Tietoa
Tuoteluettelo

2023 LEGO® 41758 Friends -adventtikalenteri

 
Viite
3676436
20,89 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,98 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 5,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja LEGO®
Osien lukumäärä 231
LEGO-sarja LEGO® YSTÄVÄT
Ikä 6+
CE sertifikaatti Tuote on sertifioitu ja täyttää Euroopan unionin leluvaatimukset. Löydät CE-merkinnän pakkauksesta. Säilytä valmistajan ja maahantuojan tiedot myöhempää tarvetta varten. Ne on merkitty pakkaukseen.
Turvallisuusvaroitus Pienten yksityiskohtien vuoksi se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Poista kaikki pakkaukset ja kiinnikkeet ennen kuin luovutat tämän lelun lapselle. On suositeltavaa tallentaa tiedot pakkaukseen. Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa. Siinä voi olla pieniä tai teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisen tai vamman lapselle. Lelu voi olla syttyvää – pidä se poissa tulenlähteistä ja lämmityslaitteista. Tulipalon sattuessa soita hätänumeroon 112.
Tuotekategoria Rakentajat

Tämän maagisen LEGO® Friends -adventtikalenterin avulla lapset löytävät uuden yllätyksen joka päivä, kun he laskevat päiviä jouluun.


LEGO® Friends adventtikalenteri eläinten ystäville.


Ilahduta yli 6-vuotiaita LEGO® Friends -faneja juhlan aikana lahjaksi vuoden 2023 LEGO Friends Advent Calendar (41758) -setillä. Jokaisen oven alle piiloutuu mininukke, makronukke tai miniatyyrirakenne, mikä tekee lähtölaskennasta jouluun erityisen erikoisen.

Luova lahja eläinten ystäville

Tämä adventtikalenteri on omistettu Hartlake Cityn eläimille. Lapset nauttivat erilaisista eläimistä, mininukkeista, pienoisrakenteista ja tarvikkeista, jotka auttavat luomaan juhlatunnelmaa Animal Playground -näyttelyssä. Eläimet voivat leikkiä leikkikentällä tai ajaa joulujunalla. Lapset voivat ilmaista luovuuttaan auttamalla Leoa ja Otumia koristelemaan joulukuusen.

Mukautettu joulunäytös

Setti sisältää leikkimaton ja erilaisia tarvikkeita, joita voidaan yhdistellä ja järjestellä uudelleen luomaan leikkipaikka, jossa eläimet voivat leikkiä. Lapset löytävät täältä joululaatikon ja voivat koristella joulukuusen erivärisillä pisteillä.

Hartlake Cityn eläimet viettävät vappua eläinleikkipaikalla. Auta heitä laskemaan päiviä suureen päivään LEGO® Friends -adventtikalenterin avulla. Löydä erilaisia hahmoja, leluja tai tehtäviä jokaisen oven takana. Koristele joulukuusi ja keksi sitten aktiviteetteja, joita eläimille voi tutustua leikkikentällä. Järjestä rakenteita uudelleen luodaksesi uusia aktiviteetteja eläinystäville.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut