Tietoa
Tuoteluettelo

LEGO® 76403 HARRY POTTER™ Ministry of Magic™

 
Viite
2027503
98,99 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 990
LEGO-sarja LEGO® HARRY POTTER
Ikä 9+
Ainutlaatuiset ominaisuudet +

• Magic-päämaja. LEGO® Harry Potter™ Ministry of Magic™ (76403) on ensimmäinen LEGO-setti, joka ilmentää toiminnan vilkkaan keskuksen laajuutta ja kirjoa.

• Minihahmot. Harry Potter™, Hermione Granger™, Ron Weasley™, Albert Runcorn, Mafalda Hopkirk, Reg ja Mary Cattermole, Arthur Weasley, Dolores Umbridge™, Pius Ticknes, Corban Jaxley ja Dementor™.

• Aitoja lisävarusteita. Elokuvista tuttuja esineitä ovat punainen puhelinkoppi, Daily Prophet -sanomalehden numerot, Umbridgen suojelijakissa, 2 houkutusnaltimia ja Horcrux of the Clasp™ -medaljonki.

• Mukaansatempaava pelikokemus. Tämä realistinen malli on täynnä realistisia yksityiskohtia ja kekseliäitä roolipeliseikkailuja, ja se avaa loputtomasti leikki- ja näyttömahdollisuuksia Harry Potter™ -faneille.

• Ainutlaatuinen lahja. Ainutlaatuinen leikkisetti on lumoava syntymäpäivä-, loma- tai tilaisuuslahja noidille, velhoille ja noidille 9-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

• Mega modulaarinen lelu. Se on 31 cm korkea, 21 cm leveä ja 21 cm syvä, ja sen modulaarisen rakenteen ansiosta mallin rakentaminen on helppoa loputtomia uusia seikkailuja varten.

• Mukaansatempaava rakennuskokemus. Ilmaisen LEGO® Building Instructions -sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkastella, zoomata ja kiertää rakentamaansa mallia.

• Runsas valikoima. LEGO® Harry Potter™ -leikkisarja tarjoaa pieniä velhoja, noidia ja peikkoja suosikkihahmoineen, tuttuine paikoineen ja maagisia seikkailuja.

• Taattu laatu. LEGO® komponentit täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat johdonmukaisia, yhteensopivia ja helppoja koota ja purkaa joka kerta.

• Turvallisuus on taattu. LEGO® komponentteja heitetään, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan sen varmistamiseksi, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

CE sertifikaatti Lelu on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluille asetetut vaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat
Tämän tuotteen asiakasarvostelut