat säleet tarjoavat tarvittavan tuen ja ovat erittäin mukavia. Mukana oleva yöpöytälaatikko kahdella kahvalla tarjoaa runsaasti säilytystilaa taitetuille vaatteille, leluille ja muille tavaroille, mikä varmistaa, että huone pysyy puhtaana ja siistinä. Pyörät liikkuvat helposti sekä kokolattiamatolla että puulattialla. Tämä sängynrunko sopii 70 x 140 cm patjalle.

Huomaa, että toimitus sisältää vain sängyn rungon; patja ja verhot on ostettava erikseen. Sänky on helppo koota. Jos haluat ostaa mukautetun patjan, vieraile myymälässämme.

  • Väri: tummanharmaa
  • Materiaali: massiivi mäntypuuta
  • Kokonaismitat: 146 x 77 x 140 cm (P x L x K)
  • Sopivan patjan koko: 70 x 140 cm (leveys x pituus) (patja ei sisälly toimitukseen)
  • VAROITUS: Ei sovellu alle 4-vuotiaille lapsille
Tämän tuotteen asiakasarvostelut