Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 75366 Star Wars™ adventtikalenteri

 
Viite
3676441
33,10 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 320
LEGO-sarja LEGO® STAR WARS
Ikä 6+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Joulun alla löydät päivittäisen yllätyksen kaukaisesta galaksista vuoden 2023 LEGO® Star Wars™ adventtikalenterista.


Avaa ovet ja löydä uusi Star Wars™ -lahja joka päivä!


Kun joulu on aivan nurkan takana, anna lapsille päivittäistä lomaa vuoden 2023 LEGO® Star Wars™ -adventtikalenterin (75366) avulla. Siinä on keräilyhahmoja, minimalleja ja tarvikkeita, joilla voit luoda tarinoita Star Wars: Return of the Jedi-, Star Wars: The Clone Wars- ja Star Wars: The Bad Batch -sarjoista. Yllätyksiä voi yhdistää muihin LEGO Star Wars -sarjoihin.

Juhlan iloa

Setti sisältää 9 LEGO Star Wars -hahmoa, mukaan lukien keisari Palpatine, ewokin ja työdroidin juhlaasuissa sekä droidi Gonkon poropuvussa ja Omegan kelkassa. Kalenterissa on 15 minimallia, mukaan lukien The Justifier, STAP speeder, Malandorian avaruusalus N-1, Clone Command Center ja Ewok-kylä, ja se inspiroi luovaa leikkimistä.

Mahdollisuuksien galaksi

Vuodesta 1999 lähtien LEGO Group on luonut ikonisia Star Wars -avaruusaluksia, ajoneuvoja, paikkoja ja hahmoja toimittaakseen monipuolisen valikoiman hämmästyttäviä settejä kaiken ikäisille faneille.

Vuoden 2023 LEGO® Star Wars™ adventtikalenterin jokaisen oven takaa löydät yllätyksen joulun lähestyessä! Etsi legendaarisia hahmoja juhlaasuissa, minimalleja, upeita ajoneuvoja, hauskoja asusteita ja muita yllätyksiä. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset Star Wars: Return of the Jedi-, Star Wars: The Clone Wars- ja Star Wars: The Bad Batch -tarinoiden pelaamiseen!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut