Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76418 Harry Potter -adventtikalenteri

 
Viite
3676443
33,14 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 227
LEGO-sarja LEGO® HARRY POTTER
Ikä 7+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Löydä 6 minihahmoa ja 18 minimallia LEGO® Harry Potter Advent -kalenterista, jotta voit laajentaa Tylypahkan maagisen kylän tänä jouluna.


Maaginen adventtikalenteri Harry Potter -faneille!


Luo kodikas joulutunnelma nuorille Harry Potter -faneille vuoden 2023 LEGO® Harry Potter -adventtikalenterin (76418) avulla. Se on maaginen joululahjaidea 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, sillä jokaisen kalenterin oven takana on rakennettava yllätys (helppo kuvitettu rakennusohje).

Kauliasodisin legendaariset paikat
Lapset löytävät kuusi uutta syyskuun 2023 LEGO Harry Potter -minihahmoa, mukaan lukien Aberforth Dumbledore, ja 18 pienoisrakennushahmoa, jotka tuovat esiin Tylypahkan, ainoan velhokylän, taikuuden. Joulun lähestyessä leikkimahdollisuudet laajenevat, sillä täältä löydät malleja Kolmen luudanvarresta, Villisian päästä sekä Zonkon vitsimyymälästä ja Nine Honey Sweet Shopista.

Rakenna, pelaa, yhdistä
Lomakalenterin minifiguurit ja rakennettavat mallit voidaan yhdistää muihin LEGO Harry Potter -sarjoihin vieläkin luovampaan leikkiin.

Luo joulun odotuksen iloa vuoden 2023 LEGO® Harry Potter Advent Calendar -teemalla Porsaskylässä. Löydä minimalleja legendaaristen Three Broomsticksin, Boar's Head Innin, Zonko's Joke Shopin ja Nine Honey Sweet Shopin luomiseen. Löydä talvella pukeutuneita hahmoja näyttelemään uudelleen Tylypahkan lumoavia kohtauksia roolileikin avulla. Jokaisen oven takana on maaginen yllätys!

Tämän tuotteen asiakasarvostelut